18 Ocak 2011, Salı 08:33:39

"BUSINESS" OPERASYONU

Tunus’da iktidarın devrilmesinin ardından yaşanan kaos ortamında tahliye edilmeyi bekleyen Rus turistlerin bir bölümü “acı sürpriz”le karşılaştı.
  • bir kere bilmeden yorum yazan arkadaşlara tek lafım var çok komiksiniz.transaero uçağı daha olaylar başlamadan yatıdaydı orda olaylar başlayınca ordan kalkamadı.hava sahası açılınca ilk kalkan uçaklardan birisi transaero uçağıydı.thy 1 gün sonra gelmiş.uçağa binmeyen yolcular dun hepsi geri dönmüştür.yane kimse kimseyi boşuna kötülemesin.ayip oluyor.ayriyetten business olayi çoktan yalanlanmıştır
  • Olaylar başladığında ilk gün uçak gönderip vatandaşlarını aldıran Büyük Türkiye Cumhuriyeti nerdeee, vatandaşına "business" kurtarma "satmaya" çalışan Rusya nerdeee! Vallahi bu saatten sonra Rusya iyidir hoştur diyen her kişi karşısında beni bulur!!!
  • Senin ülken işte böle kççum benim. Okuda gör bak. atıp tutma ruslar böyle şöyle diye. Kendi halkınızı kazıklıyan bir ülkeden kime ne hayır gelsin ki sana gelsin, savunuyosun Rusyayı, İllede tutturuyorsun Ruslar sıcak insnlar diye :) onu inkar etmiyoruz zaten ki :)))
Moskova’dan “turistleri tahliye etmek için” gittiği söylenen Transaero’ya ait uçak sadece kendi yolcularını alıp diğerlerine “business class” dahil bilet satmaya kalkınca skandal yaşandı:

Tunus’a giden uçak, 240 yolcuyu alarak Moskova’ya geldi. Kargaşa ortamında Rus hükümetinin hayatı tehlikede olan tüm vatandaşlarını tahliye etmek için uçak yolladığından emin olarak havaalanına giden pek çok yolcu, “biletleri olmadığı” gerekçesiyle geri çevrildi.

Transaero yetkililerinin, “Uçakta yer var ama biletler 700-800 avro” diye kendilerinden para istediğini söyleyen pek çok mağdur yolcu Rus televizyonlarına konuşurken, “Kendimizi sahipsiz hissettik. Biz devletin bizi kurtarmak için uçak yolladığını sanmıştık. Böyle bir durumda bilet satılır mı?” diye öfkelerini dile getirdiler.

Yetkililer, Tunus’ta kalan 70 kadar turisti getirmek için bugün bir başka uçağın yollanacağını duyurdu.

Bu arada Rus basını, Avrupalı turistlerin bir an önce ülkeyi terk etmeye çalışmasına karşın, pek çok Rus turistin “sakin ve güvenli otel ortamında” tatillerine devam etmeyi tercih ettiklerini yazıyor.

(TürkRus)

"BUSINESS" OPERASYONU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bir kere bilmeden yorum yazan arkadaşlara tek lafım var çok komiksiniz.transaero uçağı daha olaylar başlamadan yatıdaydı orda olaylar başlayınca ordan kalkamadı.hava sahası açılınca ilk kalkan uçaklardan birisi transaero uçağıydı.thy 1 gün sonra gelmiş.uçağa binmeyen yolcular dun hepsi geri dönmüştür.yane kimse kimseyi boşuna kötülemesin.ayip oluyor.ayriyetten business olayi çoktan yalanlanmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Olaylar başladığında ilk gün uçak gönderip vatandaşlarını aldıran Büyük Türkiye Cumhuriyeti nerdeee, vatandaşına "business" kurtarma "satmaya" çalışan Rusya nerdeee! Vallahi bu saatten sonra Rusya iyidir hoştur diyen her kişi karşısında beni bulur!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Senin ülken işte böle kççum benim. Okuda gör bak. atıp tutma ruslar böyle şöyle diye. Kendi halkınızı kazıklıyan bir ülkeden kime ne hayır gelsin ki sana gelsin, savunuyosun Rusyayı, İllede tutturuyorsun Ruslar sıcak insnlar diye :) onu inkar etmiyoruz zaten ki :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000