02 Temmuz 2020, Perşembe 08:54:07

Bülent Turan açıkladı; 'Gaziantep-Çanakkale seferleri başlıyor'

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gaziantep ve Çanakkale arasında uçak seferlerinin başlayacağını belirtti.
  • Iktidar partisinin baskan vekili ve millet meclisinin bir mebusu bir insaat firmasinin sahibinin ozel ucagina biniyor haberdeki fotografta, biz Gaziantep-Canakkale seferlerinin onemini falan konusuyoruz.
  • Çanakkale ve Gaziantep'in aynı ülkede olması dışında en ufak bir ortak yanları yok.İnsan gelişmişliği olarak 300 sene fark var arada.
  • Havayolu Şirketleri zor durumda bu tür maceralara hiç gerek yok bakın kocaelide ısrar ettişer külliyen zarar ettırdıler anadolujette şirketlerimizi bu tür seylerle yapratmayalım
  • LİMAK DA BÜTÜN SİYASİLERİ JETİYLE TAŞIDI
  • 2000 Li yılların başında İstanbul’dan Erzincan’a (Binali Yıldırım’ın memleketine) uçuş başlatılmıştı. Tabii şirketin işleri hemen hallediliveriyordu. İki haftalık bir gösteri uçuşundan sonra , uçuşlar ekonomik yönden dezavantajlı olduğu için iptal edildi. Bülent Turan da hemşerilerine bir iki haftalık hava atsın bakalım. Cevabını (uçakla gidip gelmeyi kabullenip kabullenmeyen) halk verir.
  • G.antep-Ç.kale ne alaka çözemedim ama aklımda kalan şu;2-3 yıl önce AJA, ESB-CKZ UÇUŞUNU İCRA ETTİKTEN HEMEN SONRA geceyarısı Çanakkale-Gaziantep gidip geliyor hemen akabinde 06.00 da CKZ-ESB uçuyordu,ben bunu F.Radar'dan takip etmiş ve bir anlam verememiştim...AJA'DAN bilen birileri anlatsın lütfen.
  • Güzel de sayın yetkileler öncelik istanbul seferleri olması gerekmiyor mu otobüs firmalarından biri günde 4 sefer diğeri 3 sefer diğeri 4 sefer diğeri 12 sefer ve bir diğeri 14 sefer yapıyor günde yani toplam çanakkale iskeleden istanbula kalkan otobüs 37 ayrı sefer buna rağmen istanbula uçak halen başlatımıyor, allah aşkına çanakkale geçilmez reklamları ile oyalamayın burada çanakkale den küçük bir anadolu şehrine sefer istenmiyor istanbula istiyoruz

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Gaziantep ve Çanakkale arasında uçak seferlerinin başlayacağını belirtti.

Gaziantep ile Çanakkale’nin tarihinin ortak noktaları olduğunu belirten Turan, “Şanıyla kök salmış iki şehrimiz arasında ulaşımın, ticaretin ve dostlukların artacağından hiç şüphemiz yok. Kültürel zenginlikleri, tarihi dokusu ile Gaziantep ve şehitleri diyarı Çanakkale’miz geçmişten bu yana bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış özel kentler. Milli mücadelenin destanını yazan, bu ülke üzerinde planları olanlara sert bir şekilde dur diyen iki şehrimiz artık daha yakın olacak. 2-31 Temmuz arası haftanın her günü Pegasus Hava Yolları ile sabah 09.00 ile akşam 22.00 saatlerinde uçak seferleri düzenlenecek. Bu vesileyle şanıyla kök salmış iki şehrimiz arasında ulaşımın, ticaretin ve dostlukların artacağından hiç şüphemiz yok.

Ümit ediyoruz karşılıklı talebin artmasıyla beraber uzun süreli ilişkiler kurulur. Daha önce birçok kez turlar düzenlemiş Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na seferlerin başlamasıyla alakalı göstermiş olduğu gayretleri için ayrıca teşekkür ederim. Seferlerin her iki şehrimize hayırlı olmasını, kazasız ve belasız gerçekleşmesini diliyorum” dedi.

