11 Ocak 2021, Pazartesi 12:11:42

China Airlines SkyArt'ı seçti

Tayvan / Taipei merkezli China Airlines, yeni eğitim cihazı tedariğinde bir Türk markası olan SkyArt’ı seçti.

Tayvan / Taipei merkezli China Airlines, yeni eğitim cihazı tedariğinde bir Türk markası olan SkyArt’ı seçti.

SkyArt ve China Airlines arasındaki ilk işbirliği olan bu anlaşma kapsamında Mayıs 2021’de teslimatı gerçekleşecek eğitim cihazı, bir adet A321 Ana Kapısı ve bir adet de yeni nesil A321 Neo ACF Kanat Üzeri Acil Çıkış (OWE) Kapısından oluşuyor.

2 tip kapının normal fonksiyonlarının ve olası tüm arızaların (malfunctions) merkezi bir panelden kontrol edilerek simüle edilmesini sağlayan ‘A321 Extended Door Trainer’ cihazı 100% yerli yazılımla SkyArt tarafından tasarlandı ve üretildi.

Eğitim simülatörü, kabin dışı senaryoların da en gerçekçi şekilde görsel olarak canlandırılabilmesi için ‘Sanal Slayt Eğitim Modülü’ (Virtual Slide Trainer) ile donatılacak.

Ülkemizin tek, dünyanın da önde gelen havacılık simulator imalatçılarından olan SkyArt firması daha önce de Middle East Airlines (MEA), Vivaaerobus (Meksika) ve UANL (Universidad Autónoma de Nuevo León, Monterrey, Meksika) teslimatlarını gerçekleştirmişti.

Emre Özkul’un kurucusu olduğu SkyArt firması, kullanım ömürlerini tamamlamış uçakların yenilikçi fikirlerle ‘ileri dönüştürülmesini’ hedefliyor.








 

China Airlines SkyArt'ı seçti

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000