12 Ekim 2018, Cuma 17:16:05

Cinayetle yargılanan pilot: 'Ben öldürmedim'

Antalya'da 10 yıl önce bir kişinin dağlık alanda ölü bulunmasıyla ilgili tutuklanan sanık pilotun yargılanmasına başlandı.
  • Tanıdığım kadarıyla böyle bir olaya karılacak hatta bırakın insanı hayvanları dahi inciltmeyecek karakterde biri. Anlamadığım şey diyelim ki bu cinayeti işledi niye pilotaja başladı hadi başladı senelerce dış hat uçuşları yaptı niye kaçmadı veya elinde lisansı varken diğer ülkelerden gelen teklifleri neden değerlendirmedi??? Suçlu olan kişi kaçmaz mı???
  • Prist brunson serbest taniklar ifadesini degistirdi yanlis anlasilma oldu. Para icin ,kin icin adam oldurmek iyi degil. Obur tarafda durum zor olur .
  • Tek temennim kendisinin bu işle bir alakasının olmamış olmasıdır. İçten iyiniyet ve gönlüm bunu söyler. İyi biri olarak tanınıyordu.

Antalya'da 10 yıl önce bir kişinin dağlık alanda ölü bulunmasıyla ilgili tutuklanan sanık pilotun yargılanmasına başlandı.

3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Asım Onur C, müşteki Bülent Akbaş, yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Söz verilen Asım Onur C, bir havayolu şirketinde pilot olarak görev yaptığını, üzerine atılı suçlamayı kabul etmediğini söyledi.

Bir otelin sauna merkezini 2006'da işlettiğini ifade eden Asım Onur C, öldürülen Erdoğan Akbaş'ı da masörlük yapmasından dolayı tanıdığını dile getirdi.

Akbaş'a küçük miktarlarda para yardımında bulunduğunu fakat hiç borç para almadığını savunan Asım Onur C, "İnternetten 'parmak izini yok etmek', 'parmak izi bırakmamak', 'parmak izi imhası' diye arama yapmadım. İnsan birini öldürürse bu tarz bir arama yapmaz." dedi.

Öldürülen Akbaş'ın arkadaşı olduğunu, öldürmek için hiçbir sebebinin bulunmadığını iddia eden Asım Onur C, pilotluk eğitimi aldığı sırada kulağındaki rahatsızlıktan dolayı tedavi gördüğünü, Akbaş'ın da o dönemde kendisine çok destek olduğunu belirtti.

Yaşanan olaydan dolayı eşini, işini ve sosyal çevresini kaybettiğini ifade eden Asım Onur C, beraat ve tahliyesine karar verilmesini talep etti.

Öldürülen Erdoğan Akbaş'ın kardeşi Bülent Akbaş ise sorumluların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 23 Kasım'a erteledi.

Kemer ilçesinde masörlük yapan Erdoğan Akbaş'ın cesedi, 2008 yılında, Döşemealtı ilçesi Dağbeli bölgesindeki ormanlık alanda bulunmuştu. Olayla ilgili, özel bir havayolu şirketinde pilotluk yapan Asım Onur C. 15 Nisan'da tutuklanmıştı. 

Cinayetle yargılanan pilot: 'Ben öldürmedim'

Yorumlar

Arda ~ 6 yıl önce
Tanıdığım kadarıyla böyle bir olaya karılacak hatta bırakın insanı hayvanları dahi inciltmeyecek karakterde biri. Anlamadığım şey diyelim ki bu cinayeti işledi niye pilotaja başladı hadi başladı senelerce dış hat uçuşları yaptı niye kaçmadı veya elinde lisansı varken diğer ülkelerden gelen teklifleri neden değerlendirmedi??? Suçlu olan kişi kaçmaz mı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Prist Brunson ~ 6 yıl önce
Prist brunson serbest taniklar ifadesini degistirdi yanlis anlasilma oldu. Para icin ,kin icin adam oldurmek iyi degil. Obur tarafda durum zor olur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temennim ~ 6 yıl önce
Tek temennim kendisinin bu işle bir alakasının olmamış olmasıdır. İçten iyiniyet ve gönlüm bunu söyler. İyi biri olarak tanınıyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000