28 Haziran 2022, Salı 17:52:19

Çelebi harekat memuru alacak

Çelebi Hava Servisi, İstanbul Havalimanı'nda görevlendirmek üzere harekat memuru alımı yapacağını duyurdu.
  • Çelebi en son çalışılacak bir şirket gereksiz havalı yöneticiler dolu THY nin tırnağı olamaz her konuda
  • Çelebi’ye gir havacılığın tadına bak işi öğren sonra başka yerlere uza çelebi havacılık için bi basamaktır çok güzel şeyler öğretir öyle TGS veya Havaş gibi değil gerçek operasyon yaparsın ortamı da güzeldir genç ve kafa insanlarla çalışırsın
  • Tüm tgs personelinin gözü havaş ve çelebide. Seneye kapanacak diye korkuyorlar
  • Harekat memuru operasyonun en önemli personelidir. İyi bir harekatçı adeta bir orkestra şefi gibi, tüm birimleri kısa turnround süresi içinde idare ve organize eder ve gecikmeleri önleyerek veya gecikmeyi kapatarak havayolunu binlerce dolar kayıptan kurtarır. Pek çok airline personellerini harekatçılardan seçer. Zor şartların insanıdır harekatçı, herkesin yapabileceği bir iş de değildir ayrıca. Çelebi ve Havaş bu işin fakültesidir. Bence sadece öğrenmek için bile başvurun, belli bir zaman sonra eğer başarılı olur ve yabancı dilinizi geliştirirseniz, siz de bir havayolunda üst düzey yöneticiliğe kadar yükselebilirsiniz. Saygılarımla.
  • Çelebide ikramiye varmı?
  • Bu güzel ve zor bir meslek Ramp Yhm Harekat Gece gündüz vardiyada çalışıyoruz Özellikle çelebi maaş konusunu biraz daha yüksek tutması gerekiyor TGS vardiyalar ve boş insanları düzeltmesi gerekir Havaş çok sakin birşey duymadım ;)
  • Harekat diye başvurursunuz yolcu hizmetlerine, kayıp eşyaya alırlar dikkat edin :)
  • Muhtemelen asgari maaş , sıfır yan hak , 3 vardiya ,haftasonu ,bayram,özel gün yok , hergün ortalama 80-90 km yol yapacaksınız işten eve / evden işe . Adaylara başarılar.
  • Bütün herşeyi denediniz ve olmadı, memlekete döndün yine olmadı, şimdi yurt dışı deneyeceksen eğer öyle başvur, bu şirket köle denince akla gelir. Bence sokakta seyyar yap, selebiden yinede uzak dur. Aman aman düşman başına.
  • istenenleri gördük. verilenler ne peki?

Çelebi Hava Servisi, İstanbul Havalimanı'nda görevlendirmek üzere harekat memuru alımı yapacağını duyurdu.

Kariyer sitesi üzerinden ilan yayınlayan şirket, şartları ve kriterleri burada sıraladı.

GENEL NİTELİKLER

En az lise mezunu,
Vardiya düzeninde çalışabilecek,
İyi derecede İngilizce bilen,
Yoğun iş temposuna ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
İletişim becerileri kuvvetli ve sorumluluk sahibi,
İstanbul Avrupa Yakası’nda ikamet eden,
Genel Havacılıkta çalışabilecek,

BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

Çelebi harekat memuru alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Köksüz ~ 2 yıl önce
Çelebi en son çalışılacak bir şirket gereksiz havalı yöneticiler dolu THY nin tırnağı olamaz her konuda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇHS ÇALIŞAN ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar çhs de çalışmış biri olarak bu şirkette çalışmayı hiç tavsiye etmşyorum. Emeğinizin, hakkınızın ve özverinizin gasp edilmesini istemiyorsanız hiç bulaşmayın. Evet iş bulmak zor ama sonra keşke demek istemiyorsanız başka işlere bakın.
Başka bi eski ops ~ 2 yıl önce
Çelebi’ye gir havacılığın tadına bak işi öğren sonra başka yerlere uza çelebi havacılık için bi basamaktır çok güzel şeyler öğretir öyle TGS veya Havaş gibi değil gerçek operasyon yaparsın ortamı da güzeldir genç ve kafa insanlarla çalışırsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebi ve havaş ~ 2 yıl önce
Tüm tgs personelinin gözü havaş ve çelebide. Seneye kapanacak diye korkuyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski Havas Ops ~ 2 yıl önce
Harekat memuru operasyonun en önemli personelidir. İyi bir harekatçı adeta bir orkestra şefi gibi, tüm birimleri kısa turnround süresi içinde idare ve organize eder ve gecikmeleri önleyerek veya gecikmeyi kapatarak havayolunu binlerce dolar kayıptan kurtarır. Pek çok airline personellerini harekatçılardan seçer. Zor şartların insanıdır harekatçı, herkesin yapabileceği bir iş de değildir ayrıca. Çelebi ve Havaş bu işin fakültesidir. Bence sadece öğrenmek için bile başvurun, belli bir zaman sonra eğer başarılı olur ve yabancı dilinizi geliştirirseniz, siz de bir havayolunda üst düzey yöneticiliğe kadar yükselebilirsiniz. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebi ~ 2 yıl önce
Çelebide ikramiye varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yer hizmetleri ~ 2 yıl önce
Bu güzel ve zor bir meslek Ramp Yhm Harekat Gece gündüz vardiyada çalışıyoruz Özellikle çelebi maaş konusunu biraz daha yüksek tutması gerekiyor TGS vardiyalar ve boş insanları düzeltmesi gerekir Havaş çok sakin birşey duymadım ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hareket ~ 2 yıl önce
Harekat diye başvurursunuz yolcu hizmetlerine, kayıp eşyaya alırlar dikkat edin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şartlar ~ 2 yıl önce
Muhtemelen asgari maaş , sıfır yan hak , 3 vardiya ,haftasonu ,bayram,özel gün yok , hergün ortalama 80-90 km yol yapacaksınız işten eve / evden işe . Adaylara başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pişman ~ 2 yıl önce
Bütün herşeyi denediniz ve olmadı, memlekete döndün yine olmadı, şimdi yurt dışı deneyeceksen eğer öyle başvur, bu şirket köle denince akla gelir. Bence sokakta seyyar yap, selebiden yinede uzak dur. Aman aman düşman başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
himmm ~ 2 yıl önce
istenenleri gördük. verilenler ne peki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000