09 Eylül 2013, Pazartesi 12:49:19

BURSA İÇİN İKİNCİ HAVAALANI VAKTİ...

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni binasını ziyaret etti.
  • Allah akil fikir versin
  • Şehrin içinde bir havaalanı var iken, doğru dürüst bir şehirleşme planı uygulamaktansa ranta koşmayı tercih edenler, bu havaalanını kullanılamaz, genişletilenez hale getirip yenişehire başkabir havaalanı yaptırttılar. Belli ki ikinci havaalanı için Yemişehiri seçen siyasilerin Yenişehirle birşekilde ilgisi vardı. Ne oldu? Halk uzak, ulaşımı zor diye çok ilgi göstermiyor Yenişehire. Şimdi de Gemlik' te yenisini yapacaklarmış!!! Milletvekilleri ve siyasilerin bu yaptıklarına ne denir? kelime bile bulmak zor. Milletçe utanıyoruz artık. Madem hızlı tren gelecek ise havaalanına ne ihtiyaç var. Sen yenibir havaalanı yapacağına, doğu batı istikametinde yaptığın tren hattının ucunu Yenişehire kadar uzat, Yenişehir anlam kazansın. Birde kuzey-güney hattı koyarsan yüzyıllarca adın yaşar. Milletin aklını karıştırıp servetini çarçur etmeyin efendiler, yazıktır.
  • nekadar gereksiz bir yatırım olacağını sanırım buna kara verenlerde biliyordur.bence oraya harcanan parayı mevcut havalimanlarındaki yaklaşma sistemlerinin upgrade etmesine harcasınlar.Avrupa da neredeyse Cat II Cat III iken bizde bu sayı çok az ve en yoğun meydan Sabiha da bile Cat II yaklaşması yok.Kısaca bu zamanda hayret birşey..
  • Yenisehir doldu tasti sanki ikinci lazimmis
  • Askeri Hara bölgesinde askerlik yapmıştım. Çok geniş, düz ve verimli bir araziydi. Askeriyenin orada bazı tarım faaliyetleri de vardı. O güzelim tarım arazisi de yine rant kurbanı olursa insanlık adına çok yazık olur.
  • Anlamak mumkun degil, Yenisehire o kadar gereksiz yatirim, Bursa nin icindeki guzelim havalimanini birazcik upgrade ile, Bursa ya cok daha faydali bir havalimani olurdu, simdi de Gemlik diyorlar.....acaba buradan kimler nemalanacak?
  • gemlik havaalanı projesi,nedir Allah aşkına.insanlar sanki karayolu yapıyor,havaalanı bu kolay bir maliyetmi?bir havalimanı niye yapılır neden yapılır fizibilitesi nedir bu milletin vekili arkadaşımız biliyormu yoksa her yere bir havaalanı modasınamı uymaya çalışıyor.zaten günün trendi bu heryere liman ama çalışsın ama çalışmasın devletin parası çok nasılsa.milyonları dök sonrada atıl vaziyette kalsın hayvan otlasın bu nasıl bir mantıktır.dhmi bunlara ne cevap veriyor acaba yoksa onundamı işine geliyor bu durum bilmek lazım.yazık yazık bu işlerti bilenlere bırakmak lazım milletin vekillerine veya onun direktiflerine değil.

Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkan vekili Refik Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz ile birlikte GTSO’yu ziyaret ederek, yeni seçilen yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Aydın, yeni hizmet binasını çok beğendiğini söyledi. Aydın, ikinci havaalanının Gemlik’e kazandırılması ve bu bölgenin lojistik köy projesi kapsamında değerlendirilmesi için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Ticaret ve sanayi odalarının önemli kuruluşlar olduğunu söyleyen Aydın, “Gemlik’e çok güzel bir hizmet binası kazandırdınız. Sizleri tebrik ediyorum. Burada üyelerinize daha iyi hizmet vereceğinize inanıyorum” dedi.

