02 Aralık 2022, Cuma 13:04:27

Bursa'daki uçak kazası; Cenazeler ailelere teslim edildi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde tek motorlu uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden ki kişiden birinin cenazesi ailesine teslim edildi.
  • Allah Rahmet eylesin mekanın cennet olsun :'(( çok üzüldüm
  • Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun ölüm haberleri prim para kadar konuşulmuyor thy de para olunca binlerce yorum yapılır iş ölüme gelince tek yorum yapılmaz bu işler böyle herkes cebi doldurmanın derdinde yazık
  • BU UÇAK PAMUK ŞEKER DEĞİL YA, BÖYLE ILIMAN BİR HAVA DA NEDEN ''HAVA ŞARTLARINDAN'' DÜŞER ?
  • Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun , ailelerine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum
  • Egitim ucusu muydu? Egitim ucusu oldugundan bahsedilmemis
  • Ailesine ve meslektaşlarımıza başsağlığı dilerim

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde tek motorlu uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden ki kişiden birinin cenazesi ailesine teslim edildi.

Osmangazi ilçesi Ovaakça Mahallesi yakınında yaşanan uçak kazasının ardından pilot Hakan Köksal ve Burcu Sağlam'ın cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Adli tıp önünde bekleyen Köksal'ın yeğeni Fatih Yılmaz, gazetecilere, Hakan Köksal'ın iyi bir sanayici ve iyi bir pilot olduğunu söyledi.

Onunla beraber çalıştıklarını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Uçağın Pamukova'dan çıkıp İznik üzerinden geldikten sonra irtifa kaybettiği ve düştüğü bilgisi var. Kesin sonuç, dün akşam Ankara'dan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden gelen ekiple beraber bir inceleme vardı, ondan sonra rapor çıkınca bilgi gelir. Sık uçan bir adamdı, haftanın 4-5 günü uçardı. Sportif faaliyet yapan bir kişiydi. Bursa'da esnaf, seveni çoktu. Evli ve üç çocuğu var."

Yakınlarına teslim edilen Köksal'ın cenazesinin, ikindi vakti Nilüfer ilçesi Çalı Mahallesi'nde kılınacak namazın ardından aynı mahallede defnedileceği öğrenildi.

Burcu Sağlam'ın cenazesi ise cuma namazını müteakip Yıldırım ilçesi Vatan Mahallesi'ndeki Hacı Bekir Camisi'nde kılınacak namaz sonrası Hamitler Kent Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bursa'daki Yunuseli Havaalanı'ndan kalkıp Sakarya'nın Pamukova ilçesine inen Yunuseli Sportif Havacılık Derneği Başkanı Hakan Köksal (54) yönetimindeki Bristell B23LE tipi tek motorlu çok hafif hava aracı (ultralight), yeniden havalanmasının ardından geldiği kentte Ovaakça Doğal Gaz Çevrim Santrali sahasına düşmüştü. Genel havacılık maksatlı gerçekleştirilen uçuş sırasındaki kazada Köksal ile uçaktaki Burcu Sağlam (22) hayatını kaybetmişti.

Bursa'daki uçak kazası; Cenazeler ailelere teslim edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Sportif ~ 1 yıl önce
Allah Rahmet eylesin mekanın cennet olsun :'(( çok üzüldüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 1 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun ölüm haberleri prim para kadar konuşulmuyor thy de para olunca binlerce yorum yapılır iş ölüme gelince tek yorum yapılmaz bu işler böyle herkes cebi doldurmanın derdinde yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SORU ~ 1 yıl önce
BU UÇAK PAMUK ŞEKER DEĞİL YA, BÖYLE ILIMAN BİR HAVA DA NEDEN ''HAVA ŞARTLARINDAN'' DÜŞER ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli K/A ~ 1 yıl önce
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun , ailelerine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucak ~ 1 yıl önce
Egitim ucusu muydu? Egitim ucusu oldugundan bahsedilmemis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stw ~ 1 yıl önce
ne eğitimi kardeşim ya öylesine gezinti amerikadada var bunlardan 100$ veriyorsun arka koltuğa geçiyorsun
Airmail34 ~ 1 yıl önce
Ailesine ve meslektaşlarımıza başsağlığı dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000