01 Ocak 2012, Pazar 11:50:20

CHP-AKP ARASINDA HELİKOPTER KRİZİ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu helikopter konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle Uludere ziyaretini iptal etti...
  • CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu karayolu ile Uludere'ye gitti. Fotoğraflar bile var.
  • Ya birde bu adamlar memleket idaresine talipler. Daha senin kadronda havacılıktan anlayan bir tane adam yok. Sen değilmiydin tek motoru çalışmayan helikoptere, olsun diğeri çalışıyormuş yola devam edelim diyen.
  • Havacilik bir kulturdur. Istanbul'dan helikopter gelecek onunla Uludere'ye gidecek beyimiz. Oldu :) Nekadar basit degil mi? Parasini daha konusmadik bile.
Cumhuriyet Halk Partisi, Şırnak Uludere'de PKK'lı sanılarak öldürülenler için yapacağı ziyareti helikopter krizi nedeniyle iptal ettiğini açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, yardımcısı Gürsel Tekin ve heyeti ile gerçekleştireceği Uludere ziyaretinde AKP tarafından, kullanacakları helikopterin tahsis edilmesinin engellendiği gerekçesiyle ziyaretin iptal edildiğini açıkladı.

Kriz şöyle gelişti; CHP dün akşam Uludere'ye yapacağı ziyaret öncesinde Van Valiliği'ne başvurarak helikopter istedi. Talebi uygun bulan Valilik, uçuş yapacak olan ekibin isim listesini de partiye bildirdi. Ancak daha sonra valilikten yeni bir bilgi geçildi ve hava şartları nedeniyle helikopterin gönderilemeyeceği açıklandı. Ancak bu durumu AK Parti'nin oluşturduğu ve helikopter tahsisinin hükümet tarafından engellendiği iddia edildi. 

Valiliğin hava şartları nedeniyle göndermediğini belirttiği helikopter açıklamasına inanmayan CHP, tahsisi AK Parti'nin engellediğini, gece yarısı karar değiştirildiğini ve bunun büyük bir ayıp olduğu konusunda görüş bildirdi.

Daha sonra kara yoluyla Uludere'ye hareket eden CHP heyeti yolda bir de kaza yapınca ziyaret iptal edildi. İstanbul'dan Uludere'ye helikopterle gitmek isteyen Kemal Kılıçdaroğlu ve heyeti bu kez de özel bir helikopter kiralama yoluna gitti. Ancak helikopterin İstanbul'dan Şırnak Uludere'ye direkt uçuş yapamacağı ifade edilince CHP gerçekleştireceği ziyaretten vazgeçti.
CHP-AKP ARASINDA HELİKOPTER KRİZİ!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu karayolu ile Uludere'ye gitti. Fotoğraflar bile var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya birde bu adamlar memleket idaresine talipler. Daha senin kadronda havacılıktan anlayan bir tane adam yok. Sen değilmiydin tek motoru çalışmayan helikoptere, olsun diğeri çalışıyormuş yola devam edelim diyen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havacilik bir kulturdur. Istanbul'dan helikopter gelecek onunla Uludere'ye gidecek beyimiz. Oldu :) Nekadar basit degil mi? Parasini daha konusmadik bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000