21 Mayıs 2018, Pazartesi 11:19:12

Çelebi ile 10 yıl daha

Çelebi Hava Servisi, ihalesini kazandığı Hindistan`ın en büyük şehri Mumbai`deki havaalanı için imzaların atıldığını duyurdu.
  • çelebi a.ş yer hizmetlerinde (sömürge) şirketinde çalışıyorum eyyy can çelebi umarım bu yazdıklarımı okursun birgün şu işyerine uğrada çalışanlarının durumunu sor.rampa te çalışıyorum çıkışlarda uzama var dersiniz kalırız kışın işler düşer ücretsiz izne gönderirsiniz gideriz birgün hastalanır app mize çökersiniz yıllarını vermiş otobüs ve diğer şoförleri uçak altına ve temizliğe gönderirsiniz eyvallah maaşlarımızı vergi dilimi adı altı da kesinti yaparsınız sesimiz çıkmaz, işyerine geliş saatinde yarım saat erkenden dikersiniz bizi çıkışlarda en az yarım saat servis bekleriz kapıda.vs daha sayamadığım onca şey var.şimdi diyorsunuz ki neden hala orda çalışıyorsun,1 yıldır mecburiyetten burdayım en yakın zamanda ayrılmayı düşünüyorum.ilginize şimdiden teşekkürler.
  • En son günde 17 saat civarı çalışılıyordu? Şuan ne durumda?
  • Hakyemez
  • HINTLI BIR YENGE BUL ERZURUM DUGUNU YAPALIM EVLEN ARTIK MUZMIN MEKAR 10 YIL DAHA YASARMIYIZ BILEMEM.
  • Alım var mı
  • Her sene bitecek denilen split vardiya uygulaması da mı 10 sene sürecek? Antalya istasyonunda 40 derecelerde günde iki kez sabah 04:00-11.30 eve gidip akşam gelip17:00-01:00 arasında çalıştırılıp, uykusuz,aç,yorgun,umutsuz mutsuz personelin 31 ekimde işten çıkarmayada 10 sene devam mı?
  • HAYIRLI olsun tebrikler
  • Ulkemizin nadide hizmet ihracatçılarindan biri olan Çelebiyi tebrik ederim. Heleki Hindistan gibi bir ülkede bunu yapabiliyorsan artık sadece iyi değil çok iyisin demektir.
  • Güzel gurur verici birde çalışanına değer verse havalimanın en asık yüzlü çalışanlarıyız hiç görmezden gelirler
  • Çelebiye yakişir

Çelebi Hava Servisi, ihalesini kazandığı Hindistan`ın en büyük şehri Mumbai`deki havaalanı için imzaların atıldığını duyurdu. Çelebi bu imzayla Mumbai Havalimanı'nda 2029 yılına kadar yer hizmeti vermeye devam edecek.

Çelebi'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama:

Şirketimizin bağlı ortaklığı Celebi Nas Airport Services India Pvt.Ltd. ("Celebi Nas") ile ihale makamı Mumbai International Airport Private Limited ("MIAL") arasında imtiyaz sözleşmesi  19  Mayıs 2018 tarihinde imza edilmiştir. Böylelikle bağlı ortaklığımız Celebi Nas, Hindistan'ın Mumbai şehrindeki Chhatrapati Shivaji International Airport ("CSIA") havalimanında ki mevcut imtiyaz süresinin 31 Aralık 2019 tarihinde bitmesini müteakip  1 Ocak 2020'den 31 Aralık 2029'a kadar  ilave  10 (on) yıl süre ile yer hizmetleri verme ye devam edecektir.

Çelebi ile 10 yıl daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Çelebi ~ 6 yıl önce
çelebi a.ş yer hizmetlerinde (sömürge) şirketinde çalışıyorum eyyy can çelebi umarım bu yazdıklarımı okursun birgün şu işyerine uğrada çalışanlarının durumunu sor.rampa te çalışıyorum çıkışlarda uzama var dersiniz kalırız kışın işler düşer ücretsiz izne gönderirsiniz gideriz birgün hastalanır app mize çökersiniz yıllarını vermiş otobüs ve diğer şoförleri uçak altına ve temizliğe gönderirsiniz eyvallah maaşlarımızı vergi dilimi adı altı da kesinti yaparsınız sesimiz çıkmaz, işyerine geliş saatinde yarım saat erkenden dikersiniz bizi çıkışlarda en az yarım saat servis bekleriz kapıda.vs daha sayamadığım onca şey var.şimdi diyorsunuz ki neden hala orda çalışıyorsun,1 yıldır mecburiyetten burdayım en yakın zamanda ayrılmayı düşünüyorum.ilginize şimdiden teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günde kaç saat mesai? ~ 6 yıl önce
En son günde 17 saat civarı çalışılıyordu? Şuan ne durumda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celebi ~ 6 yıl önce
Hakyemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVLEN ARTIK ERKAN ACET ~ 6 yıl önce
HINTLI BIR YENGE BUL ERZURUM DUGUNU YAPALIM EVLEN ARTIK MUZMIN MEKAR 10 YIL DAHA YASARMIYIZ BILEMEM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şirket ~ 6 yıl önce
Alım var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Split vardiya ~ 6 yıl önce
Her sene bitecek denilen split vardiya uygulaması da mı 10 sene sürecek? Antalya istasyonunda 40 derecelerde günde iki kez sabah 04:00-11.30 eve gidip akşam gelip17:00-01:00 arasında çalıştırılıp, uykusuz,aç,yorgun,umutsuz mutsuz personelin 31 ekimde işten çıkarmayada 10 sene devam mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 6 yıl önce
Geç Tgs ye kardeşim...Tgs nin yarısı eski Celebi çalışanları...
Ferhat ~ 6 yıl önce
HAYIRLI olsun tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler Çelebi ~ 6 yıl önce
Ulkemizin nadide hizmet ihracatçılarindan biri olan Çelebiyi tebrik ederim. Heleki Hindistan gibi bir ülkede bunu yapabiliyorsan artık sadece iyi değil çok iyisin demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 6 yıl önce
Güzel gurur verici birde çalışanına değer verse havalimanın en asık yüzlü çalışanlarıyız hiç görmezden gelirler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski çelebi personeli ~ 6 yıl önce
Çelebiye yakişir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000