27 Mart 2015, Cuma 08:12:11

BURSA-DİYARBAKIR SEFERLERİ İÇİN KOLLARI SIVADI

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa-Diyarbakır uçak seferlerinin başlatılması için harekete geçti.
  • bursa dıyarbakır ucuşarını 4 gözle bekliyorum haydi anadolujet hayat seninle güzel
  • Yakın zamanda şirketler bursa base açacaktır. Şaşırmamalı
  • Yurtdışından gelenler için yazın uygun saatlerde istanbul - bursa uçuş bağlantısı bekliyoruz. Hem saatlerce uçup Türkiye'ye geliyoruz. Sonra bir de araba ile bursa. Çekilir gibi değil.
  • bursa erzurum ve bursa trabzon seferleri %90 dolulukla uçuyor.Ayrıca burulaş ve inegöl belediyesi yolcuları havalimanından kent merkezlerine(bursa ve inegöl) bedava taşıyorlar.Bursa dan yakın zamanda Diyarbakır ve Muş seferleri başlayacak.İnşallah destinasyonlar artarak devam eder.Bursanın havalimanı Yenişehirdir.Artık SAW'ın lobisini yenme vakti...inşallah yeni seferlerin haberlerini en kısa zamanda airporthaber den duyarız......
  • Bursa- Bodrum ve Bursa- Antalya, Bursa- Adana potansiyeli var.
  • doluluklar çok iyi , bu doluluklar yeni seferlerin önünü açacaktık
  • Trabzon seferleri şuan ne durumda bilmiyorum ama yazın full çeker.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa-Diyarbakır uçak seferlerinin başlatılması için harekete geçti.

Yenişehir Havaalanı Müdürü Recep Pak ile görüşen Başkan Süleyman Çelik, Erzurum ve Trabzon’a yapılan uçak seferlerinin doluluk oranları hakkında bilgi aldı. Çelik, “Yenişehir Uluslararası Havaalanı’ndan Erzurum ve Trabzon’a yapılan seferlere hemşerilerimizin ve bölge halkının ilgi göstermesi bizi son derece memnun etti. Bu seferlerin artarak devam etmesi başka illerimize yapılacak seferlerin de önünü açacaktır” dedi.

Yenişehir Havaalanı’nın daha faal kullanılmasını sağlanması için çalışmaların devam ettiğini bildiren Başkan Çelik, önümüzdeki günlerde bu konu ile ilgili yeni projelerin de hayata geçirileceğini söyleyerek, "Hedefimiz Diyarbakır seferlerini başlatmak" diye konuştu.

BURSA-DİYARBAKIR SEFERLERİ İÇİN KOLLARI SIVADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ercan ~ 9 yıl önce
bursa dıyarbakır ucuşarını 4 gözle bekliyorum haydi anadolujet hayat seninle güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursalı ~ 9 yıl önce
Düğmeye basın ve lütfen sonradan elinizi çekmeyin, Bursa Ankara uçuşlarında aktarmadan sayıca en çok yararlanan yolcu Diyarbakır'aydı. uçuşların yeniden başladığı Trabzon ve Erzurum'dan bile fazla. o yüzden yararlı olacağını düşünüyorum.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yakın zamanda şirketler bursa base açacaktır. Şaşırmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
base ~ 9 yıl önce
acacaklarini sanmiyorum ama açmalılar, o doğru, sırf bu yüzden sefer koymuyorlar koyamıyorlar, onlara külfet geliyor, baseler hep istnbulda, istanbuldan bursaya kuş ucusu 80 km diye uçak kaldırmaya da üşeniyorlar.. mali külfet geliyor yani. aslında bursa- istabul arası shuttl gibi ufak uçaklarla 30 dk da bir kalkan bir sistem olsa görün siz bursayı da.. neyse. biz çok bilmeyiverelim bakalım.
Ekmel ~ 9 yıl önce
Yurtdışından gelenler için yazın uygun saatlerde istanbul - bursa uçuş bağlantısı bekliyoruz. Hem saatlerce uçup Türkiye'ye geliyoruz. Sonra bir de araba ile bursa. Çekilir gibi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu maya tutar ~ 9 yıl önce
bursa erzurum ve bursa trabzon seferleri %90 dolulukla uçuyor.Ayrıca burulaş ve inegöl belediyesi yolcuları havalimanından kent merkezlerine(bursa ve inegöl) bedava taşıyorlar.Bursa dan yakın zamanda Diyarbakır ve Muş seferleri başlayacak.İnşallah destinasyonlar artarak devam eder.Bursanın havalimanı Yenişehirdir.Artık SAW'ın lobisini yenme vakti...inşallah yeni seferlerin haberlerini en kısa zamanda airporthaber den duyarız......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bursa- Bodrum ve Bursa- Antalya, Bursa- Adana potansiyeli var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 9 yıl önce
doluluklar çok iyi , bu doluluklar yeni seferlerin önünü açacaktık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TZX ~ 9 yıl önce
Trabzon seferleri şuan ne durumda bilmiyorum ama yazın full çeker.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000