06 Nisan 2022, Çarşamba 09:11:47

Çin'deki kazayla ilgili 'pilot kasten düşürdü' iddiası

Çin’de 21 Mart’ta düşen ve Kunming'den Guangzhou'ya 132 yolcu taşıyan China Eastern Airlines uçağı ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
  • Merak ediyorum olay pilota yıkılırsa, hem şirket, hem de üretici firma tazminat ödemekten kurtulabilirmi?
  • Arka dikeme ye ait olab parcayida , fırlatma tusuyla ayırmıştır ...
  • At suçu pilota, bitsin gitsin. Ölen ölsün, yakınları perişan halde yaşasın, yaslar tutulsun... Füze gibi çakılan uçağı bile onlar bu hale getirmiştir zaten canım, kesin! Kanadı koparma tuşu felan varsa muhakkak ona basmışlardır. Hep bu intiharcı pilotlar yüzünden her şey! Tabi…
  • Pilotlar boyledir, guvenilmezler, paragozlerdir, herseyin suclusu onlardir, yoneticilerin, teknigin, idarenin hic gunahi yoktur, ama teknik pilotlar ogretmen,er talpa ve baspilot cok iyidir mk m
  • Boing olayı kasten diye kapatacak anlaşılan bu haber piyasaya sürüldüğüne göre
  • Yazık gerçekten, diğer pilot Alman uçağında olduğu gibi dışarda mı kaldı acaba?

Çin’de 21 Mart’ta düşen ve Kunming'den Guangzhou'ya 132 yolcu taşıyan China Eastern Airlines uçağı ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Çin basını, pilotun intihar etmek için uçağı düşürdüğünü belirtti.

21 Mart günü Kunming'den Guangzhou'ya 132 yolcu taşıyan China Eastern Airlines uçağının Guangxi bölgesinde ormanlık alana düşmüştü.

"Boeing 737" tipi yolcu uçağı 123 yolcu ve 9 mürettebat taşıyordu.

Üzerinden iki haftalık bir sürenin geçmesinin ardından Çin basını, düşen yolcu uçağı ile ilgili yeni ayrıntıları paylaştı.

Yapılan haberde, pilotun intihar etmek için uçağı düşürdüğü vurgulandı.

UÇAKTA 132 KİŞİ BULUNUYORDU

Kunming-Guangcou seferini yapan China Eastern Hava Yollarına ait "5735" sefer sayılı uçak, 21 Mart'ta öğle saatlerinde Guangşi Cuang Özerk Bölgesi'nin Vocou şehrinin Tıng ilçesi kırsalındaki ormanlık alana düşmüştü.

Çin Sivil Havacılık İdaresinden yapılan açıklamada, uçakta 123'ü yolcu, 9'u mürettebat 132 kişinin bulunduğu bildirilmişti.

Yetkililer, dün yaptıkları açıklamada, uçaktaki herkesin öldüğünü doğrulamış, kaza mahallinde ölenler için bir dakikalık saygı duruşu yapılmıştı.

KARAKUTU İNCELEMESİ UÇAĞIN DÜŞÜŞÜNDEKİ GİZEME IŞIK TUTABİLİR

"FlightRadar24.com" internet sitesinin verilerine göre uçak, 21 Mart'ta yerel saatle 14.20'de 30 bin fit (yaklaşık 9 bin metre) irtifada seyir halindeyken saatte 842 kilometre hızla dikey dalışa geçmiş ve 1,5 dakika içinde yere çakılmıştı.

Çin'deki kazayla ilgili 'pilot kasten düşürdü' iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Pilot ~ 2 yıl önce
Merak ediyorum olay pilota yıkılırsa, hem şirket, hem de üretici firma tazminat ödemekten kurtulabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
18 km otede bulunan ~ 2 yıl önce
Arka dikeme ye ait olab parcayida , fırlatma tusuyla ayırmıştır ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Boeing klasiği ~ 2 yıl önce
At suçu pilota, bitsin gitsin. Ölen ölsün, yakınları perişan halde yaşasın, yaslar tutulsun... Füze gibi çakılan uçağı bile onlar bu hale getirmiştir zaten canım, kesin! Kanadı koparma tuşu felan varsa muhakkak ona basmışlardır. Hep bu intiharcı pilotlar yüzünden her şey! Tabi…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 2 yıl önce
Pilotlar boyledir, guvenilmezler, paragozlerdir, herseyin suclusu onlardir, yoneticilerin, teknigin, idarenin hic gunahi yoktur, ama teknik pilotlar ogretmen,er talpa ve baspilot cok iyidir mk m

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 2 yıl önce
Boing olayı kasten diye kapatacak anlaşılan bu haber piyasaya sürüldüğüne göre

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fena. ~ 2 yıl önce
Yazık gerçekten, diğer pilot Alman uçağında olduğu gibi dışarda mı kaldı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000