29 Ağustos 2016, Pazartesi 11:40:26

Charter seferler bu hafta başlayacak

Rus basını, Türkiye'ye giden charter uçak seferlerine yönelik yasağın 9 ay sonra kaldırılmış olmasına geniş yer ayırdı.
  • Öyle rumuz attığımıza bakmayın. Kabadır esasında ama bir grubu temsil eder. Kendine has özellikleri olan bir grubu. Bu özelliklerden birisi de kendilerinin çalıp, yine dünyayı umursamadan kendilerinin oynamasıdır. Deyimi bile var. Kendin çal kendin oyna. Tıpkı sen sana pişir sen sana ye gibi. Koskoca yaz geçmiş, kalmış şurada sayılı günler, esnafı, turizmcisi yatırımcısı, müteahitleri, işçisi yiyeceği kazığı yemiş ülkesinden, Charterlar başlıyor diye sevinip kulağın arkasını kurtarmaya çalışıyorlar. Ben olsam bu kadar güvenlik sıkıntısı olan ülkeye gelmem. Dibinde Yunan adaları var. Hatta hem daha ucuz, hem daha doğal bırakılmış. Her yeri betonla doldurmamışlar. Eeee bu durumda geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor. Bu saatten sonra kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız. Siz de seyredin yaşanacak rezillikleri gari.
  • kalın seneya.para biriktirelim.Antalia da para lazım kizlar,Sen vermiyor 100 dolar.
  • Yaz bitti gencler okullar aciliyor ne charteri Anna seneye gelirse gelir

Rus basını, Türkiye'ye giden charter uçak seferlerine yönelik yasağın 9 ay sonra kaldırılmış olmasına geniş yer ayırdı.

Kommersant gazetesi, yasağın kaldırılmasına yönelik kararnamenin Rus hükümetinin sitesinde yayımlanması ardından havayolu şirketlerinin charter uçuş gerçekleştirmek için başvuruda bulunmaya başladığını ve ilk charter uçaklarının bu hafta içerisinde yola çıkabileceğini yazdı. Kommersant'a göre charter uçuşların başlaması ardından Rusya'da Türkiye seyahatine olan talebin yüzde 25 oranında artması bekleniyor. Zira charter uçuşlarla birlikte Türkiye seyahatinin ucuzlayacağı belirtiliyor.

Vedomosti gazetesiyse charter uçuşların başlamasının Türkiye turlarının fiyatının yüzde 20-30 oranında ucuzlamasına neden olacağını yazdı. Fakat gazeteye göre charter uçuşların başlamasının bu yılın turizm tablosuna yansıması beklenmiyor. Bunun nedeni yaz sezonunun sonuna gelinmiş olması. Ancak Vedomosti'ye göre Türkiye'ye charter seferlerin başlaması gelecek yıl sonuçlarını gösterecek. Rusya ve Türkiye arasındaki charter seferler, Türk F-16'larının, Suriye'deki terörist gruplara bombardıman düzenlemekle görevli olan bir Rus jetini düşürmesi ardından Aralık 2015'te durdurulmuştu. Ülkeler arasındaki hava trafiğinin tamamen durması nedeniyle Türkiye'ye gelen Rus turistlerin sayısı yüzde 95 oranında azalmıştı.

Charter seferler bu hafta başlayacak

Yorumlar

Çingene ~ 8 yıl önce
Öyle rumuz attığımıza bakmayın. Kabadır esasında ama bir grubu temsil eder. Kendine has özellikleri olan bir grubu. Bu özelliklerden birisi de kendilerinin çalıp, yine dünyayı umursamadan kendilerinin oynamasıdır. Deyimi bile var. Kendin çal kendin oyna. Tıpkı sen sana pişir sen sana ye gibi. Koskoca yaz geçmiş, kalmış şurada sayılı günler, esnafı, turizmcisi yatırımcısı, müteahitleri, işçisi yiyeceği kazığı yemiş ülkesinden, Charterlar başlıyor diye sevinip kulağın arkasını kurtarmaya çalışıyorlar. Ben olsam bu kadar güvenlik sıkıntısı olan ülkeye gelmem. Dibinde Yunan adaları var. Hatta hem daha ucuz, hem daha doğal bırakılmış. Her yeri betonla doldurmamışlar. Eeee bu durumda geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor. Bu saatten sonra kendiniz çalıp kendiniz oynarsınız. Siz de seyredin yaşanacak rezillikleri gari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devusko ~ 8 yıl önce
kalın seneya.para biriktirelim.Antalia da para lazım kizlar,Sen vermiyor 100 dolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Letom ~ 8 yıl önce
Yaz bitti gencler okullar aciliyor ne charteri Anna seneye gelirse gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000