18 Şubat 2018, Pazar 08:59:19

Charter uçuşların yerini tarifeli seferler aldı!

Rusya'da charter uçuşlarıyla yapılan organize turların payı düşerken, tarifeli seferlerin ağırlığı artıyor.
  • Tarifenin tümünün rizikosunu havayolu tasir,Full charter i turop!
  • Neden o kadar çok charter uçuş yapılıyor ki? Tarifeli uçuşların planlanması daha zahmetsiz değil mi? Bilmiyorum öğrenmek için soruyorum. Selamlar

Rusya'da charter uçuşlarıyla gerçekleşen organze turların toplam içindeki payı düşüşte. Charter servisi veren şirket sayısının azalması ve bu şirketlerin faaliyetini düzenleyen kuralların sıkılaşması tur operatörlerini tarifeli seferlere yöneltiyor.

TürkRus'ta yer alan habere göre; son altı yılda tarifeli uçuşların payı iki kat artarak yüzde 50'nin üzerine çıktı. Trendin 2018'de de devam etmesi bekleniyor. Gelişmeler neticesinde tur fiyatlarının artması kaçınılmaz.

Kommersant gazetesinin uçak bileti satış servisi OnlineTur.ru'nun verilerine dayandırdığı habere göre, 2012'de turların yüzde 26'sı tarifeli seferlerle gerçekleştirilirken bugün bu oran yüzde 52'ye çıkmış durumda.

Servis yetkilileri 2018 sonunda oranın yüzde 60'a ulaşacağını tahmin ediyor. Rusya Tur Operatörleri Birliği ATOR temsilcileri de benzer oranlar veriyor. Durumdan en çok etkilenen destinasyonlar Yunanistan, İtalya ve İspanya. 

Charter uçuşların yerini tarifeli seferler aldı!

Yorumlar

IL ~ 6 yıl önce
Tarifenin tümünün rizikosunu havayolu tasir,Full charter i turop!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Charter ~ 6 yıl önce
Neden o kadar çok charter uçuş yapılıyor ki? Tarifeli uçuşların planlanması daha zahmetsiz değil mi? Bilmiyorum öğrenmek için soruyorum. Selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000