11 Haziran 2015, Perşembe 08:01:16

Çin'den havalimanları projesine onay çıktı

Çin Kalkınma ve Reform Komisyonu (NDRC), Xinjiang (Shache ve Ruoqiang şehirlerinde), Heilongjiang ve Hainan eyaletlerinde yapılacak dört büyük havaalanı projesini onayladığını açıkladı.
  • Çince olan Sha Che'nın Yarkent,Rou Qiang'ın aslında Çarkılık olduğunu sizlerle paylaşmak isterim,Türkçe yer adlarının böylece unutturulmak istenmesi zaten işin rengini belli ediyor,anlaşılan artık büyük bir göç akımı başlatılacak...

Çin Kalkınma ve Reform Komisyonu (NDRC), Xinjiang (Shache ve Ruoqiang şehirlerinde), Heilongjiang ve Hainan eyaletlerinde yapılacak dört büyük havaalanı projesini onayladığını açıkladı. Söz konusu projelere sırasıyla yaklaşık 548 milyon RMB (88,4 milyon $), 558 milyon RMB (90 milyon $), 691 milyon RMB (111,5 milyon $) ve 14,47 milyar RMB (2,3 milyar $) yatırım yapılacak.

Shache ve Ruoqiang havayolları için Xinjiang Uygur Özerk bölgesindeki projeler, Wudalianchi şehrindeki havayolu için Heilongjiang'daki proje ve Haikou Meilan Uluslararası havayolunun ikinci büyütme fazı için Hainan'daki proje hazırlanıyor.

Çin'den havalimanları projesine onay çıktı

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çince olan Sha Che'nın Yarkent,Rou Qiang'ın aslında Çarkılık olduğunu sizlerle paylaşmak isterim,Türkçe yer adlarının böylece unutturulmak istenmesi zaten işin rengini belli ediyor,anlaşılan artık büyük bir göç akımı başlatılacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 9 yıl önce
bilgilendirmeniz için teşekkür etmek istedim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000