30 Ocak 2020, Perşembe 16:36:22

Çekya Çinliler'e vize vermeyecek

Çin'in Wuhan kentinde başlayan korona virüsü salgınının paniği Avrupa'ya sıçradı.
  • Türkiye her konuda oldugu gibi bu konuda da baska devletlerin agizina bakiyor. Baskalari ülkelerini ve vatandaslarini korumak icin bir önlem aldiginda Türkiye'de onlari takip etme yoluna gidiyor. Kendine ait karar alma konusunda özgüven eksikligi yasiyor. Bütün dünya Boeing 737 Max ucuslarini durduruyor, hava sahalarini kapatiyor bizimkiler de bari biz de kapatalim da ayip olmasin moduna giriyor. Ölümcül korona virüsü pandemisi patlak veriyor, AB ülkeleri hemen harekete geciyor, aninda ucuslari durduruyor ve hatta Cekya gibi ülkeler re'sen cinlilere vize islemini askiya aliyor bizimkiler ise frekans azaltmak gibi abuk sabuk, sacma sapan akla ziyan sözde önlem pesinde kosuyor. Burada insan sormadan edemiyor, ülkeniz ve vatandaslarinizin hastalik tasiyan bir Cin'li kadar da mi degeri yok? Siz ne bicim sorumluluk tasiyan varliklarsiniz.
  • Avrupa muz cumhuriyeti değil onlar da biliyor hepsini. Lufthansa Austrian Swiss tüm şirketler uçuşları iptal etti tek yolları bağlantılı uçuşlar. Eğer ülkeye giriş izinleri olmasa Avrupanın hiçbir yerinden giremezler zaten. Çekya burada sadece Vize vermeyeceklerini söylemiş. Direk olarak giremeyecekler yani şov yok. Orada çok asyalı yaşıyor en azından buda bir önlem. Vaka çok büyürse tüm Avrupa girişlerini de yasaklar sen merak etme orası TR gibi değil.
  • Avrupa senin normal haline bile sana vize vermez sen ne konuşuyorsun ya yürüyün gidin çomarlar.
  • çekya vize vermesin adam gider avusturya slovakya gibi diğer avrupa ülkelerinden vize alır elini kolunu sallayarak çekya'ya girer
  • Afrika yetmezmiş gibi Çin çıktı başımıza. THY yolcu sayısı düştüğü için frekans düşürdü ama yakında transfer yolcu kalmayacak. Batı dünyası ülkeye girişlerini yasakladı, Rusya sınırı kapattı. Gelenler Türkiye ye bela olacak. Uçuşları iptal etmek zorundalar. İşin diğer tarafı hiç kimse Çinlileri ağırlamak istemeyecektir, büyük sorun çıkar. Afrikada çıkan virüs için de gerekli önlemler çok geç olmadan alınmalı. Bağlantılı uçuşlara çok dikkat edin. Hayatını tehlikeye sokmak istemeyen personeller, kendinize biraz değer veriyorsanız resti çekin, tehlikeli bulduğunuz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. THY artık bardağı taşıran son damlayı atmıştır.
  • Thy'yi yönetenler hala oraya uçuşları 'değerlendiriyor' talep düşmesi nedeniyle frekans azaltıyor, ülkemizi yönetenler de bu durumu 'değerlendirmeye' alıp onlara vize vermeye devam ederler !
  • bence Çin bunlara mal da satmasın, tüm ilişkiyi kessin 10.000 kişilik ülke artistlik yapıyor
  • Çözüm bu işte
  • Bu yaptiginuz ayip . Vize vermeyecek ne demek . Avrupa buyuk ispanya salgininda aci cekerken asyalilar size yardima geliyordu
  • bize gelsinler

Çin'in Wuhan kentinde başlayan korona virüsü salgınının paniği Avrupa'ya sıçradı. Almanya, Finlandiya ve Fransa'da korona virüs vakaları görülürken Orta Avrupa ülkesi Çekya, Çin vatandaşlarına vize verilmesini askıya aldığını duyurdu

Çin’in Wuhan kentinde patlak veren ve kısa sürede küresel bir paniğe sebep olan korona virüs salgını ile ilgili flaş açıklamalar peş peşe geliyor. Rusya’nın Çinlilere e-vize vermeyi bırakmasının ardından bugün Orta Avrupa’dan bir ülke Çinlilere karşı bir uygulama başlattığını duyurdu.

