23 Şubat 2017, Perşembe 09:47:12

Çarşamba Havalimanı tadilatında yeni gelişme!

Samsun-Çarşamba Havalimanının tadilatının 1 Ağustos 2017 tarihine ertelendiği açıklandı.
  • Ocak ayinda bilet aldik samsuna orduya inecegiz yolumuz uzadi bide gece yarisi 2.05 gece ucak inecek ilk memlekete otobüs sabah 9 bucuk oda yer bulursak iki hasta yolcuyla cile cekicegiz bu karari verenler yaslilari hastalari cocuklulari düsünseydi umarim samsun yolcularina özel ulasim saglanmistir dönüsü gece secti özelikle samsundan ucacagiz diye memleketden orduya son otobüs öglen 1 sagolun yollarda süründürüyorsunuz insanlari bilseydim ankaraya ucardim okadar fark ödedik bide samsuna ucalim yolumuz kisa olsun diye izinimiz simdiden rezil oldu gidesimiz bile yok
  • isimsiz denen arkadaş dünyanın neresinde tadilat için havaalanı kapatılıyor 15 -20 milyona bir yeni pist yapılıyor.Daha kısa bir pist yapılabilirdi.sonra ada ana pist onarılırdı.Nerelere ne büyüklükte paralar harcanıyor ama iş Samsuna gelince tavır bu.Samsunlular keriz olunca üstüne çıkarlar %70 80 lerde oy çıkarıyorlar ama samsuna hep olumsuz davranış.Klakmış hükümeti yada thyyi karalıyosunuz diyorsun
  • Bende biletleri alırken direk orduya aldım çünkü hiç bir sitede samsuna uçuş göstermiyodu ve bir kaç gün önce öğrendim ki tekrar 6 Ağustosa kadar uzatılmış hemen bilet aldığım yeri aradım ve öğrendim ki biletlerini önceden samsuna alanlar orduya değil tekrar samsuna yönlendiriliyormuş ve THY bunu ücretsiz yapıyormuş bilginize...
  • Sürekli iş için gidip gelirken kullandığım bir hava limanı. ama pisttin acil olarak bakıma alınması gerektiğini de biliyorum.bir detay da samsun da işitme engellile r olimpiyatlari yapılıyor. Erteleme sebebi tamamen budur.
  • Bukadar saçmalık olamaz milletin izine gideceği gün bukadar sorumsuzluk.yurt dışındaki vatandaslarini.madur.etmeleri. kiniyorum.marta.yapilacak.tamirertelenip.tam.izine.gitmek.uzereykentamire sokulmasi.bukadar insani.perisan.etmeleri.pes diyorum. Butun.izinler ileri güne ucak tegismesi. Rahat gelecekken. Dar uçaklara yoneltmeleri. Insanin kendi parasiyla.perisan. olmasi. Bir samsunlu.olarak.kiniyorum.
  • Yorumlardan anlaşıyorki bu tadilatı bile politik kullanmaya çalışanlar var. Çok yazık Burdaki yorum yapanlar yurt dışından geliyor Yurt dışında yaz ayları her taraf inşaat halinde, herkes kurallara uyuyor kimsenin gıkı cıkmıyor. Yer Türkiye olunca ver yansın hemen oy hesapları Yapılıyor , yazık THY ve hükümet karalanmaya calışılıyor. Unutmayalım yapılan her şey bizim icin.SLM.
  • 5 ağustosta bilet aldık kapalıysa nasıl bilet satiliyo o zaman neden bilet satis yerlerine bildirim yapılmıyor
  • Beki Gurbet ve ic hatlardan gelen o sizin deger vermediginiz vatandas nereye ucakki samsuna Gelsin, ORDU SAMSUNA 190 KM .Ankara 400km. Be insafsiz yöneticiler bi arastirin varmi dünyada tadilat var diye havalimani kapaldigini olsada bu tadilat tatil ayindami olur kus beyinliler.yani kizmakmamak elde degil.amac millette eziyet baska bir anlam veremiyorum.
  • Biletleri 7 ay önceden aldik,olacak sey degil tam sezonda tüm isler tepe taklak oldu Almanya,dan gelecektik tam bir düsüncesizlik var Insanlar magdur Türk isi bu olsa gerek sorumsuzluk insan Sezon disina alir .
  • Peki ben yutdisindan gelicem 9 ay da bileti daha 2 ayda aldim ( direk ucus)peki ucaklar nereye inicek ordu yoksa sinop mu ? En mantiklisi 10 aydan 3 aya kadar sezon da yapilir mi?

Samsun-Çarşamba Havalimanının tadilatının 1 Ağustos 2017 tarihine ertelendiği açıklandı.

Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, “1 Mart 2017 tarihinde tadilat nedeniyle kapanması planlanan Samsun-Çarşamba Havalimanı, Valimiz İbrahim Şahin’in girişimiyle ve Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın destek ve gayretleriyle 1 Ağustos 2017 tarihine ertelenmiştir" denildi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Her koşulda desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’a tüm Samsun halkı adına teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü görevlilerince Uluslararası Samsun-Çarşamba Havalimanında yapılan incelemede, pistte 19 santime varan çökmeler olduğu belirlenmişti.

Çarşamba Havalimanı tadilatında yeni gelişme!

