20 Ocak 2009, Salı 11:30:31

Çanakkale Havaalanı'nın apronu yenileniyor...

Çanakkale’nin havayolu ile ulaşımının sağlandığı havaalanına 10 bin metrekarelik alan üzerine yeni apron yapılıyor.
  • hava yolunu tercih etmek istememe rağmen ankara'ya uçuşlar yok benimle aynı durumda olan pek çok kişi olduğunu düşünüyorum sonuçta istanbul daha kısa mesafede fakat ankara oldukça uzak kesinlikle istanbul'dan aktarma yapılan uçuşlar hem pahalı hem de zor kesinlikle havaalanı geliştirilmeli ve uçak seferleri başlamalı eminim istanbul' a olduğundan daha fazla talep görecektir!
  • aşağıda yorum apan aarkadaş sanırım havaalanın yaz trafiğinden bihaber. yazın ormanlar yanarken toplam 6 adet uçagın nerede konuşlanmış oldugunu hatırlamıyor. tam yangın anında bir de sivil-askeri trafik geldiginde nasıl zorlanılıyor anlamıyor. bir de havaalanında apron için istimlak yapıldıgı da saçma bir yorum.
  • bu memleketin parasını her gün çöpe atanlar şimdide havaalanlarına el atmış durumdalar çorlu havaalanı atıl durumda iken silivriye havaalanı yapmaya hazırlanan zihniyet şimdide haftada 3 kez yarısından çoğu boş gelen uçağa yeni ev hazırlıyorlar istimlak dı beton du derken yeni bir havaalanı nın %30 luk kısmı kadar masraf peki bu masraf ne için yanıt çok basit KOCA BİR HİÇ

1953 yılında tamamlanarak hizmete giren ve 1995 yılında da ilave tesislerin yapımı ile faaliyete geçirilen Çanakkale Havaalanı’nda uçuşların yeniden başlaması ile birlikte hareketlilik sürüyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde yeni terminal binasının yapılmasının ardından eksikliği hissedilen yeni apron ile ilgili çalışmalara bir süre önce başlandığını belirten yetkililer, 10 bin metrekarelik alan üzerinde çalışmaları devam eden apronun 18 Mart tarihinde hizmete gireceğini açıkladılar. Geçtiğimiz yıl içerisinde hizmete giren yeni terminal binası ile Çanakkale Havaalanı’nın daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirten yetkililer, uçakların inişinin ardından yolcuların uzak mesafede bulunan apronda bulunması sebebiyle sıkıntı yaşandığını, bu sebeple yeni yapılan apronla bu sorunun ortadan kalkacağını belirttiler. 10 bin metrekarelik alan üzirine yapılacak yeni apron ile pist arasında bir bağlantı kurulacağını da belirten yetkililer, bütün hızıyla süren çalışmaların büyük kısmının tamamlandığını ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi törenlerinde bu bölümün hizmete gireceğini ifade ettiler.

Çanakkale Havaalanı'nın apronu yenileniyor...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
hava yolunu tercih etmek istememe rağmen ankara'ya uçuşlar yok benimle aynı durumda olan pek çok kişi olduğunu düşünüyorum sonuçta istanbul daha kısa mesafede fakat ankara oldukça uzak kesinlikle istanbul'dan aktarma yapılan uçuşlar hem pahalı hem de zor kesinlikle havaalanı geliştirilmeli ve uçak seferleri başlamalı eminim istanbul' a olduğundan daha fazla talep görecektir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 ~ 15 yıl önce
aşağıda yorum apan aarkadaş sanırım havaalanın yaz trafiğinden bihaber. yazın ormanlar yanarken toplam 6 adet uçagın nerede konuşlanmış oldugunu hatırlamıyor. tam yangın anında bir de sivil-askeri trafik geldiginde nasıl zorlanılıyor anlamıyor. bir de havaalanında apron için istimlak yapıldıgı da saçma bir yorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deniz ~ 15 yıl önce
bu memleketin parasını her gün çöpe atanlar şimdide havaalanlarına el atmış durumdalar çorlu havaalanı atıl durumda iken silivriye havaalanı yapmaya hazırlanan zihniyet şimdide haftada 3 kez yarısından çoğu boş gelen uçağa yeni ev hazırlıyorlar istimlak dı beton du derken yeni bir havaalanı nın %30 luk kısmı kadar masraf peki bu masraf ne için yanıt çok basit KOCA BİR HİÇ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000