Çekya Dışişleri Bakanı Tomas Petricek’in sözlerini aktaran haber ajansı CTK, ülkenin Çin vatandaşlarına vize vermeyi askıya aldığını duyurdu. Dışişleri Bakanlığı konuyla ilgili kapsamlı bir açıklama yapmadı.

Çekya Çinliler'e vize vermeyecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Asil Virüs Sizsiniz ~ 4 yıl önce
Türkiye her konuda oldugu gibi bu konuda da baska devletlerin agizina bakiyor. Baskalari ülkelerini ve vatandaslarini korumak icin bir önlem aldiginda Türkiye'de onlari takip etme yoluna gidiyor. Kendine ait karar alma konusunda özgüven eksikligi yasiyor. Bütün dünya Boeing 737 Max ucuslarini durduruyor, hava sahalarini kapatiyor bizimkiler de bari biz de kapatalim da ayip olmasin moduna giriyor. Ölümcül korona virüsü pandemisi patlak veriyor, AB ülkeleri hemen harekete geciyor, aninda ucuslari durduruyor ve hatta Cekya gibi ülkeler re'sen cinlilere vize islemini askiya aliyor bizimkiler ise frekans azaltmak gibi abuk sabuk, sacma sapan akla ziyan sözde önlem pesinde kosuyor. Burada insan sormadan edemiyor, ülkeniz ve vatandaslarinizin hastalik tasiyan bir Cin'li kadar da mi degeri yok? Siz ne bicim sorumluluk tasiyan varliklarsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wowowo ~ 4 yıl önce
Avrupa muz cumhuriyeti değil onlar da biliyor hepsini. Lufthansa Austrian Swiss tüm şirketler uçuşları iptal etti tek yolları bağlantılı uçuşlar. Eğer ülkeye giriş izinleri olmasa Avrupanın hiçbir yerinden giremezler zaten. Çekya burada sadece Vize vermeyeceklerini söylemiş. Direk olarak giremeyecekler yani şov yok. Orada çok asyalı yaşıyor en azından buda bir önlem. Vaka çok büyürse tüm Avrupa girişlerini de yasaklar sen merak etme orası TR gibi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AtArabası ~ 4 yıl önce
Avrupa senin normal haline bile sana vize vermez sen ne konuşuyorsun ya yürüyün gidin çomarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şov amaçlı ~ 4 yıl önce
çekya vize vermesin adam gider avusturya slovakya gibi diğer avrupa ülkelerinden vize alır elini kolunu sallayarak çekya'ya girer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROAKTIF ~ 4 yıl önce
Afrika yetmezmiş gibi Çin çıktı başımıza. THY yolcu sayısı düştüğü için frekans düşürdü ama yakında transfer yolcu kalmayacak. Batı dünyası ülkeye girişlerini yasakladı, Rusya sınırı kapattı. Gelenler Türkiye ye bela olacak. Uçuşları iptal etmek zorundalar. İşin diğer tarafı hiç kimse Çinlileri ağırlamak istemeyecektir, büyük sorun çıkar. Afrikada çıkan virüs için de gerekli önlemler çok geç olmadan alınmalı. Bağlantılı uçuşlara çok dikkat edin. Hayatını tehlikeye sokmak istemeyen personeller, kendinize biraz değer veriyorsanız resti çekin, tehlikeli bulduğunuz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. THY artık bardağı taşıran son damlayı atmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
değerlendirme ! ~ 4 yıl önce
Thy'yi yönetenler hala oraya uçuşları 'değerlendiriyor' talep düşmesi nedeniyle frekans azaltıyor, ülkemizi yönetenler de bu durumu 'değerlendirmeye' alıp onlara vize vermeye devam ederler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güldüm ~ 4 yıl önce
bence Çin bunlara mal da satmasın, tüm ilişkiyi kessin 10.000 kişilik ülke artistlik yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 4 yıl önce
Çözüm bu işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayip ~ 4 yıl önce
Bu yaptiginuz ayip . Vize vermeyecek ne demek . Avrupa buyuk ispanya salgininda aci cekerken asyalilar size yardima geliyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olsun ~ 4 yıl önce
bize gelsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000