17 Nisan 2018, Salı 15:20:56

'Cinayeti ben işlemedim'

Antalya'da 10 yıl önce Erdoğan Akbaş'ı (23) boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan pilot Asım Onur Ceyhan, "O dönem masör olan Erdoğan Akbaş 3 ay yanımda çalışıp ayrıldı. Cinayetle alakam yok" dedi.
  • Suçu ispat edilene kadar herkes masumdur. Ama bizde sucsuzlugu ispat edilene kadar herkes sucludur... Gecmis olsun cok. Umarim gercek ortaya cikar tez zamanda...
  • Onur değil cinayet işlemek,karıncayı bile ezmez.Umarım en kısa zamanda gerçek açığa çıkar,ailesine ve arkadaşlarının yanına gelir.Geçirdiği bu kötü günleri de en kısa zamanda unutur.
  • İyi biri olarak tanıdım. İddiaların gerçek olmamasını temenni ediyorum. Herşey bu hayatta insanlar için.
  • Allah kuru iftiradan korusun.
  • Şeker gibi adam ihtiyacı olana herzaman koşar derdin varsa dinler derdi varsa anlatır insan karalamak bu kadar kolay oldu günümüzde at iftirayı koysunlar içeri ispatlamaya uğraş çürü.Dışarda çocuklara sarkan kadın dòverek öldürenler serbest serbest dolaşıyor.Bu adamı yem yaptılar uğraşıyorlar.Adalet mülkün temidir bu işin yanlîş olduğu tez zamanda anlaşılır Kardesımiz aramıza döner sonra iftira edenler çeker cezasını.
  • Cinayeti islemis olsaydi hatirlardi bence, unutulacak birsey degil cunku
  • Gozumle gorsem inanmam! Pirlanta gibi, adam gibi adamdir!
  • Pilotun hotelin spasinı işletmesi ne alaka...! Arada masaja keseyede giriyormuydu!!!..
  • Abuk sabuk yazmayın demiştim. Karıncayı bile ezmeyen adam ne cinayeti işleyecek.
  • Abi sen güzel gönüllü adamsın. Zaten mümkün değil biliyoruz. Şişko:)

Antalya'da 10 yıl önce Erdoğan Akbaş'ı (23) boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan pilot Asım Onur Ceyhan, "O dönem masör olan Erdoğan Akbaş 3 ay yanımda çalışıp ayrıldı. Cinayetle alakam yok" dedi.

Antalya'da 2008 yılında Döşemealtı ilçesine bağlı Dağbeli bölgesindeki dağlık alanda, bir kayanın kovuğunda erkek cesedi bulundu. Boğularak öldürüldüğü belirlenen kişinin, Kemer'de turizmle uğraşan Erdoğan Akbaş olduğu tespit edildi. O dönem yapılan çalışmalarda cinayeti işleyen katil ya da katillere ulaşılamadı.

İl Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 yıl önce işlenen cinayetin dosyasını yeniden açtı. Özel bir ekip kuran jandarma, olaya karıştığı iddiasıyla 4 kişiyi gözaltına aldı. Jandarmadaki ifadelerinin ardından 3 kişi serbest kalırken, özel bir havayolu şirketinde pilot Asım Onur Ceyhan cinayet şüphelisi olarak sevk edildiği adliyede tutuklandı. İddiaya göre, Erdoğan Akbaş ve Asım Onur Ceyhan arasında borç-alacak anlaşmazlığı olduğu ve cinayetin bu nedenle işlendiği belirtildi.

'CİNAYETİ BEN İŞLEMEDİM'

Şüpheli Asım Onur Ceyhan'ın ifadesinde, cinayeti işlemediğini söylediği öğrenildi. Erdoğan Akbaş ile arasında herhangi bir husumet olmadığını söyleyen Asım Onur Ceyhan, “Bir dönem işlettiğim SPA'da masörlük yaptı. 3 ay yanımızda çalıştı. Yaz sezonunun bitmesiyle işten ayrıldı. Aramızda husumet veya ticari ilişki yoktu. Kaybolduğu dönemde görüştüğümüzü bile net olarak hatırlamıyorum. Cinayetle alakam yok" dedi.

