12 Haziran 2016, Pazar 11:57:35

Çin'deki havalimanında büyük patlama

Çin'in Şangay kentinde yer alan Pu Dong Havalimanı'nda büyük bir patlama meydana geldiği öğrenildi. Olay yerinden ilk görüntüler...
  • oruca yasak koyarsan olacagini sen dusun. hic uzulmedim
  • zamanlamalara dikkat dikkat; tam da muhammed alinin üzerinden islam sempatisi kurulmuşken yapıldı. hatırlatırım; riddley scott un "cennetin krallığı (selahaddin eyyubi)"filminden sonra batı islama çok güzel duygularla bakmaya başlamışken ne olmuştu; söylüyorum 11 eylül ikiz kuleler saldırısı ve tüm azgın dinsizler güzel dinimize yahudiler gibi düşman kesilmeye başladılar bush sayesinde. şimdi de bu trumph. bu türlü hadiseler sadece müslümanlara zarar verir hem abd de hem de çinde.
  • İlk girişte arama olmadığından istediğini sokarsın içeri taa bankolara, restorantlara hatta pasaport kuyruğuna kadar..
  • Bomba gibi haber
  • bomba değil doğalgazdır o bomba olsa duramazlar

Çin'in doğusunda bulunan Şanghay kentindeki Pu Dong Uluslararası Havalimanı'nda yaşanan patlamada 3 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yerel Şinmin gazetesinin haberine göre, 2 numaralı terminal binasının gidiş salonunda birbirine uzaklığı 15 metre olan iki valiz beş saniye arayla patladı.

Valizlerin sahibi olduğu öne sürülen kişi polis tarafından göz altına alınırken, kazada ikisi ağır olmak üzere üç kişinin yaralandığı açıklandı. Yaralıların civar hastanelere kaldırılarak tedavilerine başlandığı belirtildi.

Patlayıcı maddelerin niteliğine ilişkin araştırma başlatıldı. Olayın terör saldırısı olup olmadığına ilişkin henüz bilgi verilmedi.

Polis, patlamanın meydana geldiği bölgeyi emniyet çemberine alınırken, Pu Dong Havalimanı'ndaki uçak seferlerinin olağan şekilde sürdüğü aktarıldı.

 









Çin'deki havalimanında büyük patlama

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

pis cinli ~ 8 yıl önce
oruca yasak koyarsan olacagini sen dusun. hic uzulmedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
en hakiki mürşit turşucu hurşit ~ 8 yıl önce
zamanlamalara dikkat dikkat; tam da muhammed alinin üzerinden islam sempatisi kurulmuşken yapıldı. hatırlatırım; riddley scott un "cennetin krallığı (selahaddin eyyubi)"filminden sonra batı islama çok güzel duygularla bakmaya başlamışken ne olmuştu; söylüyorum 11 eylül ikiz kuleler saldırısı ve tüm azgın dinsizler güzel dinimize yahudiler gibi düşman kesilmeye başladılar bush sayesinde. şimdi de bu trumph. bu türlü hadiseler sadece müslümanlara zarar verir hem abd de hem de çinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 8 yıl önce
ikiz kuleler o filmin vizyona girmesinden seneler önce vuku bulmuştur. Gerçi konuyla çok alakası yok ama tezini savunmak için öne sürdüğün şeylerde anlamsız.
Giriş ~ 8 yıl önce
İlk girişte arama olmadığından istediğini sokarsın içeri taa bankolara, restorantlara hatta pasaport kuyruğuna kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay vay vay ~ 8 yıl önce
Bomba gibi haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorum ~ 8 yıl önce
bomba değil doğalgazdır o bomba olsa duramazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000