17 Mayıs 2011, Salı 08:30:53

BURNU ÜSTÜNE ÇAKILDI...

İngiltere'de, 2'nci Dünya Savaşı'ndan kalma çift kanatlı küçük uçak, akrobatik hareketler yaparken burnu üstüne çakıldı. Uçakta bulunan pilot ile yolcu mucize eseri sağ kurtuldu...

İngiltere'nin Dorset bölgesinde iki kişinin bulunduğu çift kanatlı küçük bir uçak, akrobatik hareketler yaparken 300 metreden yere çakıldı. Kimlikleri açıklanmayan pilot ile yolcunun da mucize eseri sağ oldukları belirtildi. Yetkililer, 30'dan fazla itfaiye ekibinin uçaktakileri uzun uğraşlar sonunda enkazdan çıkardığını duyurdu. Dorset bölgesinden olduğu belirtilen pilot ile 26 yaşında olduğu kaydedilen yolcunun hava yolu ile iki farklı hastaneye kaldırıldığı ve durumlarının da ağır olduğu gelen bilgiler arasında. II'nci Dünya Savaşı'ndan kalma Tiger Moth model çift kanatlı uçağın havadayken aniden motorunun durması sonucu düştüğü açıklandı. Ancak motorun durma nedeni henüz tespit edilemedi.

DÖNE DÖNE DÜŞTÜ

Yetkililer, ekili bir alana düşen uçağın burnu üstüne çakılmasına rağmen infilak etmemesinin ve içinde bulunan iki kişinin de sağ kurtulmalarının büyük bir mucize olduğunu belirtti. Görgü tanıklarından Kevin Armstrong, "300 metre yükseklikte akrobatik manevralar yapıyordu. Yere doğru döne döne iniyordu. Aniden motoru durdu ve hızla çakılmaya başladı. Düşmeden önce uçaktakilerin çığlıklarını bile duyduk. Düşmeden önce motor bir kez daha çalıştı ama iş işten geçmişti. Hemen enkazın başına gittik ve ilk müdahaleleri yaptık" dedi.

Sabah

 

BURNU ÜSTÜNE ÇAKILDI...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000