15 Mart 2018, Perşembe 11:50:36

Çiftlik Bank havacılık sektörünü de tokatladı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın’ın saadet zinciri yapılanmasına binlerce kişi para kaptırdı. Mağdurlar arasında havacılık sektörü çalışanları olduğu da öğrenildi.
  • Zaten bütün paraları yatıranlar bademler. Aklı başında biri yatırmaz ki. THY de bunlarla dolu değil mi ?
  • Devlet devlet olmazsa halk sahtekarların elinde oyuncak olur. İyi niyetle başlamış bile olsa iş dolandırıcılığa dönmüş besbelli. Her işte risk demek araştırmadan bir işe dalanların lafıdır. Bu konuyu bana açan bir kabin memuruna kısa bir hesap ile 50000 TL ye karşılık ayda kendisinin aldığı paranın mormal olmadığını bunun bir saadet zinciri olabileceğini asla böyle bir işe girmenin doğru olmadığını söylemiştim dilerim zamanında çıkmıştır
  • ponzi oyunu, gayet basit. Aracı nesneler,şahıslar vs degisir daima katılımcı bulunur.Hırs ve ac gözlülük her daim mevcut. Gunumuzde sentimental piyasa analizindeki en önemli 2 gösterde greed ve fear. Piyasa olarak bakıldıgında para artık emin ellerde..Ders vermeye gelmedim; mağdur bir kitle olustuktan sonra hakkında yapılan yorumları, insanların meslek grupları ve milleti olusturan temel degerleri nasıl ağır sözlerle eleştirdiğini¿ Görmek üzücü.. teknik, kabin, kokpit ve tüm birimler havacılık kümesini olusturur. Kümenin içindeyseniz kümeye biraz sahip çıkın..
  • Memleketin her yeri çuvalla para kazanna peşine düşen çakallarla dolu. Amaaaa çakalların alayı tilkilere çalışır..;) ana sütü gibi helal olsun tilkilere. Bizim yerimize de eğlen Uruguay da
  • Geçenlerde İbrahim'ede söyledim, Dedim İbrahim; bu çocuk fırlamanın teki,buna güven olmaz.Paraları alır kaçar. Demedim mi İbrahim. Dediniz Fikret Bey.
  • hemen bir khk çıkartalım ve çiftlik banka para yatıranlar oy kullanmasın:)
  • Geçenlerde İbrahim'ede söyledim Dedim Ibrahim; bu çocuk fırlamanın teki,buna güven olmaz.Paraları alır kaçar. Demedim mi İbrahim. Dediniz Fikret Bey.
  • Tsounucuğun yeni filmi 'BanadaKoyun' sinemalarda:)
  • Arkadaslar aptallik ayri bisi adam teknisyen pilot kabin memuru yerhizmetlisi vs olabilir bu onun aptal olmadigi anlamina gelmez Ozetle Mey biter saki kalir Her renk solar haki kalir Diploma cehaleti alsada Varsa kaninda esseklik baki kalir..
  • Yine harekatçılar tgsli temizlikciler boş boş konusup durmus. Cahiiliğiniz dillere destan tgs. Elalemin parasını boşverin işinizi düzgün yapın. Süpürün gidin.

Saadet zinciri yapılanması Çiftlik Bank’ın binlerce mağduru arasında havacılık sektörü çalışanları da bulunuyor.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; yüksek getiri vaadiyle binlerce kişiden toplamda 511,7 milyon TL para toplayıp sırra kadem basan Çiftlik Bank’ın CEO’su Mehmet Aydın tarafından mağdur edilenler arasında özellikle Onur Air Teknik ve THY Teknik A.Ş’de olmak üzere havacılık sektöründe çalışan farklı mesleklerden çok sayıda isim bulunuyor.

Mağdurların yüz binlerce Türk Lirası’nı alıp kayıplara karışan Mehmet Aydın’ın Uruguay’a kaçtığı söylentileri yayılırken, parasını kaptıran kişiler mağduriyetlerinin giderilmesi için nasıl bir yol izleyeceği konusunda kara kara düşünmeye başladı.

80 BİN KİŞİYİ DOLANDIRDI!

İnternette bir oyun ile başlayan ve daha sonra tesisler açarak Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) raporuna göre 80 bine yakın kişiden 511,7 milyon lira toplayan Çiftlik Bank’a yönelik soruşturmalar hız kazandı.

