21 Mart 2022, Pazartesi 16:26:24

Çin Cumhurbaşkanı uçak kazasıyla ilgili talimat verdi

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nde 132 kişi taşıyan bir yolcu uçağının düşmesinin ardından var gücüyle arama kurtarma çalışmalarına başlanması emrini verdi.
  • Eğer Boeing tarafından tehdit amaçlı düşürülduyse ve bunu Çin ayikirsa dünya ayvayı yedi. 3. Dünya savaşını Amerika izler , uluslar arada yalan olur. Çok kan akar , zengin kazanır olan yine fakire olur. Bence gerek yok Çin amca sakin olmakta fayda var. Tahrik var ekonomik savaş yürüt lütfen.
  • Cumhurbaskani emir vermeseydi yetkililer ellerinden geleni yapmayacaklardi yani??? Insaf be adam!
  • İnsanoğlu yaşadığı müddetçe bu monarşik düzene engel olmalı en azından ilkelliğe dur demeli gelişmeli ,
  • Kaptan tuvaletten dönüp kapıyı çalar. F/o kapıyı acıyorum diye rudder trimi sola cevirir ve olaylar başlar.. Sadece bir tahmin.
  • Tek adamlar konuşmak için konuşuyor. Senin bu boş konuşman olmasa 2022 yılında kaza sonrası gerekli prosedürleri işletmeyecek bir ülkenin başında isen ne diye o koltukta hala oturuyorsun yok ülken gerekli işlemleri yapacak kabiliyete sahipse ne diye rol çalmak için boş boş konuşuyorsun.Tek adamı olan ülkeler çok güçsüz çünkü onların egolarının genişleme arzusu diğer bütün vatandaşlarının Kabiliyetlerini öldürüyor. Tek adam daha parlak çocuk gözüksün diye 1 milyar çin linin kabiliyeti,kişiliği yok sayılıyor.

Çin Cumhurbaşkanı , Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nde 132 kişi taşıyan bir yolcu uçağının düşmesinin ardından var gücüyle arama kurtarma çalışmalarına başlanması emrini verdi.

Aynı zamanda Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Genel Sekreteri ve Merkez Askeri Komisyon Başkanı da olan Xi, verdiği talimatta, China Eastern Airlines şirketine ait MU5735 sefer sayılı uçağının düştüğünü öğrendiğinde şok olduğunu söyledi.

Xi, olaya derhal acil müdahale edilerek var gücüyle arama kurtarma çalışmalarına başlanması ve sonrasında gerekli bütün işlemlerin tam doğrulukla yerine getirilmesi emrini verdi.

Xi, kazanın nedeninin belirlenmesi ve sivil havacılık sektörünün ve insanların yaşamının mutlak güvenliğinin sağlanması için sektörün güvenliğine ilişkin kontrollerin güçlendirilmesine yönelik derhal önlem alınmasını emretti.

Çin Cumhurbaşkanı uçak kazasıyla ilgili talimat verdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Geliyor gelmekte olan ~ 2 yıl önce
Eğer Boeing tarafından tehdit amaçlı düşürülduyse ve bunu Çin ayikirsa dünya ayvayı yedi. 3. Dünya savaşını Amerika izler , uluslar arada yalan olur. Çok kan akar , zengin kazanır olan yine fakire olur. Bence gerek yok Çin amca sakin olmakta fayda var. Tahrik var ekonomik savaş yürüt lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskan ~ 2 yıl önce
Cumhurbaskani emir vermeseydi yetkililer ellerinden geleni yapmayacaklardi yani??? Insaf be adam!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünya düzeni ~ 2 yıl önce
İnsanoğlu yaşadığı müddetçe bu monarşik düzene engel olmalı en azından ilkelliğe dur demeli gelişmeli ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaslı kaptan adayı ~ 2 yıl önce
Kaptan tuvaletten dönüp kapıyı çalar. F/o kapıyı acıyorum diye rudder trimi sola cevirir ve olaylar başlar.. Sadece bir tahmin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek adam gereksizliği ~ 2 yıl önce
Tek adamlar konuşmak için konuşuyor. Senin bu boş konuşman olmasa 2022 yılında kaza sonrası gerekli prosedürleri işletmeyecek bir ülkenin başında isen ne diye o koltukta hala oturuyorsun yok ülken gerekli işlemleri yapacak kabiliyete sahipse ne diye rol çalmak için boş boş konuşuyorsun.Tek adamı olan ülkeler çok güçsüz çünkü onların egolarının genişleme arzusu diğer bütün vatandaşlarının Kabiliyetlerini öldürüyor. Tek adam daha parlak çocuk gözüksün diye 1 milyar çin linin kabiliyeti,kişiliği yok sayılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000