12 Şubat 2020, Çarşamba 10:05:41

Çin seferlerini Nisan ayına kadar askıya aldı

American Airlines, Çin uçuşlarını Nisan ayına kadar askıya aldı.
  • Şubat sonunda biz de göreceğiz bu virüsten nemalanıp milletin sağlığı ile nasıl oynadıklarını ya da akıllı olup uçuşları askıya aldıklarını Bakalım
  • elin amerikalısında chinatown var buna rağmen nisan diyor biz niye hala şubat sonu diyoruz pardon dışa bağımlıyız :(

American Airlines, Çin uçuşlarını Nisan ayına kadar askıya aldı.

Dünya genelinde bir çok havayolu şirketi, ölümcül korona virüsü sebebiyle Çin seferlerini askıya aldığını açıklamıştı.

Havayolu şirketlerinin bazıları erteleme kararlarını geç almış olsa da, an itibariyle hemen hemen seferi olan her havayolu şirketi iptalleri sağladı. İptal süreleri hakkında da her şirket bağımsız olarak karar aldı.

American Airlines yaptığı açıklamada, daha önce belirlenen sefer iptal süresini bir ay daha uzattığını belirtti. Daha önce Mart 2020 tarihinde seferlere başlaması planlanırken, bu süre nisan ayının sonlarına çekildi.

Korona virüsü sebebiyle, azalan talep doğrultusunda alınan bu karar ile American Airlines, Çin ve Hong Kong seferlerini 23 nisana kadar askıya aldı.

American Airlines'ın Los Angeles ve Dallas-Fort Worth Uluslararası havaalanlarından Şangay ve Pekin'e direkt seferleri bulunuyor. Ayrıca direkt olarak Hong Kong, Dallas ve Los Angeles arasında da uçuşları bulunuyor.

Los Angeles ve Dallas’dan Şanghay ve Pekin'e olan uçuşlar 24 Nisan'a kadar ertelenecek olup Dallas ile Hong Kong arasındaki uçuşlar ise 23 Nisan'a kadar askıya alındı. Los Angeles ile Hong Kong arasındaki uçuşlar da  24 Nisan'a kadar ertelendi.

©AirportHaber.com

 

Çin seferlerini Nisan ayına kadar askıya aldı

Yorumlar

Para para para ~ 4 yıl önce
Şubat sonunda biz de göreceğiz bu virüsten nemalanıp milletin sağlığı ile nasıl oynadıklarını ya da akıllı olup uçuşları askıya aldıklarını Bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaralı ~ 4 yıl önce
elin amerikalısında chinatown var buna rağmen nisan diyor biz niye hala şubat sonu diyoruz pardon dışa bağımlıyız :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000