Gemlik’in her geçen gün daha da büyüyen bir ekonomiye sahip olduğunu belirten Aydın, “Otoyolun bir ayağı Gemlik. Hızlı tren buraya kadar gelecek. Hara bölgesinin olduğu alana Bursa’nın ikinci havaalanının yapılması için çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar nihayetlendirildiğinde, Gemlik ülkemizin gözbebeği haline gelecek” dedi.

BURSA İÇİN İKİNCİ HAVAALANI VAKTİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

tamex ~ 11 yıl önce
Allah akil fikir versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çar Çur ~ 11 yıl önce
Şehrin içinde bir havaalanı var iken, doğru dürüst bir şehirleşme planı uygulamaktansa ranta koşmayı tercih edenler, bu havaalanını kullanılamaz, genişletilenez hale getirip yenişehire başkabir havaalanı yaptırttılar. Belli ki ikinci havaalanı için Yemişehiri seçen siyasilerin Yenişehirle birşekilde ilgisi vardı. Ne oldu? Halk uzak, ulaşımı zor diye çok ilgi göstermiyor Yenişehire. Şimdi de Gemlik' te yenisini yapacaklarmış!!! Milletvekilleri ve siyasilerin bu yaptıklarına ne denir? kelime bile bulmak zor. Milletçe utanıyoruz artık. Madem hızlı tren gelecek ise havaalanına ne ihtiyaç var. Sen yenibir havaalanı yapacağına, doğu batı istikametinde yaptığın tren hattının ucunu Yenişehire kadar uzat, Yenişehir anlam kazansın. Birde kuzey-güney hattı koyarsan yüzyıllarca adın yaşar. Milletin aklını karıştırıp servetini çarçur etmeyin efendiler, yazıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutlu ~ 11 yıl önce
Doğru hepsi doğru da, şu ek bilgiyi ilave edeyim, hızlı tren inşaatı başladı, Yenişehir'de istasyon var zaten. Yenişehir uzak doğru, ama Gemlik de uzak hem de daha yanlış yer, yapılacaksa batıya yapılmalı daha yakın bir yere. Yenişehir'i unutun artık, 52 km mesafede havaalanı olmaz, çalışmaz yani.
hatalı karar ~ 11 yıl önce
nekadar gereksiz bir yatırım olacağını sanırım buna kara verenlerde biliyordur.bence oraya harcanan parayı mevcut havalimanlarındaki yaklaşma sistemlerinin upgrade etmesine harcasınlar.Avrupa da neredeyse Cat II Cat III iken bizde bu sayı çok az ve en yoğun meydan Sabiha da bile Cat II yaklaşması yok.Kısaca bu zamanda hayret birşey..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yenisehir doldu tasti sanki ikinci lazimmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskiden Hara ~ 11 yıl önce
Askeri Hara bölgesinde askerlik yapmıştım. Çok geniş, düz ve verimli bir araziydi. Askeriyenin orada bazı tarım faaliyetleri de vardı. O güzelim tarım arazisi de yine rant kurbanı olursa insanlık adına çok yazık olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Anlamak mumkun degil, Yenisehire o kadar gereksiz yatirim, Bursa nin icindeki guzelim havalimanini birazcik upgrade ile, Bursa ya cok daha faydali bir havalimani olurdu, simdi de Gemlik diyorlar.....acaba buradan kimler nemalanacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 11 yıl önce
gemlik havaalanı projesi,nedir Allah aşkına.insanlar sanki karayolu yapıyor,havaalanı bu kolay bir maliyetmi?bir havalimanı niye yapılır neden yapılır fizibilitesi nedir bu milletin vekili arkadaşımız biliyormu yoksa her yere bir havaalanı modasınamı uymaya çalışıyor.zaten günün trendi bu heryere liman ama çalışsın ama çalışmasın devletin parası çok nasılsa.milyonları dök sonrada atıl vaziyette kalsın hayvan otlasın bu nasıl bir mantıktır.dhmi bunlara ne cevap veriyor acaba yoksa onundamı işine geliyor bu durum bilmek lazım.yazık yazık bu işlerti bilenlere bırakmak lazım milletin vekillerine veya onun direktiflerine değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000