30 Temmuz 2011, Cumartesi 07:55:45

Çek Havayolları hangi şirketle anlaştı?

Çek Hava Yolları'nın Türkiye acentesi Avireps oldu.
  • bu hale getirenler utansın... Fatoş KASAP gibisini mumla arasalar bulamazlar.. hakkını yediler...
  • Fatoş KASAP gitti çöküş hızlandı galiba.
  • iflasin esiginde olan ama aslinda kaliteli bir sirket CSA. Gecen sene cok sayida kabin ve kokpit ekibini isten cikartmisti iki gun once yine 60 pilota ve yaklasik 100 kabin ekibine iki ay icerisinde ilisiklerinin kesilecegi bildirilmis.
Çek Hava Yolları, global havacılık ve turizm yönetim uzmanı AVIAREPS'i Türkiye Genel Satış Acentesi olarak belirledi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, global havacılık ve turizm yönetim uzmanı Aviareps'in, Çek Hava Yolları'nın, uluslararası havayolu temsilciliği satış, pazarlama ve biletleme hizmetlerinin Türkiye sorumluluğunu aldığı belirtildi. Açıklamada, yeni işbirliğinin Çek Hava Yolları'nın halen Güney Amerika aynı zamanda Avusturya ve Macaristan'da Genel Satış Acenteliği'ni yapan şirketin tecrübe ve pazar uzmanlığına duyduğu güveni teyit ettiği ifade edildi.

Açıklamada, Sky Team İttifakı üyesi Çek Hava Yolları'nın temsilciliğinin AVIAREPS'in İstanbul Şubesi tarafından yürütüleceği, bölgesel satış, pazarlama ve biletleme faaliyetleri ile Aviareps'in, Çek Hava Yolları'nın Türkiye'deki marka bilinirliğini artırmak ve hizmetlerinin tanıtımını yaparak yeni hedef kitlelere ulaşmayı hedeflediği belirtildi.
Çek Havayolları hangi şirketle anlaştı?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bu hale getirenler utansın... Fatoş KASAP gibisini mumla arasalar bulamazlar.. hakkını yediler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Fatoş KASAP gitti çöküş hızlandı galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iflasin esiginde olan ama aslinda kaliteli bir sirket CSA. Gecen sene cok sayida kabin ve kokpit ekibini isten cikartmisti iki gun once yine 60 pilota ve yaklasik 100 kabin ekibine iki ay icerisinde ilisiklerinin kesilecegi bildirilmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000