28 Haziran 2011, Salı 14:40:27

BURDURLULARA SERVİS MÜJDESİ

Burdur Belediyesi Süleyman Demirel Havalimanı'na vatandaşların kolayca ulaşabilmesi için servis uygulaması başlattı...
  • ÇOK İYİ OLDU EMEĞİ GEÇEN TÜM YETKİLİLERE ÖNCELİKLE BURDUR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜRLER
  • Uçak seferleri bölge halkına sunulmuş bir fırsattır. bu fırsatları da değerlendirecek olan burdur ısparta bölge halkıdır. bölge halkına da her türlü destek de verilmektedir. bölge halkının bu desteklerle kendilerine verilmiş fırsatı değerlendireceklerine inanıyorum. uçak var servis var... bahanemiz yok! hadi uçalım, uçuralım. ucak seferlerinin olması o yörenin aynı zamanda gelilmişliğini de gösterir
  • Bu tip çalışmalar Isparta havalimanı ve Bölge havacılığı açısından büyük önem arzetmektedir. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
  • burdur , servisi boldur :D
  • bak bunu beğendim işte. iyi bir iş çıkartmışlar. affrein onlara
  • Bir Burdur'lu olarak teşekkür ederim.İnşallah seferler daha da artar...
Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, Süleyman Demirel Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak ücretsiz yolcu servisi uygulaması başlatıldığını bildirdi. Servisin hergün Burdur'dan Süleyman Demirel Havalimanı'na yolcu getirip götüreceğini belirten Akkaya, servisin hergün Burdur Belediyesi'nin önünden saat 15:30'da kalkacağını ve Süleyman Demirel Havaalanı'ndan ise saat 17:15'de Burdur'a döneceğini belirtti.
 
Akkaya, "Burdur Belediyesi Meclis üyeleri çok büyük bir destek sağladılar. İnşallah seferler daha da artar, böylece ulaşım hizmetleri daha hızlanmış olur diye düşünüyorum" dedi.
 
Türk Hava Yolları, Süleyman Demirel Havaalanı Satış Trafik İstasyon Şefi Tülin Başaran da Burdur Belediyesi'ne teşekkür etti.
BURDURLULARA SERVİS MÜJDESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
ÇOK İYİ OLDU EMEĞİ GEÇEN TÜM YETKİLİLERE ÖNCELİKLE BURDUR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçak seferleri bölge halkına sunulmuş bir fırsattır. bu fırsatları da değerlendirecek olan burdur ısparta bölge halkıdır. bölge halkına da her türlü destek de verilmektedir. bölge halkının bu desteklerle kendilerine verilmiş fırsatı değerlendireceklerine inanıyorum. uçak var servis var... bahanemiz yok! hadi uçalım, uçuralım. ucak seferlerinin olması o yörenin aynı zamanda gelilmişliğini de gösterir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu tip çalışmalar Isparta havalimanı ve Bölge havacılığı açısından büyük önem arzetmektedir. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
burdur , servisi boldur :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bak bunu beğendim işte. iyi bir iş çıkartmışlar. affrein onlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir Burdur'lu olarak teşekkür ederim.İnşallah seferler daha da artar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000