27 Kasım 2015, Cuma 14:33:08

Can Cankesen'den AirportHaber'e ziyaret

Türkiye’nin ilk havacılık haber portalı Airporthaber bugün önemli bir misafiri ağırladı.
  • Sivil itaatsizlik eylemi ne oldu. Yoksa şsadece itaatsizlik mi yaptınız; ))
  • Binali Yıldırım Ulaştırma Bakanı oldu. Bugün yarın da Orhan Birdal da Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı olacak. Cankesen sana müjde vereyim dedim:))
  • Bir sendika Genel Başkanı ne kadar maaş alıyor Biliyormusunuz. Bazıları Cankesen in Genel Başkanlığı bırakmasını istemiş. Adam enayi mi dünyanın maaşını alıyor sendika dan. Bu parayı bırakıp Demiryollarında ki memuriyetine mi dönsün. Bazıları da üye sayısının düştüğünden bahsetmiş. Üye sayısına göre maaş almıyor. O da önemli değil. Kongrede kendisini seçecek kadar delege olsun yeter. Gerisi önemli değil.
  • Cankesen ibrahim güneş e çok değer verseydi. Dhmi den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı yapardı. Cankesen ibrahim güneş gibi kaç kişiye mavi boncuk dağıtıyor biliyormusun. İbrahim güneş te gerçekleri görecek bir gün. Kendisi çok sevdiğim bir arkadaşım.
  • Öncelikle bu sendikada insanların saygı ve sevgisi ön planda tutularak değerini anlıyorsun. Bu sendikada insanı boyutları ön plana çıkaran Can CANKESEN gibi değerli bir kişinin bulunması ve ekibinde bulunan Genel Başkan Yardımcıları ve özellikle Can CANKESEN'in Ön planda bulundurmadığı gizli kahramanlarından İbrahim GÜNEŞ gibi insanların olması ekibin ne kadar güçlü ve etkileşimli olduğunun kanıtıdır.. Bu güzel insanların ALLAH yolunu açık etsin..Sizleri gerçekten seviyoruz..
  • Ulaştırma Memursen şu an altın çağını yaşaması gerekirken Cankesen in yüzünden ne hallerde. İktidara yaranacağım derken sendika amacından saptı. Bu davaya gönül veren herkesi sendika dan soğuttu. Sendika yı kendisi gibi eski kamusen cilerle doldurdu. Sendikanın adını değiştirin bence. En iyisi Türk Ulaşım Memursen koyun.
  • Uçms üyelerine sahip çıkmıyor. Kaderine terk edilmiş durumda Allah Hayırlısını versin...Ama gidipte Tus'ada üye olmam Allah korusun lakin gerçek olan ise Adamlarına ve üyelerine iyi sahip çıkıyorlar ve sahipleniyorlar Teşkilâtçılıkları iyi.
  • Menfaat için insanlar her yere geçer. Dün mhp iktidarı varken kamusenli olanlar bugün Ak Parti iktidarı olduğu için memursen li. Menfaatciler için yazı da gelse Tuğra da gelse farketmez. Para dik gelmedikten sonra sıkıntı yok...
  • Siz hala neyin pesindesiniz Süreyya hanim inkar etmiyorki BTS den ayrıldığını ve sendikaya geçmeden uzun yıllar önce o sendikadan ayrılmıştı doğrun yanında yer aldı admin bey sen o odada gömulup gereksiz uretkenliklerle kafanı yorma biraz insan içine çıkta gerçeği gör Süreyya hanim BTS ye de calissaydi herkes konusurdu ama memursene çok katkı sağladığı gerçek artık kininden vaz geç otur da faydali bir insan ol
  • Ben sendika genel başkanı denince Türk Ulaşım Sendikası eski Genel Başkanı Nazmi Güzel i bilirim. Şöyle baktığında tam bir genel başkan tipi vardı.

Türkiye’nin ilk havacılık haber portalı Airporthaber bugün önemli bir misafiri ağırladı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi çalışanlarının da sendikası olan Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Airporthaber’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Havcılığın alternatifsiz tek haber portalı olan Airporthaber, bugün Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen’i ağırladı. Ziyaret sırasında Airporthaber’in önemine değinen Can Cankesen, “Havacılıktaki tüm gelişmeleri Airporthaber sayesinde takip ediyoruz. Gerek ulusal ve gerekse uluslararası havacılık camiası, havacılık ile ilgili doğru bilgiye ulaşmak için Airporthaber’i baz alıyor” dedi.

Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen, Ulaştırma Memur-Sen Atatürk Havalimanı Şubesi seçimleri için ziyaretlerde bulunuyor. Cankesen, havacılık çalışanlarının daha iyi kazanımlar elde edebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüklerini kaydetti.

©Airporthaber.com

Can Cankesen'den AirportHaber'e ziyaret

Yorumlar Tüm Yorumlar (58)

Can Can ~ 8 yıl önce
Sivil itaatsizlik eylemi ne oldu. Yoksa şsadece itaatsizlik mi yaptınız; ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİNALİ BİRDAL ~ 8 yıl önce
Binali Yıldırım Ulaştırma Bakanı oldu. Bugün yarın da Orhan Birdal da Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı olacak. Cankesen sana müjde vereyim dedim:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 8 yıl önce
Bir sendika Genel Başkanı ne kadar maaş alıyor Biliyormusunuz. Bazıları Cankesen in Genel Başkanlığı bırakmasını istemiş. Adam enayi mi dünyanın maaşını alıyor sendika dan. Bu parayı bırakıp Demiryollarında ki memuriyetine mi dönsün. Bazıları da üye sayısının düştüğünden bahsetmiş. Üye sayısına göre maaş almıyor. O da önemli değil. Kongrede kendisini seçecek kadar delege olsun yeter. Gerisi önemli değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güneş ~ 8 yıl önce
Cankesen ibrahim güneş e çok değer verseydi. Dhmi den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı yapardı. Cankesen ibrahim güneş gibi kaç kişiye mavi boncuk dağıtıyor biliyormusun. İbrahim güneş te gerçekleri görecek bir gün. Kendisi çok sevdiğim bir arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cankesen ve Ekibi ~ 8 yıl önce
Öncelikle bu sendikada insanların saygı ve sevgisi ön planda tutularak değerini anlıyorsun. Bu sendikada insanı boyutları ön plana çıkaran Can CANKESEN gibi değerli bir kişinin bulunması ve ekibinde bulunan Genel Başkan Yardımcıları ve özellikle Can CANKESEN'in Ön planda bulundurmadığı gizli kahramanlarından İbrahim GÜNEŞ gibi insanların olması ekibin ne kadar güçlü ve etkileşimli olduğunun kanıtıdır.. Bu güzel insanların ALLAH yolunu açık etsin..Sizleri gerçekten seviyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cankesen ~ 8 yıl önce
Ulaştırma Memursen şu an altın çağını yaşaması gerekirken Cankesen in yüzünden ne hallerde. İktidara yaranacağım derken sendika amacından saptı. Bu davaya gönül veren herkesi sendika dan soğuttu. Sendika yı kendisi gibi eski kamusen cilerle doldurdu. Sendikanın adını değiştirin bence. En iyisi Türk Ulaşım Memursen koyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahipsiz.. ~ 8 yıl önce
Uçms üyelerine sahip çıkmıyor. Kaderine terk edilmiş durumda Allah Hayırlısını versin...Ama gidipte Tus'ada üye olmam Allah korusun lakin gerçek olan ise Adamlarına ve üyelerine iyi sahip çıkıyorlar ve sahipleniyorlar Teşkilâtçılıkları iyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Menfaat ~ 8 yıl önce
Menfaat için insanlar her yere geçer. Dün mhp iktidarı varken kamusenli olanlar bugün Ak Parti iktidarı olduğu için memursen li. Menfaatciler için yazı da gelse Tuğra da gelse farketmez. Para dik gelmedikten sonra sıkıntı yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bts ~ 8 yıl önce
Siz hala neyin pesindesiniz Süreyya hanim inkar etmiyorki BTS den ayrıldığını ve sendikaya geçmeden uzun yıllar önce o sendikadan ayrılmıştı doğrun yanında yer aldı admin bey sen o odada gömulup gereksiz uretkenliklerle kafanı yorma biraz insan içine çıkta gerçeği gör Süreyya hanim BTS ye de calissaydi herkes konusurdu ama memursene çok katkı sağladığı gerçek artık kininden vaz geç otur da faydali bir insan ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nazmi Güzel ~ 8 yıl önce
Ben sendika genel başkanı denince Türk Ulaşım Sendikası eski Genel Başkanı Nazmi Güzel i bilirim. Şöyle baktığında tam bir genel başkan tipi vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000