28 Mart 2009, Cumartesi 22:04:46

Cenaze programları belli oldu

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarnda helikopter düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu için defin programı belli oldu.
  • ALLAHIM MEKANLARINI CENNET EYLESİN.İŞTE BİZİM ÜLKEDE İNSAN DEĞERİ BU KADAR UCUZ.DUA EDEN VE ÇABALAYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.SİTENİZEDE TÜM HABERLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER VE BAŞARILAR. BAŞEKENTTEN YİĞİDO

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarındaki Kanlıçukur'da, helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun cenazesi, 31 Mart Salı günü Ankara'da defnedilecek.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu için planlanan cenaze töreni hakkında bilgi verdi.

Gündoğdu'nun verdiği bilgiye göre, Yazıcıoğlu için 31 Mart Salı günü cenaze töreni düzenlenecek. Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınacak cenaze, TBMM'ye getirilecek ve burada bir tören yapılacak, ardından da Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Yazıcıoğlu'nun cenazesi, daha sonra BBP Genel Merkezi'ne götürülecek ve burada dua okunacak.  

Yazıcıoğlu'nun naaşının Ankara'da toprağa verileceğini belirten Gündoğdu, ancak hangi mezarlıkta defnedileceğinin daha sonra duyurulacağını kaydetti.

Gündoğdu, pilot Mustafa Kaya İstektepe'nin naaşının İstanbul'da, kazada yaşamlarını yitiren diğer 3 kişinin ise Sivas'ta defnedileceklerini sözlerine ekledi.

 

Cenaze programları belli oldu

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ALLAHIM MEKANLARINI CENNET EYLESİN.İŞTE BİZİM ÜLKEDE İNSAN DEĞERİ BU KADAR UCUZ.DUA EDEN VE ÇABALAYAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.SİTENİZEDE TÜM HABERLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER VE BAŞARILAR. BAŞEKENTTEN YİĞİDO

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000