11 Mayıs 2011, Çarşamba 08:07:12

ÇİN'İN UÇAĞI ABD'NİN UÇAĞINA RAKİP OLABİLİR

Washington merkezli, savunma politikaları üzerinde uzmanlaşmış düşünce kuruluşu Jamestown Foundation, hazırladığı özel raporda Çin’in yeni nesil hayalet savaş uçağının ABD’ye rakip olabileceğini belirtti.
  • Bu uçak Su-50 nin Çin versiyonu. Teknolojisi Rusya'dan transfer edilerek yapılmış bir uçak. Yani mali külfetine katlanılabilirse bizim de yapabileceğimiz (Tabii o irade gerekli ) bir uçak.
  • Hindlilerde savaş uçağı yaptılar ve 100% hind malı olarak ve o uçağa monte edilen 100 yerli havadan havaya ve yere atılan füzeler ürettiler.bu piyasada sadece bizler bir hayli biraz gerideyiz. F-16 uçakları üretsekte Cumhuriyet döneminde havacılıkta atılan adımlarının devamı gelmedi.Bundan sonra daha iyi olur diye ümid ediyorum.
  • abd ye rakip çıksın da biz de onlardan alalım. belki abdnin yaptığını yapıp kodları vermemezlik etmezler...
Rapor, ABD’li yetkililerin sürekli göz ardı ettiği bir tehdidi açıkça gözler önüne seriyor.

Raporda, Çin’in kendi üretimi olan J-20 savaş uçağının hız, radara yakalanmama özelliği ve silah gücü bakımından ABD’nin en gelişmiş savaş uçağı F-22 Raptor’la mücadele edebilecek seviyede olduğu belirtildi.

Çin, geliştirilmekte olan J-20 projesini tam bir gizlilik altında yürütüyor.
ÇİN'İN UÇAĞI ABD'NİN UÇAĞINA RAKİP OLABİLİR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu uçak Su-50 nin Çin versiyonu. Teknolojisi Rusya'dan transfer edilerek yapılmış bir uçak. Yani mali külfetine katlanılabilirse bizim de yapabileceğimiz (Tabii o irade gerekli ) bir uçak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hindlilerde savaş uçağı yaptılar ve 100% hind malı olarak ve o uçağa monte edilen 100 yerli havadan havaya ve yere atılan füzeler ürettiler.bu piyasada sadece bizler bir hayli biraz gerideyiz. F-16 uçakları üretsekte Cumhuriyet döneminde havacılıkta atılan adımlarının devamı gelmedi.Bundan sonra daha iyi olur diye ümid ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
abd ye rakip çıksın da biz de onlardan alalım. belki abdnin yaptığını yapıp kodları vermemezlik etmezler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000