04 Ekim 2017, Çarşamba 22:46:09

Çelik İş’ten delege seçimleriyle ilgili açıklama

Çelik İş Sendikası, Atatürk Havalimanı delege seçimleri ile ilgili açıklama yaptı.
  • Demokrasi dediğin TEC de kardeş. Bunlardan kataküllisiz iş beklemicen.
  • Islevsiz bir kurum kapatilmali
  • Arkadaslar herşey güzel olacak . Aidatları kardemirkarabuk spor da akliyoruz. Delegeleri Yangindan mal kaçırıyoruz. Saat çanta gezide felan harciyoruz. Daha ne isteyesiniz. (hem bile bile gidin bunları getirtin sonrada ağlayın. Müstahak bu şirkete)
  • Ne are duyuru yapildi ne are belirlendi herkez kendi adamina calisiyor
  • Teknik A.Ş için hayırlısı olacak...
  • Müdürlerin baskısıyla üye olmazsanız işten atılırsınız diyilerek çoğunluğun sağlandığı sendikada seçim varmış. Demokrasinin çarkları işlicekmiş :D gidip oy atalım bari
  • Biz neyi sececez, bize ne faydassi olaca, kol saati dagitacaklar mi veya işe yaramaz canta ayrica yuzde kac alacaklar benim sirtimdan sayi sendika ne işe yariyordu... kul hakki kuranin kacinci ayetinde geçiyor veya incilin kaçıncı babında sayi bu yenilen kul haklarinin hesabini nasil vereceksiniz? cok soru var aklimda ama muhattap yok neyse istifa mi ediyoruz yoksa atiyorlar mi sendikayi elestirince
  • bu mail sadece ahl 1 lokasyonunda calışanlara geldi ahl1 ahl2 ahl3 saw 1 saw 2 lokasyonunda calışanlarada ayrı mail geldi toplamda 150 delegesi olacak.

Çelik İş Sendikası, Atatürk Havalimanı delege seçimleri ile ilgili açıklama yaptı. 

Sendikadan yapılan açıklamada AHL 1 lokasyonunda yapılacak delege seçimlerinin yarın (perşembe) saat 06.00’da başlatacağı ve 18.30’a kadar süreceği belirtildi.

Öte yandan AHL2 ve AHL3 ile SAW 1 ile SAW2 olmak üzere delege seçimleri yapılacak ve toplam 143 delege seçilecek.

Ayrıca Ankara'da delege sayısı kadar müracaat olduğu için seçim yapılmayacak. Ankara'da toplam 5 kişi delege için müracaat etmiş bulunuyor.

Anadolu istasyonlarından toplam 2 delege gelecek ve seçim yapılmayacak.

İstanbul'dan toplam 170 kişinin delege olmak için müracaat ederek seçimlere katılacağı öğrenildi.

İşte sendikadan yapılan açıklama;

Değerli Üyelerimiz 
AHL-1 Lokasyonunda (Hat Bakım Başkanlığı, Kalite Güvence Başkanlığı, SAW Uçak Bakım Başkanlığı) çalışan üyelerimiz, 05/10/2017 Perşembe günü Çelik-Iş Sendikası Istanbul Havacılık şube Başkanlığı 1. Olağan genel kurulu delege seçimleri yapılacaktır. Secim saat 06.00 da başlayıp 18.30 sona erecektir. 
AHL-1'in seçim sandığı ESKI HANGAR ESKI YAKIT KOMPONET ATL'sinde kurulacak olup oy kulanım işlemi burada gerçekleşecektir. Muracaat eden delege adaylarının isimleri ilan panolarımıza asılmıştır. 
Çelik-lş Sendikası Tüzüğü gereği seçirnler çarşaf liste halinde olup delege adayları harf sırasına göre oy pusulalarında yer alacaklardır. AHL1 Lokasyonunda bulunan üye sayısına göre 26 delege seçilecek olup oy kullanacak üyelerimiz istedikleri delege adaylarımızdan 26 taneye kadar işaretleyebileceklerdir. AHL1 için 26.dan fazla işaretlenen oy pusulaları geçersiz sayılacaktır. 
AHL-1 için belirlenen 26 delege olduğu gibi diğer seçim lokasyonları da aynı AHL-1'deki gibi üye sayısına göre delege sayıları belirlenmiş olup toplam 150 delege seçilecektir. 
Mail sadece sizin lokasyonunuza göre hazırlanmış olup. bu mailin ulaştığı üyelerimiz yukarıda belirtilen sandıkla oy kullanacaktır. 
Bu seçimin sendikamıza ve şubemize hayırlara vesile olması dileklerimizle siz değerli üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyoruz. 
Saygılarımızla 
 
Çelik İş’ten delege seçimleriyle ilgili açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Engncentr ~ 6 yıl önce
Demokrasi dediğin TEC de kardeş. Bunlardan kataküllisiz iş beklemicen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Islevsiz Kurum ~ 6 yıl önce
Islevsiz bir kurum kapatilmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canim çeliğim comağım ~ 6 yıl önce
Arkadaslar herşey güzel olacak . Aidatları kardemirkarabuk spor da akliyoruz. Delegeleri Yangindan mal kaçırıyoruz. Saat çanta gezide felan harciyoruz. Daha ne isteyesiniz. (hem bile bile gidin bunları getirtin sonrada ağlayın. Müstahak bu şirkete)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay be ~ 6 yıl önce
Ne are duyuru yapildi ne are belirlendi herkez kendi adamina calisiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HER ŞEY GÜZEL OLACAK ~ 6 yıl önce
Teknik A.Ş için hayırlısı olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelik iş ~ 6 yıl önce
Müdürlerin baskısıyla üye olmazsanız işten atılırsınız diyilerek çoğunluğun sağlandığı sendikada seçim varmış. Demokrasinin çarkları işlicekmiş :D gidip oy atalım bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 6 yıl önce
Biz neyi sececez, bize ne faydassi olaca, kol saati dagitacaklar mi veya işe yaramaz canta ayrica yuzde kac alacaklar benim sirtimdan sayi sendika ne işe yariyordu... kul hakki kuranin kacinci ayetinde geçiyor veya incilin kaçıncı babında sayi bu yenilen kul haklarinin hesabini nasil vereceksiniz? cok soru var aklimda ama muhattap yok neyse istifa mi ediyoruz yoksa atiyorlar mi sendikayi elestirince

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartal ~ 6 yıl önce
bu mail sadece ahl 1 lokasyonunda calışanlara geldi ahl1 ahl2 ahl3 saw 1 saw 2 lokasyonunda calışanlarada ayrı mail geldi toplamda 150 delegesi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 6 yıl önce
Sömürcek yeni alan ne gerek var bi işe yaramıyo

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000