23 Haziran 2009, Salı 11:37:50

Çin yapımı ilk Airbus teslim edildi

Airbus Çin’de montajı gerçekleştirilen ilk A320’yi teslim etti
  • Günümüzde boğaz tokluğuna çalışmak denen, bir tabak prinç yiyerek bütün gün çalışmanın eski adı kölelik sistemidir. Bu sistemde üretilen hiçbir malı satın almamak gerekir. Çünkü bu yaklaşım insanın değerini ucuzlatarak tüm dünyanın yaşam standardını düşürür. Sonuç olarak koyunlar da sadece ot yiyerek ürün sunarlar. Et, süt, yün verirken, "sadece yemek yetmez, birde araba isterim, 15 gün izin isterim, tatil yapayım!" demezler.
  • Bu haberde fotoğraf olmalıydı Çin'de temsilcilik açmalısınız :) yetkililer
  • bu uçağa binmeyin kanser yapar....:-)
  • Çin'nin teknolojideki kalkınması önce Sovyet sonra da Batı teknolojisini taklit ve kopya ederek olmuştur. Sanırım yakında AB teknolojisininde taklit ederek "Çin yapımı" uçak üretimine başlıyacaktır. Kendi uçaklarına kendileri binsinler. Zaten ilk siparişleri de bir Çin Uçak Leasing firmasına verildi.
  • Bir milyoncuları düşünün .Neler vardı neler.Her marka saat her marka çakmak her marka şemsiye,her marka şapka.Oyuncaktan ilaca her şey Okul malzemeleri, marka spor ayakkabıları.
  • Biz Fransızlardan alalım Almanlardan alalaım. Çinlilerden asla kendileri pişirsin yesinler...
  • Nokia daha yeni modelini çıkarmadan televizyonlu, dokunmatik olanını yapıyor adamlar. Ama 2 günde bozuluyor ve çin kalitesi ortada. 320 nin iki katlı televizyonlu uçurmatik olanını çıkarırlar yakında.
  • eger airbus bu isler icin cin e guveniyorsa, uretimini durdursun,,, tenekeden ucak yapar bu cinliler, guvenilmez,,, aman dikkat,,,

Avrupa dışındaki ilk son montaj merkezi ile Airbus uluslararası yaklaşıma verdiği önemi göstermiş oldu

Bugün Airbus Tianjin’de bulunan son montaj merkezinde (FALC) montajı tamamlanan ilk A320 uçağını teslim etti. Düzenlenen görkemli törenle Airbus Başkanı ve CEO’su Tom Enders uçağı Dragon Aviation Leasing Başkanı Li Hai’ye teslim etti. Uçak Sichuan Havayolları’na kiralanacak.

Binden fazla konuğun katıldığı törende Tianjin Partisi Genel Sekreteri Zhang Gaoli, Tianjin Belediye Başkanı Huang Xingguo’nun yanı sıra Alman Devlet Bakanı Hartmut Schauerte ve Tianjin Havayolları Başkanı Lan Xinguo da hazır bulundu.

Dragon Aviation Leasing Başkanı Li Hai “Oldukça güvenilir ve verimli olan Airbus uçakları kiralama şirketleri için değerli varlıklardır. Çin merkezli bir şirket olan Dragon Aviation Leasing olarak Çin’de montajı tamamlanan ilk Airbus uçağını teslim almaktan büyük bir gurur duyuyoruz. 

Sichuan Havayolları Başkanı Lan Xinguo “Sichuan Havayolları 1995 yılında Çin’i Airbus A320 ailesi uçakları ile tanıştıran ilk havayolu oldu. Bugün yine gururla Çin’de montajı tamamlanan ilk A320’yi uçuran havayolu oluyoruz. Airbus uçaklarının karlılığımızı, güvenirliğimizi ve low cost havayolları arasındaki rekabet gücümüzü artırdığına inanıyoruz.” 

Airbus Başkanı ve CEO’su Tom Enders “Tianjin’de yer alan son montaj merkezimiz ve Avrupa dışındaki ilk uçak teslimatımız Çin ve Çin endüstrisi ile uzun vadeli stratejik ortaklığımızda bir dönüm noktasıdır. Bu son montaj merkezi ve burada üretilen uçaklar teknoloji harikasıdır. Son üç yıldır bunu gerçekleştirmek için gece gündüz çalışan tüm ortaklarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür etmek istiyorum.”

Export-Import Bank of China, Dragon Aviation Leasing’in stratejik ortağı, uçağın alımı için finansal destek sağladı. Sichuan Havayolları tarafından kullanılacak olan A320 iki sınıf konfigürasyonunda, 8 first class koltuk ve 156 ekonomi sınıfı koltuğa sahip olacak. Uçak havayolunun merkezi Chengdu’dan Beijing ve Şanghay gibi önemli şehirleri de kapsayan bölgesel uçuşlarda kullanılacak. Uçak hizmete 24 Haziran’da Chengdu – Beijing uçuşu ile başlayacak ve havayolunun 40 adet Airbus tek koridorlu uçaklarından oluşan filosuna katılacak.

 

Çin yapımı ilk Airbus teslim edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Günümüzde boğaz tokluğuna çalışmak denen, bir tabak prinç yiyerek bütün gün çalışmanın eski adı kölelik sistemidir. Bu sistemde üretilen hiçbir malı satın almamak gerekir. Çünkü bu yaklaşım insanın değerini ucuzlatarak tüm dünyanın yaşam standardını düşürür. Sonuç olarak koyunlar da sadece ot yiyerek ürün sunarlar. Et, süt, yün verirken, "sadece yemek yetmez, birde araba isterim, 15 gün izin isterim, tatil yapayım!" demezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu haberde fotoğraf olmalıydı Çin'de temsilcilik açmalısınız :) yetkililer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu uçağa binmeyin kanser yapar....:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çin'nin teknolojideki kalkınması önce Sovyet sonra da Batı teknolojisini taklit ve kopya ederek olmuştur. Sanırım yakında AB teknolojisininde taklit ederek "Çin yapımı" uçak üretimine başlıyacaktır. Kendi uçaklarına kendileri binsinler. Zaten ilk siparişleri de bir Çin Uçak Leasing firmasına verildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir milyoncuları düşünün .Neler vardı neler.Her marka saat her marka çakmak her marka şemsiye,her marka şapka.Oyuncaktan ilaca her şey Okul malzemeleri, marka spor ayakkabıları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Biz Fransızlardan alalım Almanlardan alalaım. Çinlilerden asla kendileri pişirsin yesinler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nokia daha yeni modelini çıkarmadan televizyonlu, dokunmatik olanını yapıyor adamlar. Ama 2 günde bozuluyor ve çin kalitesi ortada. 320 nin iki katlı televizyonlu uçurmatik olanını çıkarırlar yakında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
eger airbus bu isler icin cin e guveniyorsa, uretimini durdursun,,, tenekeden ucak yapar bu cinliler, guvenilmez,,, aman dikkat,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000