05 Haziran 2011, Pazar 08:12:44

"ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR UÇUŞLAR BAŞLAYACAK"

KTHY’nin iflas ettirilmesinin ardından kurulacağından bahsedilen yeni havayolları şirketine ilişkin tutulmayan onca sözün ardından, bir söz de Turizm Bakanı Üstel verdi...
  • önce adam olun kthy nin türkiye deki mağdur edip tazminatlarını alın terlerini vermediyiniz personelin paralarını ödeyin
  • Katılıyorum.Anadolujet oldukça başarılı.KKHY daha kurulamadı nasıl uçacak anlamadım ? En son %60 lık hisseleri satışa sunulmuştu.İnşallah Uçuşlar başlarda iyi yerlere gelir.Anadolujet'i kutlarım.. Eğer Yeni şirket kurulursa kthy gibi olmayacağını umuyorum...
  • Anadolu Jet gayet basarili hem Ankarada hem Istanbulda ama KKHY ile nasil calissir soru isareti. Pegasuscular kabul etse de etmese de bence cok basarili.
  • Sn Bakan eğer yakında kurulmazsa ve yakında uçmazsa sözünden dönen ne olsun?
  • kurulamaaaz, kurulamaaaz ,kurulsa bile uçamaaaaz :)))
  • bu kurulacak şirket kolay kolay ucamaz. arti anadolu jetin ucak sayısı ile ne alakası var oyrumcu arkadaslar. anadolu jet ayri bir şirketmi ? bugun 23 olur. yarin birden 60 da olur. ertesi gun 5 e düşer. anadolu jet bir şirket dğeilki. bir marka.kendi ucagi personeli butçesi hiç bir şeyi yok.pegasus ile rekabet etmek için ve thy nın kendi sirtina yuk olarak gordugu ankara ucuslarını ucuza yapmak için kurdugu, ucuza ve zararına ucan bir marka.
  • AnadoluJET 5 uçakla başlamıştı. şu an 23 uçağı var...
  • Yeni kurulucak şirkette 13. Ve 14. Maaş olacakmı bilen varmi::::))))))))))
  • Anadolu jette su an 26 ucak var
  • Yeni bir yalan daha.Siz söyleyin sizce 10 gün içinde uçuşların başlaması mümkün mü? Şirketin özel olması şart.Çünkü anca böyle yürür bu iş.. Özel olsunda İsterse Anadolujet gibi olsun.Anadolujet in bir zaman kthy gibi 6 uçağı vardı.THY nin alt markası noldu 17 tane uçağı var şuan sanırım.Yani Olsun da isterse Anadolujet gibi olsun.Ben kutluyorum Anadolujet'i... İnşallah KKHY kurulur iyi bir yerlere gelir..
 Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Ünal Üstel, yeni hava yollarında son aşamaya gelindiğini belirterek, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner’in de İstanbul’da bu konuda çalıştığını belirtti. Üstel, 10 güne kadar bu hava yolunun uçacağını belirterek, özellikle İngiltere’deki vatandaşların bunu beklediğini kaydetti.
 
Kısa süre içerisinde şirketin tekrar göklerde görülmesi temennisinde bulunan Bakan Üstel, Bakanlar Kurulu’nun eski Kıbrıs Türk Hava Yolları çalışanlarının özlük haklarının ödenmesi için ek bütçe geçirdiğini anımsattı, ehil olan insanların yeni hava yolunda çalıştırılacağını, geri kalanlar için bir çare bulunacağını kaydetti.
"ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR UÇUŞLAR BAŞLAYACAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
önce adam olun kthy nin türkiye deki mağdur edip tazminatlarını alın terlerini vermediyiniz personelin paralarını ödeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Katılıyorum.Anadolujet oldukça başarılı.KKHY daha kurulamadı nasıl uçacak anlamadım ? En son %60 lık hisseleri satışa sunulmuştu.İnşallah Uçuşlar başlarda iyi yerlere gelir.Anadolujet'i kutlarım.. Eğer Yeni şirket kurulursa kthy gibi olmayacağını umuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolu Jet gayet basarili hem Ankarada hem Istanbulda ama KKHY ile nasil calissir soru isareti. Pegasuscular kabul etse de etmese de bence cok basarili.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sn Bakan eğer yakında kurulmazsa ve yakında uçmazsa sözünden dönen ne olsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kurulamaaaz, kurulamaaaz ,kurulsa bile uçamaaaaz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu kurulacak şirket kolay kolay ucamaz. arti anadolu jetin ucak sayısı ile ne alakası var oyrumcu arkadaslar. anadolu jet ayri bir şirketmi ? bugun 23 olur. yarin birden 60 da olur. ertesi gun 5 e düşer. anadolu jet bir şirket dğeilki. bir marka.kendi ucagi personeli butçesi hiç bir şeyi yok.pegasus ile rekabet etmek için ve thy nın kendi sirtina yuk olarak gordugu ankara ucuslarını ucuza yapmak için kurdugu, ucuza ve zararına ucan bir marka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AnadoluJET 5 uçakla başlamıştı. şu an 23 uçağı var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni kurulucak şirkette 13. Ve 14. Maaş olacakmı bilen varmi::::))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolu jette su an 26 ucak var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni bir yalan daha.Siz söyleyin sizce 10 gün içinde uçuşların başlaması mümkün mü? Şirketin özel olması şart.Çünkü anca böyle yürür bu iş.. Özel olsunda İsterse Anadolujet gibi olsun.Anadolujet in bir zaman kthy gibi 6 uçağı vardı.THY nin alt markası noldu 17 tane uçağı var şuan sanırım.Yani Olsun da isterse Anadolujet gibi olsun.Ben kutluyorum Anadolujet'i... İnşallah KKHY kurulur iyi bir yerlere gelir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000