25 Ekim 2017, Çarşamba 09:20:14

'Çarşamba'da çalışmalar zamanında bitecek'

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun-Çarşamba Havaalanındaki çalışmaların planlandığı zamanda tamamlanacağını söyledi.
  • O straforların ortasından çıkan demirler düz olmalı, daha kalın olmalı, demirler greslenmeli ve üzerlerinde plastik boru olmalı.. Onların amacı genleşmeye karşı betonun yatay hareketini sağlamak düşer yandan düşeyde hareketini engellemek. Bir de inşaat sahasında baretsiz , yeleksiz gezilmez, işçiler de bile ne iş güvenliği ayakkabısı var , ne yelek..Şu fotoğrafı bakanlığa gönder anında ceza keser.
  • yatırım ve kontrollük DHMİ de Sayın Vekilimiz karıştırmış
  • Aprondan başlayarak piste paralel,pist ucuna kadar 2.350x40 m. taksiyolu yapılsın,pist onarımı yada acil durumlarda bu taksiyolu pist olarak kullanılır.
  • Çarşambayı seller aldı bafrayı duman termede sevdiğim kaldı yanıyom aman

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun-Çarşamba Havaalanındaki çalışmaların planlandığı zamanda tamamlanacağını söyledi.

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, onarım çalışması devam eden Samsun-Çarşamba Havalimanında incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın da katıldığı incelemede havalimanında devam eden onarım hakkında Samsun-Çarşamba Havalimanı Müdürü Hamit Anıl ve Şantiye Koordinatörü Muzaffer Çaylı'dan bilgi alan Milletvekili Köktaş, çalışmaların planlandığı gibi zamanında biteceğini söyledi.

Onarım çalışmaları kapsamında, pist üzerinde çöken 216 metre ve 156 metrelik iki bölüm kırılarak kaldırıldığı, alt yapısı tamamlanarak beton döküm işlemlerinin tamamlandığı, pist, apron ve bağlantı yolunda kırılan anolardaki kaplama beton dökümünün bittiği ve derz dolgu işleminin yüzde 90 oranında tamamlandığı, halen dönüş apronu kaplama beton dökümüne devam edildiği, planlandığı gibi çalışmaların 7 Kasım 2017 tarihinde bitirilerek 8 Kasım 2017 tarihinde de uçuşlara başlanacağı bilgisini alan Milletvekili Köktaş, "15 yıllık iktidarlarımız döneminde havayolları halkın yolları yapıldı. Şehirlerin gelişiminde, kalkınmasında havalimanlarının çok önemi vardır. Bu bilinç içinde zamanı ve ekonomiyi en iyi şekilde yönetmeye çalışmaktayız. Öncelikle havalimanımızın belirlenen zaman içerisinde bitirilmesini takip ederek zaman ayıran Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a, DLH Genel Müdürü’ne, ekibine, müteahhit firmaya ve 3 ay sabır göstererek güvenen Samsunlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.



'Çarşamba'da çalışmalar zamanında bitecek'

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ® ~ 6 yıl önce
O straforların ortasından çıkan demirler düz olmalı, daha kalın olmalı, demirler greslenmeli ve üzerlerinde plastik boru olmalı.. Onların amacı genleşmeye karşı betonun yatay hareketini sağlamak düşer yandan düşeyde hareketini engellemek. Bir de inşaat sahasında baretsiz , yeleksiz gezilmez, işçiler de bile ne iş güvenliği ayakkabısı var , ne yelek..Şu fotoğrafı bakanlığa gönder anında ceza keser.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadettin TEKSOY ~ 6 yıl önce
yatırım ve kontrollük DHMİ de Sayın Vekilimiz karıştırmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Next Step ~ 6 yıl önce
Aprondan başlayarak piste paralel,pist ucuna kadar 2.350x40 m. taksiyolu yapılsın,pist onarımı yada acil durumlarda bu taksiyolu pist olarak kullanılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Çarşambayı seller aldı bafrayı duman termede sevdiğim kaldı yanıyom aman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pist ~ 6 yıl önce
pistin kuzeyinde paralel olarak ikinci pist yapımının kararı çoktan alındı ancak kamulaştırma gerektiği için süreç uzamaktadır.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000