26 Mart 2019, Salı 13:05:11

Çin'den Airbus'a dev sipariş!

Çin, Fransız Airbus'tan 290 adet "A320" ve 10 adet "A350" tipi uçak sipariş etti.
  • Hayırlı uçuşlar!!
  • arkadaslar sorumu bagislayin. Bu resimde neden oyle cok duman varmis gibi gorunuyor? Buyuk bir ihtimalle test ucuslari sirasinda cekilmis bu ama dumanmi yoksa kopukmu bir seyimi test ediyorlar yoksa ucagi ozellikle sertmi indirip inis takimlarini ve lastiklerimi deniyorlar?
  • Aliyomu
  • Dünyanın en büyük 2. Ekonomisi para bol alırlar ne var bunda...
  • bizim yerli uçak vardi noldu o iş
  • Boeing battı gg
  • cin geliyorum $25000 imzaladim sonunda gidiyorummmm surunun burda!

Çin, Fransız Airbus'tan 290 adet "A320" ve 10 adet "A350" tipi uçak sipariş etti.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile Elysee Sarayı'nda görüştü, iki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Toplantı öncesinde iki ülke arasında sağlık, ulaşım, yenilenebilir enerji ve havacılık gibi birçok alanda anlaşma imzalandı. Buna göre, Çin, Fransız Airbus'tan 290 adet "A320" ve 10 adet "A350" tipi uçak sipariş etti.

Macron, iki ülke arasındaki ilişkilerin önemli olduğunu, Çin ile iş birliklerini artıracaklarını belirterek, çok taraflılık sisteminin yıkılma riskine karşı Fransa ve Çin'in dünyada egemenliklere saygı göstererek düzeni ve iş birliklerini belirleme konusunda sorumluluklarının olduğunu söyledi.

Çin'in Airbus'tan uçak sipariş etmesinin önemli bir gelişme olduğunu ve iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlülüğünü gösterdiğini ifade eden Macron, Çin ile kültür alanında da birçok çalışma yapacaklarını vurguladı.

Macron, Avrupa'nın Çin ile ilişkileri güçlendirmesinin önemine işaret ederek, "Avrupa'nın Çin ile ilişkilerinde tutarlı bir stratejisi olmalı." dedi.

Çin ile ekonomik ve ticari ortaklık kurulmasının önemli olduğuna dikkati çeken Macron, "Yeni İpek Yolu Projesi için söz konusu ülkelerin saygı göstermesi, G20'de belirlenecek uluslararası normlarla ve iklim konusundaki anlaşmalarla uyumlu olmaları gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Şi de Macron ile samimi bir görüşme gerçekleştirdiğini dile getirerek, iki ülke arasındaki iş birliğinin güçlenmesi gerektiğini söyledi.

Çin ile Fransa arasındaki ikili görüşmelerin artacağını kaydeden Şi, Fransa ile nükleer ve havacılık gibi birçok alanda iş birliğinin güçlendirileceğini vurguladı.

Şi, bu yılın ilk yurt dışı ziyaretini Avrupa'ya gerçekleştirdiğini ve Fransa'nın önemli bir ülke olduğunu belirterek, "Avrupa, Çin'in önemli ortaklarından biridir. Çin, Avrupa ile ilişkilerine önem veriyor. Uluslararası durum değişirse bile Çin, her zaman Avrupa'nın gelişmesini ve bütünlüğünü destekleyecek." değerlendirmesinde bulundu.

Çin'den Airbus'a dev sipariş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Yolun açık olsun ~ 5 yıl önce
Hayırlı uçuşlar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 5 yıl önce
arkadaslar sorumu bagislayin. Bu resimde neden oyle cok duman varmis gibi gorunuyor? Buyuk bir ihtimalle test ucuslari sirasinda cekilmis bu ama dumanmi yoksa kopukmu bir seyimi test ediyorlar yoksa ucagi ozellikle sertmi indirip inis takimlarini ve lastiklerimi deniyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru ~ 5 yıl önce
Duman değil su. Muhtemelen test uçuşunda çekilmiş bir resim. Islak zemine iniş test ediliyor.
Turkish fo ~ 5 yıl önce
Aliyomu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç değil ~ 5 yıl önce
Dünyanın en büyük 2. Ekonomisi para bol alırlar ne var bunda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hülo ~ 5 yıl önce
bizim yerli uçak vardi noldu o iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing ~ 5 yıl önce
Boeing battı gg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekle beni ~ 5 yıl önce
cin geliyorum $25000 imzaladim sonunda gidiyorummmm surunun burda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crm ~ 5 yıl önce
Seni o kokpitte çiğ çiğ yerler yavrum fazla havalanma biz de uçtuk .
Kamuran ~ 5 yıl önce
Boeing bunu beğenmedi
Pikaçu ~ 5 yıl önce
Hayırlı olsun da , Tc vatandaşı kabul eden 2-3 şirket var oda zorlu bir süreç sonrasında... siz nereye attınız o imzayı
Ziya ~ 5 yıl önce
Atma ziya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000