'TUTUKLAMA BİR TEDBİR'

Şüphelinin avukatı Alper Tunga Bacanlı ise müvekkilinin 10 yıl önce işlenen bir cinayetten dolayı tutuklandığını belirterek, "Atılı suçlamayı kabul etmediği gibi, müvekkilim o döneme ait birçok şeyi de hatırlamıyor. Bütün suçlamaları reddetti. Mahkeme tutuklama kararı verebilir. Tutuklama bir tedbirdir nihayetinde. Kimsenin suçlu olduğunu göstermez. Herkes için masumiyet karinesi gerekli. Biz de bunun yasal gereğini yaparız. Savunmalarımızı yaparız, davası açılır, çıkar herkes yargı önünde hesabını verir" diye konuştu. (haberantalya)

 

'Cinayeti ben işlemedim'

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Suc & ceza ~ 6 yıl önce
Suçu ispat edilene kadar herkes masumdur. Ama bizde sucsuzlugu ispat edilene kadar herkes sucludur... Gecmis olsun cok. Umarim gercek ortaya cikar tez zamanda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temiz kalpli insan, ~ 6 yıl önce
Onur değil cinayet işlemek,karıncayı bile ezmez.Umarım en kısa zamanda gerçek açığa çıkar,ailesine ve arkadaşlarının yanına gelir.Geçirdiği bu kötü günleri de en kısa zamanda unutur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi biri ~ 6 yıl önce
İyi biri olarak tanıdım. İddiaların gerçek olmamasını temenni ediyorum. Herşey bu hayatta insanlar için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İftira ~ 6 yıl önce
Allah kuru iftiradan korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah kurtarsın BRN ~ 6 yıl önce
Şeker gibi adam ihtiyacı olana herzaman koşar derdin varsa dinler derdi varsa anlatır insan karalamak bu kadar kolay oldu günümüzde at iftirayı koysunlar içeri ispatlamaya uğraş çürü.Dışarda çocuklara sarkan kadın dòverek öldürenler serbest serbest dolaşıyor.Bu adamı yem yaptılar uğraşıyorlar.Adalet mülkün temidir bu işin yanlîş olduğu tez zamanda anlaşılır Kardesımiz aramıza döner sonra iftira edenler çeker cezasını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Unutamam unutmam ~ 6 yıl önce
Cinayeti islemis olsaydi hatirlardi bence, unutulacak birsey degil cunku

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasil yani! ~ 6 yıl önce
Gozumle gorsem inanmam! Pirlanta gibi, adam gibi adamdir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Spa işletmecisi ~ 6 yıl önce
Pilotun hotelin spasinı işletmesi ne alaka...! Arada masaja keseyede giriyormuydu!!!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhsuz adam ~ 6 yıl önce
Kese köpük buhar paket
Sana ne? ~ 6 yıl önce
Isterse pavyon işletir arkadaşım sanane.
AYT ~ 6 yıl önce
nasıl bu kadar saçmalayabiliyorsunuz? size ne? ister bar işletir gider barında içer, ister spa işletir gider masaj yaptırır.
Bilmeden... ~ 6 yıl önce
Adam anasından pilot mu doğdu arkadaşım, daha sonra pilot olmuş olamazmı...
330 ~ 6 yıl önce
Klavye delikanlısı sana ne.bilip bilmeden ne konuşup durma.adam bar da işletir sos merkezide sen onun tırnağı bile olmazsın
321 ~ 6 yıl önce
Sisko oradan çıkacaksın buna Eminim ve burada abuk sabuk konuşan sana iftira atan hakaret eden herkese dava açarak hadlerini bildireceksin.seni seviyoruz siskoooooo :)))
Onur. ~ 6 yıl önce
Abuk sabuk yazmayın demiştim. Karıncayı bile ezmeyen adam ne cinayeti işleyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abim ~ 6 yıl önce
Abi sen güzel gönüllü adamsın. Zaten mümkün değil biliyoruz. Şişko:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000