07 Eylül 2017, Perşembe 09:04:41

Çarşamba Havalimanı'nda son durum

Samsun Valisi Osman Kaymak, onarım çalışması devam eden Samsun Çarşamba Havalimanı'nda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
  • Yahu bu hava alanı daha dün yapılmadı mı, ne onarımı? Yap boz yap boz, yazık milli servet, memleketin sahibi yok!
  • Kapadokya havalimanı 5 ay oldu hala net bir tarih yok kimse kusura bakmasın zor.
  • süper olmuş kaymak gibi olmuş
  • YENİ YAPILAN ORDU GİRESUN ARASINDAKİ AÇILAN İŞLETMESİ ÖZELDE OLAN HAVA LİMANLARINA DAHA FAZLA UÇAK İNMESİ İÇİN SÜRE UZATILACAK ÖZEL SÖKTÖR FİRMALARI KAZANACAK SAMSUNLU VATANDAŞLAR EZİYET CEKECEK CUMHURİYET TARİHİNİN ÖNEMLİ ŞEHİRLERİNDEN OLAN SAMSUNDA FABRİKALAR KAPATILDI ÖZELLEŞTİRİLDİ CUMHURİYETİN ÖNEMLİ BÜYÜK ŞEHRİ SON DURUMU
  • 3 ay neyin nesidir.. gece gunduz calis 1 ayda bitir.. hizmet hezimet olmasin.. hatta malzemeden çalma da çökme olmasın sanki A380 indirdiniz piste..
  • Kesin uzatirlar ! Yetistiremedik diye

Samsun Valisi Osman Kaymak, onarım çalışması devam eden Samsun Çarşamba Havalimanı'nda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Kaymak, yetkililerden onarım için belirtilen 3 aylık sürede havalimanının açılması için de söz aldı.

Samsun Valisi Osman Kaymak, pistinde 19 cm çökme yaşandığı için 8 ağustos 2017 tarihinde hizmete kapatılarak onarım çalışması başlanan Samsun-Çarşamba Havalimanı'nda incelemelerde bulundu.

KASIM AYINDA AÇILACAK

Beraberindeki heyetle havalimanında devam eden çalışmalar hakkında Samsun-Çarşamba Havalimanı Müdürü Hamit Anıl ve teknik ekiple görüşen Vali Kaymak, sahada da incelemelerde bulundu. Vali Kaymak, teknik ekipten Samsun gündeminde sıkça tartışılan havalimanının kapalı kalma süresiyle de ilgili söz aldı. Buna göre, daha önce kapalı kalacağı süreyle ilgili birçok tarihin verildiği Samsun Çarşamba Havalimanı, en son verilen takvim doğrultusunda 3 ay kapalı kalacak ve pistin tadilatıyla birlikte terminal binası da yenilenecek.

Yılda 1 milyon 700 bin yolcunun kullandığı havalimanı 7 Kasım tarihinde açılacak. (habergazetesi)

 

Çarşamba Havalimanı'nda son durum

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Ne onarımı? ~ 7 yıl önce
Yahu bu hava alanı daha dün yapılmadı mı, ne onarımı? Yap boz yap boz, yazık milli servet, memleketin sahibi yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Kapadokya havalimanı 5 ay oldu hala net bir tarih yok kimse kusura bakmasın zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 7 yıl önce
süper olmuş kaymak gibi olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samsunlu ~ 7 yıl önce
YENİ YAPILAN ORDU GİRESUN ARASINDAKİ AÇILAN İŞLETMESİ ÖZELDE OLAN HAVA LİMANLARINA DAHA FAZLA UÇAK İNMESİ İÇİN SÜRE UZATILACAK ÖZEL SÖKTÖR FİRMALARI KAZANACAK SAMSUNLU VATANDAŞLAR EZİYET CEKECEK CUMHURİYET TARİHİNİN ÖNEMLİ ŞEHİRLERİNDEN OLAN SAMSUNDA FABRİKALAR KAPATILDI ÖZELLEŞTİRİLDİ CUMHURİYETİN ÖNEMLİ BÜYÜK ŞEHRİ SON DURUMU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 7 yıl önce
samsunlu geçinen muhterem emmi resmen saçmalamışsın
55 ~ 7 yıl önce
3 ay neyin nesidir.. gece gunduz calis 1 ayda bitir.. hizmet hezimet olmasin.. hatta malzemeden çalma da çökme olmasın sanki A380 indirdiniz piste..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Kesin uzatirlar ! Yetistiremedik diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000