24 Temmuz 2018, Salı 09:50:07

Çeşme'yi havalimanı heyecanı sardı

ÇEŞTOB Başkan Yardımcısı Gökçe Kesikçiler, Alaçatı havalimanı ile Çeşme’nin sınıf atlayacağını belirtti
  • Arkadaşlar Çeşmeye gidenler bellidir. Sosyete olamayıp ben de orada görüneyim amaçlı iki lahmacun bir ayran içerim hem de onlarla aynı sokakta gezerim diyen zavallılar. Elinde ne varsa akşam barda iki biraya teslim edenler. Sonra memleketine dönüp 11 ay çalışanlar. Sen kalk bir de buraya havalimanı yap.
  • Havalimanı yerine uzat izban ı çeşmeye bitsin. Yarım saate adanan menderesten ulaşırsın çeşmeye
  • Yengen 200 tl
  • Yerlisinin hiç heyecanlandığını düşünmüyorum. Doğaya zarar, havalimanı yerine ADB'den hız standartı yükseltilmiş bir izban hattı çok daha yerli halka ve turiste katkı sağlayabilirdi.
  • Heyecanlanmışlar. Doğrudur. Artık havalimanı var diye hamburgerleri 250 TL ye satmaya başlarlar. Benim zavallı halkım da sırf özentilikten gidip yer.
  • Bildiğim kadarıyla burası sadece özel jetler ve charter uçaklar için hizmet verecek bir havalimanı. Tarifeli sefer olmayacak?
  • darısı efes havalimanın başına, en azından küçük uçaklar için tarifeli olarak açılabilir.
  • Kesin atlar..Markette bile kutu içecekler 5 TL..Sorduğumuzda ise verilen cevap : bizim sezonumuz 3 ay ne yapalım , kiralar çok yüksek çıkarmak zorundayız diyorlar..İnsanları aptal yerine koyuyorlar..Yemek malesef heryerde çok pahalı ve özensiz kalitesiz..Otellerin çoğununda fiyatları alabildiğine yüksek..Havaalanına gelince..Alaçatı paraşüt atlayışına bile müsait değil..defalarca rüzgar ölçümü yaptırdık..Paraşütçü atmak için emniyetli ve elverişli değil..Nasıl uçuş eğitimi yapılacak bu meydanda anlam veremedik..

ÇEŞTOB Başkan Yardımcısı Gökçe Kesikçiler, Alaçatı havalimanı ile Çeşme’nin sınıf atlayacağını belirtti

Çeşme Otelciler Ve Turizmciler Birliği Başkan Yardımcısı Gökçe Kesikçiler Buğday, ihalesi yapılan Alaçatı Havalimanı'nın bölgeye sınıf atlatacağını söyledi. Markalaşmanın da artık havalimanı ile birlikte başlaması gerektiğini belirten Buğday, "Dünyanın önde gelen turizm bölgeleri fuarlara katılımları ile markalaşıyor. Bizim de yapmamız gereken bu aslında. Bugün nasıl Antalya, İstanbul gibi şehirlerimiz Dünya'da birer marka şehir oldular ise aynı şekilde Çeşme'de marka olma potansiyelini ve çeşitliliğini barındıran renkli ve çok özel bölgelerimizden" diye söyledi.

GELIŞLER KOLAYLAŞACAK

Alaçatı'ya yapılacak olan havalimanı ile birlikte hükümetin de desteklerini aldıklarını belirten 2023'te turizmin farklı yerlerde olacağına inandığını ve Çeşme için tam zamanı diyen Kesikçiler, "Fuarlara sürekli katılım ve sürekli tanıtım şart, muhakkak 2-3 yıl içinde bilinirlilik ve talep. Uluslararası uçuş bağlantıları da misafirin Çeşme hattına gelişini kolaylaştıracak. Bu havalimanı bölgemize çok önemli isimlerin, dünyanın pek çok zengin bölgesinde tatil yapan münferit belli zümrenin kolay ulaşım yolu ile Çeşme'ye gelmesini sağlayacak" dedi.

Çeşme'yi havalimanı heyecanı sardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Çeşme ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar Çeşmeye gidenler bellidir. Sosyete olamayıp ben de orada görüneyim amaçlı iki lahmacun bir ayran içerim hem de onlarla aynı sokakta gezerim diyen zavallılar. Elinde ne varsa akşam barda iki biraya teslim edenler. Sonra memleketine dönüp 11 ay çalışanlar. Sen kalk bir de buraya havalimanı yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kkk ~ 6 yıl önce
Havalimanı yerine uzat izban ı çeşmeye bitsin. Yarım saate adanan menderesten ulaşırsın çeşmeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 6 yıl önce
Yengen 200 tl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyer ~ 6 yıl önce
Lonk aylınd 200
Çeşmeli ~ 6 yıl önce
Yerlisinin hiç heyecanlandığını düşünmüyorum. Doğaya zarar, havalimanı yerine ADB'den hız standartı yükseltilmiş bir izban hattı çok daha yerli halka ve turiste katkı sağlayabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 6 yıl önce
Heyecanlanmışlar. Doğrudur. Artık havalimanı var diye hamburgerleri 250 TL ye satmaya başlarlar. Benim zavallı halkım da sırf özentilikten gidip yer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirli ~ 6 yıl önce
Bildiğim kadarıyla burası sadece özel jetler ve charter uçaklar için hizmet verecek bir havalimanı. Tarifeli sefer olmayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selçuk havalimanı ~ 6 yıl önce
darısı efes havalimanın başına, en azından küçük uçaklar için tarifeli olarak açılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 6 yıl önce
Kesin atlar..Markette bile kutu içecekler 5 TL..Sorduğumuzda ise verilen cevap : bizim sezonumuz 3 ay ne yapalım , kiralar çok yüksek çıkarmak zorundayız diyorlar..İnsanları aptal yerine koyuyorlar..Yemek malesef heryerde çok pahalı ve özensiz kalitesiz..Otellerin çoğununda fiyatları alabildiğine yüksek..Havaalanına gelince..Alaçatı paraşüt atlayışına bile müsait değil..defalarca rüzgar ölçümü yaptırdık..Paraşütçü atmak için emniyetli ve elverişli değil..Nasıl uçuş eğitimi yapılacak bu meydanda anlam veremedik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000