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Özlem ~ 7 yıl önce
Ocak ayinda bilet aldik samsuna orduya inecegiz yolumuz uzadi bide gece yarisi 2.05 gece ucak inecek ilk memlekete otobüs sabah 9 bucuk oda yer bulursak iki hasta yolcuyla cile cekicegiz bu karari verenler yaslilari hastalari cocuklulari düsünseydi umarim samsun yolcularina özel ulasim saglanmistir dönüsü gece secti özelikle samsundan ucacagiz diye memleketden orduya son otobüs öglen 1 sagolun yollarda süründürüyorsunuz insanlari bilseydim ankaraya ucardim okadar fark ödedik bide samsuna ucalim yolumuz kisa olsun diye izinimiz simdiden rezil oldu gidesimiz bile yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçek akil ~ 7 yıl önce
isimsiz denen arkadaş dünyanın neresinde tadilat için havaalanı kapatılıyor 15 -20 milyona bir yeni pist yapılıyor.Daha kısa bir pist yapılabilirdi.sonra ada ana pist onarılırdı.Nerelere ne büyüklükte paralar harcanıyor ama iş Samsuna gelince tavır bu.Samsunlular keriz olunca üstüne çıkarlar %70 80 lerde oy çıkarıyorlar ama samsuna hep olumsuz davranış.Klakmış hükümeti yada thyyi karalıyosunuz diyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aslı ~ 7 yıl önce
Bende biletleri alırken direk orduya aldım çünkü hiç bir sitede samsuna uçuş göstermiyodu ve bir kaç gün önce öğrendim ki tekrar 6 Ağustosa kadar uzatılmış hemen bilet aldığım yeri aradım ve öğrendim ki biletlerini önceden samsuna alanlar orduya değil tekrar samsuna yönlendiriliyormuş ve THY bunu ücretsiz yapıyormuş bilginize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
Sürekli iş için gidip gelirken kullandığım bir hava limanı. ama pisttin acil olarak bakıma alınması gerektiğini de biliyorum.bir detay da samsun da işitme engellile r olimpiyatlari yapılıyor. Erteleme sebebi tamamen budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nur ~ 7 yıl önce
Bukadar saçmalık olamaz milletin izine gideceği gün bukadar sorumsuzluk.yurt dışındaki vatandaslarini.madur.etmeleri. kiniyorum.marta.yapilacak.tamirertelenip.tam.izine.gitmek.uzereykentamire sokulmasi.bukadar insani.perisan.etmeleri.pes diyorum. Butun.izinler ileri güne ucak tegismesi. Rahat gelecekken. Dar uçaklara yoneltmeleri. Insanin kendi parasiyla.perisan. olmasi. Bir samsunlu.olarak.kiniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 7 yıl önce
Yorumlardan anlaşıyorki bu tadilatı bile politik kullanmaya çalışanlar var. Çok yazık Burdaki yorum yapanlar yurt dışından geliyor Yurt dışında yaz ayları her taraf inşaat halinde, herkes kurallara uyuyor kimsenin gıkı cıkmıyor. Yer Türkiye olunca ver yansın hemen oy hesapları Yapılıyor , yazık THY ve hükümet karalanmaya calışılıyor. Unutmayalım yapılan her şey bizim icin.SLM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eda ~ 7 yıl önce
O zaman bize bilet satmasinlar kimsenin Ne dedigi belli degil , yurtdisinda tamirat oldugu zaman kimse madur edilmiyor Hersey belli ben 6 agustos a bilet kestiler eger o gun ucus olmasa biz dunyanin bir ucuna giden ucaga kaciririz 5 bin dollar da Yok tekrar almaya zaten Zor sartlarda calisp aile gormeye geliyoruz insallah,bize 2 gun kala bildirirlerde otobuslen gideriz tabi bildirirlerse
Gonca ~ 7 yıl önce
5 ağustosta bilet aldık kapalıysa nasıl bilet satiliyo o zaman neden bilet satis yerlerine bildirim yapılmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ebru ~ 7 yıl önce
Ben de 6 Ağustos a aldım 7 sinde kapanıyormuş havaalanı sorun yok o yüzden
Cevat Altuntas ~ 7 yıl önce
Beki Gurbet ve ic hatlardan gelen o sizin deger vermediginiz vatandas nereye ucakki samsuna Gelsin, ORDU SAMSUNA 190 KM .Ankara 400km. Be insafsiz yöneticiler bi arastirin varmi dünyada tadilat var diye havalimani kapaldigini olsada bu tadilat tatil ayindami olur kus beyinliler.yani kizmakmamak elde degil.amac millette eziyet baska bir anlam veremiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman Turgut ~ 7 yıl önce
Biletleri 7 ay önceden aldik,olacak sey degil tam sezonda tüm isler tepe taklak oldu Almanya,dan gelecektik tam bir düsüncesizlik var Insanlar magdur Türk isi bu olsa gerek sorumsuzluk insan Sezon disina alir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekrem ~ 7 yıl önce
Peki ben yutdisindan gelicem 9 ay da bileti daha 2 ayda aldim ( direk ucus)peki ucaklar nereye inicek ordu yoksa sinop mu ? En mantiklisi 10 aydan 3 aya kadar sezon da yapilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000