06 Nisan 2021, Salı 09:19:42

Çin THY seferlerini askıya aldı

Çin, Türk Hava Yolları seferlerini askıya aldı
  • Mikrobu dünyaya yayan ülke, kendilerine mikrop bulaştırmayalım diye geliş gidişi yasaklamış. Ne de olsa pandemi ile mücadelede çok başarılıyız. Bütün dünya bizi ayakta alkışlıyor
  • kedi köpek yarasa yiyenler bize mi güvenmiyor ? ben mi yanlış anladım ?
  • Tayvan uçuşları etkileniyor mu bu karardan? Dış ilişkilerde Çin'e bağlı olduğu için soruyorum, ona göre bilet alacağım ay sonu iş için.. var mı bilgisi olan?
  • bu kadar vaka varken ülkelerin böyle yaptırım uygulaması normal. İngilizlerin lafı vardır penny wise pound fool. Kısa vade de para kazanıcaz diye kısıtlamaları gevşettik ve vakalar tam turizm sezonunun başında yüksek seviyelere geldi.
  • Dünyayı virüsle mahveden ülkenin vatandaşlarının canı kıymetli burada vaka sayısı artınca hemen uçuşları durduruyor bizim de paradan başka derdimiz yok riskli olsun,olmasın heryere uçuyoruz,uçmak istiyoruz demek ki ekonomimiz o kadar kötü durumda hamdolsun...

Çin, Türk Hava Yolları seferlerini askıya aldı

Türkiye’deki vaka sayılarının gün geçtikçe artması sebebiyle Çin Türk Hava Yolları uçuşlarını askıya aldı.

Çin Türk Hava Yolları’nın yanı sıra  RwandAir ve Etiyopya Havayolları uçuşlarını da covid-19 sebebiyle askıya alındığını duyurdu.

Çin sivil havacılık dairesince (CAAC) yapılan açıklamada seferlerde görülen covid-19 vakaları sebebiyle 19 nisandan itibaren 4 hafta süreyle Türk Hava Yolları uçuşları yapılmayacak.

Son olarak 24 Martta gerçekleştirilen TK 72 sefer sayılı uçuşta 14 yolcu pozitif test vermişti.

Türkiye’de son 24 saat içerisinde 42551 yeni vaka görülürken 193 vatandaşımız da hayatını kaybetmişti.

Öte yandan RwandAir'ın 21 Mart'ta gerçekleştirilen WB9500 sefer sayılı uçuşu ile Ethiopian Airlines'ın 23 Mart'ta gerçekleştirdiği ET684 sefer sayılı uçuşlarında 5'er yolcunun test değerlerinin pozitif olduğu öğrenildi.

©️AirportHaber

Çin THY seferlerini askıya aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ahaber ~ 3 yıl önce
Mikrobu dünyaya yayan ülke, kendilerine mikrop bulaştırmayalım diye geliş gidişi yasaklamış. Ne de olsa pandemi ile mücadelede çok başarılıyız. Bütün dünya bizi ayakta alkışlıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 3 yıl önce
kedi köpek yarasa yiyenler bize mi güvenmiyor ? ben mi yanlış anladım ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erbil ~ 3 yıl önce
Tayvan uçuşları etkileniyor mu bu karardan? Dış ilişkilerde Çin'e bağlı olduğu için soruyorum, ona göre bilet alacağım ay sonu iş için.. var mı bilgisi olan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beklenen son :( ~ 3 yıl önce
bu kadar vaka varken ülkelerin böyle yaptırım uygulaması normal. İngilizlerin lafı vardır penny wise pound fool. Kısa vade de para kazanıcaz diye kısıtlamaları gevşettik ve vakalar tam turizm sezonunun başında yüksek seviyelere geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fark ~ 3 yıl önce
Dünyayı virüsle mahveden ülkenin vatandaşlarının canı kıymetli burada vaka sayısı artınca hemen uçuşları durduruyor bizim de paradan başka derdimiz yok riskli olsun,olmasın heryere uçuyoruz,uçmak istiyoruz demek ki ekonomimiz o kadar kötü durumda hamdolsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000