17 Mart 2010, Çarşamba 08:28:12

Bursa-Düsseldorf uçuşları başlıyor

Almanya’dan Türkiye’ye uçuş yapan Öger Türk Tur, 30 Mart 2010 tarihi itibariyle haftada bir gün (Salı günü) karşılıklı olmak üzere Yenişehir-Dusseldorf-Yenişehir uçuşlarının başlayacağını duyurdu.
  • 30.mart ilk acilis seferi yapilir...Ondan sonra iptal edilir..2.5 ayda toplam 8 sefer yapilir sonrada yapilmaz...Ornek kars zongaldak seferleri...hayirlisi olsun..
  • Germania ile anlaştılar ama sonra İptal oldu.. Hamburg International A319'lar ile gelecekler :)
  • HAYIRLI OLSUN HEM BURSALILARA HEMDE ŞİRKETLERE. BURADA SİVAS İÇİNDE YURT DIŞ SEFERLER YAPILACAKTI AMA HENÜZ BİR HABER YOK GURBETÇİLERİMİZ HABER BEKLEMEKTE ANCAK GECİKİLİRSE GURBETÇİLERİMİZ BAŞKA ARAYIŞ İÇİNE GİREBİLİRLER ÖGER TUR ELİNİ ÇABUK TUT İYİ ÇALIŞMALAR
  • yaparlar, yaparlar... Tarih yapmadiklarini yazmadi daha.... Sen kalbini rahat tut... Bulurlar gene Best- Test- Zart -Zurt....
  • hayirli ugurlu olsun... acenteler istedi umarim desteklerler... döneklik yapmazlar insallah! saygilar DUS Acentesi

14:30’da Dusseldorf’tan kalkacak olan uçak 18:50’de Türkiye saati ile Yenişehir Havalimanına  iniş yapacak. Öger Türk Tur, aynı gün Yenişehir’den 19:35’da kalkış yapacak olan uçağı ise 22:00’da Almanya saati ile Dusseldorf Havalimanı'na ulaşacak.

Sanayi kenti olan Bursa’nın Yenişehir Havalimanı'nı güçlendirmesi adına Düsseldorf uçuşlarına yoğun ilgi gösterileceği tahmin ediliyor.

Bursa-Düsseldorf uçak biletleri, Öger Türk Tur'un internet sitesinden ve Öger Türk Tur Bölge Müdürlüğü'nü de yürüten PM Turizm ofisinden temin edilebilecek.

Bursa-Düsseldorf uçuşları başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
30.mart ilk acilis seferi yapilir...Ondan sonra iptal edilir..2.5 ayda toplam 8 sefer yapilir sonrada yapilmaz...Ornek kars zongaldak seferleri...hayirlisi olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Germania ile anlaştılar ama sonra İptal oldu.. Hamburg International A319'lar ile gelecekler :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAYIRLI OLSUN HEM BURSALILARA HEMDE ŞİRKETLERE. BURADA SİVAS İÇİNDE YURT DIŞ SEFERLER YAPILACAKTI AMA HENÜZ BİR HABER YOK GURBETÇİLERİMİZ HABER BEKLEMEKTE ANCAK GECİKİLİRSE GURBETÇİLERİMİZ BAŞKA ARAYIŞ İÇİNE GİREBİLİRLER ÖGER TUR ELİNİ ÇABUK TUT İYİ ÇALIŞMALAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaparlar, yaparlar... Tarih yapmadiklarini yazmadi daha.... Sen kalbini rahat tut... Bulurlar gene Best- Test- Zart -Zurt....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayirli ugurlu olsun... acenteler istedi umarim desteklerler... döneklik yapmazlar insallah! saygilar DUS Acentesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000