20 Mayıs 2022, Cuma 11:49:36

Bursa-Plovdiv arasında uçak seferleri gündemde

Plovdiv Belediye Başkanı Zdravko Dimitrov, Türkiye Cumhuriyeti Plovdiv Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Armağan Al ve Plovdiv havalimanı yöneticileriyle görüştü. Bursa ile Plovdiv arasında direkt uçuşların başlatılması gündeme geldi.
  • Bir tarafta rusya’ya haftalık 438 sefer bir tarafta böyle gündem ve bir çol şirketin gidemediği yerlere thy gidiyor .. Kabin ekiplerinin fiziki ve ruhsal zor süreçler bekliyor ki msyıs ayında herkes gördü bunu ..Biran önce yeni bir alım açmalı yerdeki eğitmenler arttırılmalı ki biran önce başlatılmalı son alınanlar ,.
  • bursa aktarmasiz malatya balik esir edremit malatya aktarmasiz direk stuttgart bursa eskisehir aktarmasiz herseferi kölnden düseldorfdan beklemeyelim defolu havalimani degil yolcuya hizmet eden havalimani garantili degil ucan ödesin ucmayan ödemesin makulfiyatla uculsun
  • Helal olsun. Orgi ve artvinde yolcu beklesin

Plovdiv Belediye Başkanı Zdravko Dimitrov, Türkiye Cumhuriyeti Plovdiv Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Armağan Al ve Plovdiv havalimanı yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Plovdiv’ten Bursa ve İstanbul’a düzenli uçak seferlerinin açılması görüşüldü. Daha sonraki bir aşamada ise seferlerin Ankara’ya yapılması ihtimali araştırılacak.

Armağan Al, Türk tarafının yaptığı araştırmaya göre, Plovdiv çevresinde ve havalimanında büyük yatırıp potansiyeli olduğunu söyledi. Plovdiv ile kardeş şehir olan Bursa’dan onlarca iş adamı ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, düzenli uçak seferlerinin açılmasını destekliyor.

BTA’nın haberine göre, konu ile ilgili görüşmeler 30 Mayıs’ta Plovdiv Havalimanı’nda devam edecek.

Bursa-Plovdiv arasında uçak seferleri gündemde

Yorumlar

Acil km alımı lazım ~ 2 yıl önce
Bir tarafta rusya’ya haftalık 438 sefer bir tarafta böyle gündem ve bir çol şirketin gidemediği yerlere thy gidiyor .. Kabin ekiplerinin fiziki ve ruhsal zor süreçler bekliyor ki msyıs ayında herkes gördü bunu ..Biran önce yeni bir alım açmalı yerdeki eğitmenler arttırılmalı ki biran önce başlatılmalı son alınanlar ,.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskisehirli ~ 2 yıl önce
bursa aktarmasiz malatya balik esir edremit malatya aktarmasiz direk stuttgart bursa eskisehir aktarmasiz herseferi kölnden düseldorfdan beklemeyelim defolu havalimani degil yolcuya hizmet eden havalimani garantili degil ucan ödesin ucmayan ödemesin makulfiyatla uculsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atıl ~ 2 yıl önce
Helal olsun. Orgi ve artvinde yolcu beklesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000