09 Mart 2021, Salı 08:24:16

Bursa'da kadınlar gününü havada kutladılar

Bursa'da 3 kadın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tek motorlu uçakla havadan şehir turu atarak kutladı.
  • Bir kadın durduk yere o çuval gibi örtüye giymez. Baskı yapılıyor. Aynı şekilde erkek çocuklarını da zorla sünnet ediyor toplum. Çocuklara zulümden başka bir iş değil. Tıbbi hiçbir anlamı yok. Diğer dinlere tabi olanlar nasıl sağlıklı yaşıyor?
  • Hocam PPL lisansı ile yolcu taşımacılığı yapamıyorsunuz, ufak hatırlatma
  • Sacina sakalina bir ceki duzen vereydin!

Bursa'da 3 kadın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tek motorlu uçakla havadan şehir turu atarak kutladı.

Bursa'da turizmci Ömer Aydoğdu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde daha önce hiç uçağa binmeyen 3 kadına havadan şehir turu yaptırdı. Gölyazı Balıkçılar Derneği Başkanı Nurten Üner, sağlık çalışanı Gökşen Başbuğ ve ev hanımı Fatma Sevinç, bindikleri tek motorlu uçakla kent üzerinde yarım saat gezdi.

'KADINLAR ÖZGÜRCE YAŞAMALI'

Sağlık çalışanı Gökşen Başbuğa (30), 'Kadına şiddete 'hayır' diyorum. Kadınların, kendilerini korumak zorunda olmadıkları, özgürce yaşayabildikleri bir toplum istiyoruz? derken, Gölyazı Balıkçı Kadınlar Derneği Başkanı Nurten Üner (52), 'Kadınlarımızın yapamayacağı hiçbir şey yok. Türkiye'nin ilk kadın pilotu Sabiha Gökçen'in de uçtuğu bir yerdeyiz. Dünyadaki bütün kadınların, gününü kutluyorum. Her zaman Bursa'yı karadan geziyorduk. Bu sefer havadan göreceğiz' diye konuştu. Fatma Sevinç (51) ise, 'Bugün Bursa'mızı yukarıdan gördük. Bize bu fırsatı yaratanlara teşekkür ediyorum' dedi.

'KADINLARIMIZI GÖKYÜZÜYLE BULUŞTURDUK'

Turizmci Ömer Aydoğdu, 'Kadınlarımızı gökyüzüyle buluşturmak istedik. Sabiha Gökçen'in doğduğu kent Bursa. Daha önce hiç uçağa binmemiş kadınlarımız için bu etkinliği düzenledik' dedi. Aydoğdu kadına yönelik şiddetin son bulmasını istedi. (CNNTürk)

Bursa'da kadınlar gününü havada kutladılar

Yorumlar

doğa ~ 3 yıl önce
Bir kadın durduk yere o çuval gibi örtüye giymez. Baskı yapılıyor. Aynı şekilde erkek çocuklarını da zorla sünnet ediyor toplum. Çocuklara zulümden başka bir iş değil. Tıbbi hiçbir anlamı yok. Diğer dinlere tabi olanlar nasıl sağlıklı yaşıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PPL ~ 3 yıl önce
Hocam PPL lisansı ile yolcu taşımacılığı yapamıyorsunuz, ufak hatırlatma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok bilmiş ~ 3 yıl önce
Ticari uçuş yapılmıyor, ticari olduğunu nereden biliyorsun
Insan icine ~ 3 yıl önce
Sacina sakalina bir ceki duzen vereydin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000