Bülent Turan açıkladı; 'Gaziantep-Çanakkale seferleri başlıyor'

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Su halimize bak ~ 4 yıl önce
Iktidar partisinin baskan vekili ve millet meclisinin bir mebusu bir insaat firmasinin sahibinin ozel ucagina biniyor haberdeki fotografta, biz Gaziantep-Canakkale seferlerinin onemini falan konusuyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 4 yıl önce
Çanakkale ve Gaziantep'in aynı ülkede olması dışında en ufak bir ortak yanları yok.İnsan gelişmişliği olarak 300 sene fark var arada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 4 yıl önce
Havayolu Şirketleri zor durumda bu tür maceralara hiç gerek yok bakın kocaelide ısrar ettişer külliyen zarar ettırdıler anadolujette şirketlerimizi bu tür seylerle yapratmayalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 4 yıl önce
LİMAK DA BÜTÜN SİYASİLERİ JETİYLE TAŞIDI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaza ~ 4 yıl önce
2000 Li yılların başında İstanbul’dan Erzincan’a (Binali Yıldırım’ın memleketine) uçuş başlatılmıştı. Tabii şirketin işleri hemen hallediliveriyordu. İki haftalık bir gösteri uçuşundan sonra , uçuşlar ekonomik yönden dezavantajlı olduğu için iptal edildi. Bülent Turan da hemşerilerine bir iki haftalık hava atsın bakalım. Cevabını (uçakla gidip gelmeyi kabullenip kabullenmeyen) halk verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İntikal ? ~ 4 yıl önce
G.antep-Ç.kale ne alaka çözemedim ama aklımda kalan şu;2-3 yıl önce AJA, ESB-CKZ UÇUŞUNU İCRA ETTİKTEN HEMEN SONRA geceyarısı Çanakkale-Gaziantep gidip geliyor hemen akabinde 06.00 da CKZ-ESB uçuyordu,ben bunu F.Radar'dan takip etmiş ve bir anlam verememiştim...AJA'DAN bilen birileri anlatsın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumum ~ 4 yıl önce
Güzel de sayın yetkileler öncelik istanbul seferleri olması gerekmiyor mu otobüs firmalarından biri günde 4 sefer diğeri 3 sefer diğeri 4 sefer diğeri 12 sefer ve bir diğeri 14 sefer yapıyor günde yani toplam çanakkale iskeleden istanbula kalkan otobüs 37 ayrı sefer buna rağmen istanbula uçak halen başlatımıyor, allah aşkına çanakkale geçilmez reklamları ile oyalamayın burada çanakkale den küçük bir anadolu şehrine sefer istenmiyor istanbula istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcuya ~ 4 yıl önce
He iyi güzel demişsin ama bilmedigin şey Gaziantepin 6 organize sanayisi 2.5 milyon nüfusu ve Turkiyenin sayılı kallavi zenginlerini barındırdığını bilip yazsaydın daha iyi olurdu...Bak tarih kültür savaş yemek mutfak girmiyorum daha oralar bay yorumcu.
talha ~ 4 yıl önce
küçük bir anadolu şehri mi? Gaziantep'ten bahsediyoruz değil mi?
Yorumum ~ 4 yıl önce
Bu kadar keskin bir cevaba gerek yoktu, burada iki şehrin nüfusunu ya da sanayisini tartışmıyorum, istanbula sefer var iken bile haftada üç sefer yapılıyordu, burada her gün gaziantepe kim gidip gelecek, gaziantep antalya ya da gaziantep trabzon seferi değil bu gaziantep çanakkale nerede ise hiç bir ortak ticareti olmayan iki şehir, lütfen yaşamadığınız şehirler ile ilgili yorum yapmayın biz maduruiyetimizi arz ettik,
Yorumum ~ 4 yıl önce
Bir önce ki yorumda yazmayı unuttum, nüfusumda kayıtlı olduğum yer gaziantep ili nizip ilçesi gevence köyüdür,

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000