01 Mayıs 2017, Pazartesi 08:51:31

Çin'de geri sayım başladı

Çin'in yurt içinde geliştirdiği, dünyanın en büyük amfibi uçağı olma özelliğine sahip AG600 tipi uçağının, Zhuai şehrinden önümüzdeki cumartesi günü ilk uçuşunu gerçekleştireceği bildirildi.
  • Problem değil, 2 gün sonra düşer.
  • Kesin bizimkiler ucuz diye alir
  • İşte eyle. Vah benim köprüye sevinen, iha ile kuru kuruya gurur duyan, THK model uçak gösterisiyle coşan zavallı kardeşim. İşte eyle.

Çin'in yurt içinde geliştirdiği, dünyanın en büyük amfibi uçağı olma özelliğine sahip AG600 tipi uçağının, Zhuai şehrinden önümüzdeki cumartesi günü ilk uçuşunu gerçekleştireceği bildirildi.

Çin'in yurt içinde geliştirdiği, dünyanın en büyük amfibik uçağı olma özelliğine sahip AG600 tipi uçağının, Zhuai şehrinden önümüzdeki cumartesi günü ilk uçuşunu gerçekleştireceği bildirildi. AC600 tipi amfibik uçak Çin tarafından, özellikle orman yangınlarına müdahale ve denizde gerçekleştirilecek kurtarma operasyonlarında kullanılmak amacıyla üretildi.

Yetkililer bunlara ek olarak, uçağın okyanusu gözlemek ve korumak amacıyla kullanılacağına da vurgu yaptılar.

Çin'in büyük miktarda askeri yığınak gerçekleştirdiği ve çeşitli havaalanı inşaatlarını sürdürdüğü Güney Çin Denizi, Çin'in egemenlik hakkı iddiaları nedeniyle ABD ve Çin arasında en önemli sinir uçlarından biri durumunda. Asya-Pasifik'te gerilimin giderek tırmandığı bir dönemde, Çin'in geliştirdiği bu amfibik uçağın ilk uçuşunun oldukça dikkat çekici olacağı değerlendiriliyor.

Ayrıca Çin'in halihazırda, aralarında anti-uydu füzeleri, hayalet uçaklar, ilk yerli yapım uçak gemisinin de bulunduğu devasa bir askeri modernizasyon programı yürütmekte olduğu kaydediliyor. (qha)

Çin'de geri sayım başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

e ~ 7 yıl önce
Problem değil, 2 gün sonra düşer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 7 yıl önce
Kesin bizimkiler ucuz diye alir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani ~ 7 yıl önce
İşte eyle. Vah benim köprüye sevinen, iha ile kuru kuruya gurur duyan, THK model uçak gösterisiyle coşan zavallı kardeşim. İşte eyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana ~ 7 yıl önce
Sen de zavallısın. Ne ürettin, bu ülkeye ne verdin ki, insanları aşağılaya biliyorsun? Bütün imkanları önüne sersek, böyle bakarsın. Yapan, adamlara da klavyeden sallarsın. Sen parazitten başka bir şey değilsin. Şimdi, KAYBOL!
Ellerine sağlık ~ 7 yıl önce
Yazdıklarına harfiyen katılıyorum.
İlber ~ 7 yıl önce
Doğru söyleyeni nasıl da dokuz köyden kovuyorlar kaybol diye. Bırak İHA ile kurtarsın şimdi mabadını sınırında PKK ile kolkola gezen çuvalcı ABD askerinden. Hava sanayini geçtim, yeterince tankı bile yok ülkenin. Eldeki üç beş tankı kamyonlara yükleyip yükleyip oradan oraya taşıyor. Sorsan cihan devleti. Öncekiler ne yapmışmış. Öncekilerin bir şey yapmamış olması şimdikilerin bir şey yapmaması için bir gerekçe mi yani? Öncekiler yapmadıysa sen yap. Sen de yapmıyorsun. Bu milletin zihniyeti malesef bu. Ettiği kabahat yüzüne söylenince "e herkes yapıyor" diye kendini savunan milletten ne beklersin? Bu ülkenin küçük, orta ölçekli esnafının neredeyse tamamı herkes kaçırıyor diyerek vergi kaçırıyor. Sorsan çok vatanseverler kendi meşreplerince x partili de böyle y partili de böyle aynı. Önceki yapmamışmış lafa bak. Söyleyince de kaybol derler. Kaybolacağız böylelerinin sayesinde tarihin tozlu sayfalarında.
İstemezük ~ 7 yıl önce
Bizde 1950 den önce yapılan fuzeleri nükleer silahları kullanırız dert etme
Bozuklar ~ 7 yıl önce
Oyle deme abisi tehekadaki albay abiler bozuluyo sonra
Junkyler ~ 7 yıl önce
Icmeyin sunu artik

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000