23 Mayıs 2013, Perşembe 08:40:18

CHP'Lİ BAYDAR BAŞBAKAN ERDOĞAN'A O UÇAKLARI SORDU

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Katar’dan gelen kargo uçaklarıyla ilgili olarak soru önergesi verdi.
  • BAYDAR HOCA GELECEKTE BAŞBAKAN OLCAK POTANSİYELE SAHİP BİR İNSAN. DİYORSA VARDIR BİLDİĞİ. DEMİREL İN SİYASETE YÖNLENDİRDİĞİ MERKEZ SAĞ MENŞEYLİ BİR VEKİLDİR.

18-20 Mayıs 2013 tarihleri arasında NATOPA Genel Kurulu için Lüksemburg’da bulunan CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, burada yapılan bir sunumda anlatılanları Başbakan’ın cevaplaması istemiyle TBMM Başkanlığına sundu.

Aydın Milletvekili Baydar’ın Başbakan’a yönelttiği soru önergesi şu şekilde:

“18 Mayıs 2013 tarihinde Lüksemburg’da NATO Parlamenterler Asamblesi toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıda gerçekleştirilen bir sunumda 03 Ocak 2012 - 01 Mayıs 2013 tarihleri arasında Katar’dan kalkan toplam 90 askeri kargo uçağının Türkiye üzerinden Suriyeli muhaliflere askeri malzeme taşıdığı belirtilmiştir. Bu kapsamda, bu iddia doğru mudur? 2011-2013 yılları arasında Ülkemize inen, Katar devletine ait uçak sayıları ile nitelikleri nelerdir? Bu uçakların taşımış oldukları yükler nelerdir?”

CHP'Lİ BAYDAR BAŞBAKAN ERDOĞAN'A O UÇAKLARI SORDU

Yorumlar

AYDINLI ~ 11 yıl önce
BAYDAR HOCA GELECEKTE BAŞBAKAN OLCAK POTANSİYELE SAHİP BİR İNSAN. DİYORSA VARDIR BİLDİĞİ. DEMİREL İN SİYASETE YÖNLENDİRDİĞİ MERKEZ SAĞ MENŞEYLİ BİR VEKİLDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000