27 Mart 2020, Cuma 10:46:19

Çin'den yabancılara ülkeye giriş yasağı!

Çin, yurt dışı kaynaklı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle 'yabancılara geçici olarak ülkeye giriş yasağı' getirdi.
  • Şerefsizler dünyayı maffettler şimdi ülkelerine yabancıları sokmuyolar Allah belalarını versin
  • Yılan,fare,yarasa ve daha bilmediğim.bir sürü canliyi yiyen insanlar dünyayı yerle bir ettiler.Bu olaylar çözülünce tüm dünya bu ufak insanlara yaptırım uygulamalı.
  • Tum cinlileri yokedecek bir dugme olsa hic dusunmeden basarim.o derece nefret ediyorum bu pisliklerden...umarim tum dunya komple omur boyu kapatir sunlara tum sinirlari....buna irkcilik diyenide insallah tez zamanda korona virusu ziyaret eder...
  • Burda hersey normallestigi icin ozellikle yurtdisindan gelen cinliler veya cin asilli yabanci pasaporta sahip kisiler icin bu yasak kondu,son 2 haftada 500 e yakin ithal vakanin %90 i cin pasaportlu vatandaslar,bunun yaninda cin veya yabanci havayollarina da herhangi bir ulkenin bir sehrine/sehrinden haftada sadece 1 ucus hakki verildi,bu da yine cin e donmeye calisan cin asilli kisilerin donusunu engellemek icindir,3 buyuk sehirde (Pekin-Sangay-Guangzhou) hangi pasaportlu olursa olsun yurtdisindan gelenlere 14 gun zorunlu karantina olmasina ragmen gelislerin onu kesilemedi,1,5 milyarlik ulkeyi hemen hemen sifir vakaya indirmisken yeni bir dalgaya karsi korumak icin alinmis adil bir karar
  • Tiksiniyorum bu canlılardan
  • hem suçlu hem güçlü :((((((

Çin, yurt dışı kaynaklı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle 'yabancılara geçici olarak ülkeye giriş yasağı' getirdi.

Çin Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre yabacıların ülkeye giriş yasağı Kovid-19 salgınını önlemek için geçici bir tedbir. Yasak pazar günü uygulanmaya başlanacak.

Açıklamada, ikamet izni ve vize serbestisi bulunan yabancıların da ülkeye girişinin geçici olarak durdurulacağı kaydedildi.

Yabancı ülke misyonlarında çalışanların kapsam dışında tutulacağının vurgulandığı açıklamada, ticari faaliyetler, teknoloji ve enerji alanındaki işlerle ilgili ise vize başvurularının yapılabileceği bilgisi paylaşıldı.

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu, 81 bin 285 kişide virüs görüldüğünü ve salgına bağlı 3 bin 287 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurmuştu.

Çin'den yabancılara ülkeye giriş yasağı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Pi. Çinliler ~ 4 yıl önce
Şerefsizler dünyayı maffettler şimdi ülkelerine yabancıları sokmuyolar Allah belalarını versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt pengu ~ 4 yıl önce
Yılan,fare,yarasa ve daha bilmediğim.bir sürü canliyi yiyen insanlar dünyayı yerle bir ettiler.Bu olaylar çözülünce tüm dünya bu ufak insanlara yaptırım uygulamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cinliler ~ 4 yıl önce
Tum cinlileri yokedecek bir dugme olsa hic dusunmeden basarim.o derece nefret ediyorum bu pisliklerden...umarim tum dunya komple omur boyu kapatir sunlara tum sinirlari....buna irkcilik diyenide insallah tez zamanda korona virusu ziyaret eder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cinli ~ 4 yıl önce
Burda hersey normallestigi icin ozellikle yurtdisindan gelen cinliler veya cin asilli yabanci pasaporta sahip kisiler icin bu yasak kondu,son 2 haftada 500 e yakin ithal vakanin %90 i cin pasaportlu vatandaslar,bunun yaninda cin veya yabanci havayollarina da herhangi bir ulkenin bir sehrine/sehrinden haftada sadece 1 ucus hakki verildi,bu da yine cin e donmeye calisan cin asilli kisilerin donusunu engellemek icindir,3 buyuk sehirde (Pekin-Sangay-Guangzhou) hangi pasaportlu olursa olsun yurtdisindan gelenlere 14 gun zorunlu karantina olmasina ragmen gelislerin onu kesilemedi,1,5 milyarlik ulkeyi hemen hemen sifir vakaya indirmisken yeni bir dalgaya karsi korumak icin alinmis adil bir karar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne adili hacı ~ 4 yıl önce
Bunlarda vakaların son bulduğu kuyruklu yalandır. Daha fazla var. Ölü sayısı yuzbinlerle ifade edilecek kadar çok burada. Ancak hiçbirisini artık bildirmiyor lar. Ekonomik olarak dünyada tek üreten olacaklar. Amaçları iyice dünyaya hakim olmak.
Cevap ~ 4 yıl önce
Hayatinizda buraya Cin e hic geldiniz mi? Hangi cagda yasiyoruz herkesin elinde telefon ve kamera var,burda gunluk yasam cok normal sekilde devam ediyor,herkes kurallara uyuyor maskesiz disari cikmiyor,zaten bu kafa yuzunden avrupada ve malesef ulkemizde bi yere varilamiyor,net kurallar konur, uygulama icin ekonomik gucun olur halkin da kurallara uyarsa dunyanin ceyregi nufusuna da sahip olsan kurtulabiliyorsun bu illetten.
Anasini aglattilar dünyanın ~ 4 yıl önce
Çinliler.virüs daha masum bunlardan.
Hem her pisliği yiyip ~ 4 yıl önce
Böcek yarasa yılan Solucan ne varsa yiyip sonda virüsü dünyaya yayın sonra da virüs bitti yalanını söyleyin. Amaç virüs bitti diyerek sadece ticari büyümeyi hedeflemektir. Bu virüs kolay kolay bitecek gibi görünmüyor. Siz hala her pisliği yemeye devam edin
Zamanında ~ 4 yıl önce
Bi atom bombası da Çin’e atıp iyice düzleselerdi.. tertemiz..
W ~ 4 yıl önce
Tiksiniyorum bu canlılardan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktor ~ 4 yıl önce
Bence bir ruh akıl doktoruna git
Km ~ 4 yıl önce
Adam haklı.her türlü seyi yiyip dünyaya yayanlar bunlar.tiksinmek gine iyi bir ifade.begenmeyenler ya da doktora git diyenler sizi tutmayalım dogruca wuhan'a gidebilirsiniz.
Doktora ~ 4 yıl önce
Yarasa,cenin,canlı maymun beyni yiyen adamları seviyorsan sende bir ruh hastalıkları uzmanına git!
Asım ~ 4 yıl önce
me too
Cin ~ 4 yıl önce
Cinliler her yuruyen canliyi potensiyel yiyecek gorduklerinden dolayi, butun hastaliklar ordan basliyor. Haklisin yorumunda, bende tiksiniyorum! Pislikte Hindistan ile yarisir bunlar!
Pekin Kardeşler Pide Salonu ~ 4 yıl önce
hem suçlu hem güçlü :((((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000