26 Nisan 2011, Salı 13:20:11

ÇEVRE DOSTU DHL

Uluslararası lojistik ve taşımacılık sektörünün önemli oyuncularından DHL Express ile Renault güçlerini birleştirdi.
  • DHL Express ailesini ve Bölge Direktörü Michel Akavi'yi yürekten tebrik ediyorum. İşte büyük firma olmak budur; yenilikleri, ilkleri hayata geçirerek sürdürülebilirliğin bir parçası olmak olmak budur. Tebrikler.
DHL Express ile Renault, doğayı korumak için el ele verdi. Bugüne kadar doğadaki karbon ayak izini azaltmak için birçok çevre projesine imza atan DHL Express, Renault tarafından üretilen elektrikli araçları filosuna katıyor.

Filoya katılacak olan Renault Fluance Z.E araçlar ile karbondioksit salınımını 2012 yılına kadar yüzde 10, 2020 yılında ise yüzde 30 oranında azaltmayı hedefleyen şirket, 100 km’de 2,70 TL gece ise sadece 1,50 TL elektrik harcayarak, araç başına karbondioksit salınımını da yılda 6.3 ton azaltmayı planlıyor.

Sıfır salınımlı çevre dostu araçlarla şehir içi taşımacılık yapmayı hedefleyen DHL Express, geçtiğimiz sene 350 uçaklık filosunun yüzde 90’ını modernize ederek, doğal kaynakları daha az tüketen uçaklara dönüştürmüş, hem çevrenin korunması açısından hem de maliyet açısından yüksek ölçüde kar elde etmişti.




ÇEVRE DOSTU DHL

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
DHL Express ailesini ve Bölge Direktörü Michel Akavi'yi yürekten tebrik ediyorum. İşte büyük firma olmak budur; yenilikleri, ilkleri hayata geçirerek sürdürülebilirliğin bir parçası olmak olmak budur. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000