Tekirdağ ve Sakarya’daki tesislere yapılan baskınlarda şirket yetkililerine ulaşılamazken, CEO Mehmet Aydın’ın Uruguay’a kaçarak inşaat işine girdiği belirtiliyor. Sakarya Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı’na dün teslim olan Mehmet Aydın’ın eşi Sıla Aydın ile Üsküdar’daki evinde gözaltına alınan şirketin yönetim kurulu üyesi Cemal Çolak tutuklandı.

KAYYUM ATANABİLİR

80 bine yakın kişinin para yatırdığı Çiftlik Bank tesislerine kayyum atanmasının da gündemde olduğu iddialar arasında bulunuyor. Kayyum atanması durumunda şirketlerin tasfiyesi ile birlikte üyelere ödeme yapılabileceği ancak elde edilecek gelirin toplanan paraların yarısını dahi karşılayamayacağı belirtiliyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

 

Çiftlik Bank havacılık sektörünü de tokatladı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (134)

Bademler ~ 6 yıl önce
Zaten bütün paraları yatıranlar bademler. Aklı başında biri yatırmaz ki. THY de bunlarla dolu değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
System ~ 6 yıl önce
Devlet devlet olmazsa halk sahtekarların elinde oyuncak olur. İyi niyetle başlamış bile olsa iş dolandırıcılığa dönmüş besbelli. Her işte risk demek araştırmadan bir işe dalanların lafıdır. Bu konuyu bana açan bir kabin memuruna kısa bir hesap ile 50000 TL ye karşılık ayda kendisinin aldığı paranın mormal olmadığını bunun bir saadet zinciri olabileceğini asla böyle bir işe girmenin doğru olmadığını söylemiştim dilerim zamanında çıkmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/A ~ 6 yıl önce
ponzi oyunu, gayet basit. Aracı nesneler,şahıslar vs degisir daima katılımcı bulunur.Hırs ve ac gözlülük her daim mevcut. Gunumuzde sentimental piyasa analizindeki en önemli 2 gösterde greed ve fear. Piyasa olarak bakıldıgında para artık emin ellerde..Ders vermeye gelmedim; mağdur bir kitle olustuktan sonra hakkında yapılan yorumları, insanların meslek grupları ve milleti olusturan temel degerleri nasıl ağır sözlerle eleştirdiğini¿ Görmek üzücü.. teknik, kabin, kokpit ve tüm birimler havacılık kümesini olusturur. Kümenin içindeyseniz kümeye biraz sahip çıkın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çakalların dansı:) ~ 6 yıl önce
Memleketin her yeri çuvalla para kazanna peşine düşen çakallarla dolu. Amaaaa çakalların alayı tilkilere çalışır..;) ana sütü gibi helal olsun tilkilere. Bizim yerimize de eğlen Uruguay da

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demedi deme İbrahim ~ 6 yıl önce
Geçenlerde İbrahim'ede söyledim, Dedim İbrahim; bu çocuk fırlamanın teki,buna güven olmaz.Paraları alır kaçar. Demedim mi İbrahim. Dediniz Fikret Bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KHK ~ 6 yıl önce
hemen bir khk çıkartalım ve çiftlik banka para yatıranlar oy kullanmasın:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demedim mi İbrahim ~ 6 yıl önce
Geçenlerde İbrahim'ede söyledim Dedim Ibrahim; bu çocuk fırlamanın teki,buna güven olmaz.Paraları alır kaçar. Demedim mi İbrahim. Dediniz Fikret Bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tosun ~ 6 yıl önce
Tsounucuğun yeni filmi 'BanadaKoyun' sinemalarda:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Copilot ~ 6 yıl önce
Arkadaslar aptallik ayri bisi adam teknisyen pilot kabin memuru yerhizmetlisi vs olabilir bu onun aptal olmadigi anlamina gelmez Ozetle Mey biter saki kalir Her renk solar haki kalir Diploma cehaleti alsada Varsa kaninda esseklik baki kalir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 6 yıl önce
Yine harekatçılar tgsli temizlikciler boş boş konusup durmus. Cahiiliğiniz dillere destan tgs. Elalemin parasını boşverin işinizi düzgün yapın. Süpürün gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000