07 Ocak 2010, Perşembe 08:38:52

Bunun adı: low cost ittifakı

Asya ve Okyanusya’nın önde gelen iki havayolu şirketi AirAsia ve Jetstar, dünyadaki ilk düşük maliyetli havayolu ittifakına imza attı.
  • onlarında çayını kesmesinler digidürklerini iptal ettirmesinler inş.lowcost demek bu glb.sen dışarda çalış didin aa çay yok.mevsim kış ayol.lowcost.
  • fernandes çok akıllı ve başarılı bir adam havacılığa yeni bir soluk getireceğine inanıyorum
  • bu proje hem sirketlere hemde yolculara yarayacak.

Maliyetleri kısmak ve uçak bilet fiyatlarını düşürmek için ilk adımı atan iki şirket, ön protokol imzaladı.

Dünyadaki ilk düşük maliyetli havayolu ittifakı için start verildi. AirAsia ve Jetstar, maliyetleri azaltmak ve daha uygun fiyata bilet sunabilmek için anlaşma imzaladı.

Dünyanın ilk düşük maliyetli havayolu ittifakının yüzlerce milyon dolarlık tasarruf sağlayacağını ileri süren Jetstar CEO’su Bruce Buchanan, “Bu anlaşma ile Asya pazarında yüksek rekabet ortaya çıkacak” şeklinde konuştu.

AirAsia CEO’su Tony Fernandes ise işbirliğinin her iki havayolu için de çok faydalı olduğunu ve anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şirketlerin aynı zamanda ortak olarak uçak ihalelerine girmeyi planladığı belirtilirken, bakım hizmetleri konusunda da ortak çalışacakları kaydedildi.

Analistler bu ittifakın ilk kıvılcım olduğunu belirterek kısa vadede buna benzer pek çok işbirliğinin meydana geleceğini iddia ettiler.

Bunun adı: low cost ittifakı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
onlarında çayını kesmesinler digidürklerini iptal ettirmesinler inş.lowcost demek bu glb.sen dışarda çalış didin aa çay yok.mevsim kış ayol.lowcost.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fernandes çok akıllı ve başarılı bir adam havacılığa yeni bir soluk getireceğine inanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu proje hem sirketlere hemde yolculara yarayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000