28 Haziran 2010, Pazartesi 09:00:47

BÜYÜKLER UÇURDU, KÜÇÜKLER İZLEDİ

Kocaeli Maket Uçak Kulübü (KOMUK), maket uçak gösterisi düzenledi. KOMUK'un düzenlediği etkinliğe; Kocaeli dışından Adapazarı ve Düzce'den maket uçak tutkunları da katıldı.

Çeşit çeşit maket uçağın yer aldığı etkinlikte çocuklardan çok, 30 yaş ve üzeri erkekler eğlendi. Maket uçak tutkunları, ellerine aldıkları kumandalarla uçaklarını uçururken, havada yaptırdıkları çeşitli akrobatik hareketlerle izleyicilerden alkış almaya çalıştı. Babalar, uçaklarıyla muhteşem bir hafta sonu geçirirken, çocuklar babalarının eğlencesine seyretmekle yetindi.

Adapazarı'ndan gelen Cevat Balaban, Kocaeli'nde böyle bir etkinlikten çok mutlu olduklarını ifade etti.

Kocaeli'ndeki maket uçak tutkunları ile birlik beraberlik içinde olduklarını ifade eden ikili, "Biz onların etkinliklerine gideceğiz, onlar bizim etkinliklerimize gelecekler. Biz bu şekilde faaliyetleri arttıracağız. Her şey çok güzel olmuş. Her şey yerli yerinde devamını istiyoruz." dedi.

Sefa Cem Okumuş da, uçak uçurmaktan büyük zevk aldığını belirterek, bu etkinliğin kendisi için tutku olduğunu söyledi.

KOMUK Başkanı Ömer Erhan da, bu etkinliği 4-5 yıldan beri yaptıklarını; ilk defa da bu sahada yaptıklarını söyledi.

Bu uğraşın bir sosyal bir etkinlik olduğunu dile getiren Erhan, "Dolayısıyla kent içinde değil diğer kentlerden arkadaşların da katılımıyla zenginleşiyor. O yüzden Düzce ve Adapazarı'ndan arkadaşlarda geldi." dedi.

Etkinliğe katılımın önümüzdeki yıllarda artacağını tahmin ettiklerini kaydeden Erhan, "Bizim için deneyim oldu. Hava muhalefeti yüzünden gelmek isteyip de gelemeyen arkadaşlarımız oldu. Önümüzdeki yıllarda daha fazla katılım olacağını düşünüyoruz." dedi.

Erhan, maket uçaklarda uçaklarda en önemli şeyin güvenlik olduğunu sözlerine ekledi.

(Etkihaber)

BÜYÜKLER UÇURDU, KÜÇÜKLER İZLEDİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000