15 Ocak 2020, Çarşamba 10:37:45

Bülent Ersoy uçağı kaçırınca havalimanında ortalık karıştı!

Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'dan Antalya'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı'na gelen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, uçağı kaçırınca olay çıkardı.
  • Sanatcı olmanız insanları aşağılama yada küçük düşürücü hakaretler ile tepki vermenize sebeb değildir. Sizin yaptığınız Bülent Ersoy terbiyesizlik değilde nedir!!!
  • Bu insanlar bizlerin ilgi ve alakasıyla şimdiki kariyerini kazanıyor. Sonrada sırtına basarak çıktığı insanlara hakaret ediyor. 10 dk önce gelirsen öyle olur. Ne işin vardı. Biraz daha erken gelseydin. Aslında hakaret ettiği insanlar hep davacı olmalı.
  • Beyefendi veya hanımefendi. Özel uçak tutsaydınız madem öyle. İnsanları ezmeye hakkınız yok, haddini bil haddini.
  • ADB de BTA daki çalışan meyve suyunu küçük bardakta verdi diye kıza bardağı fırlatmıştı. Safi kapris başka bieşy değil.
  • Gülermisin ağlarmısın kendi si thy nin ceosu mu
  • Aır clinik işini yapmıyor sanki biri yada birileri silah zoruyla iş yaptırıyor buna çoğukez şahit oldum ifade verme olayı biraz ağır olmuş ama adamlarda iş ciddiyeti diye bir kavram maalesef yok.
  • Ben Bulent Ersoy'la Ben iki kez karsilastim.O zamanlar Lacoste Magazasinda calisiyordum. Eski Sevgilisi Cem Adler'le gelmisti. Sari bir spor ayakkabi almisti. Ben ayakkabinin bagini baglamak icin egildim. Bulent Ersoy izin vermedi.Kendi baglasin estafurullah dedi.iyi insandir. Bi yanlislik vardir.Muazez Ersoy'la Sivas Istanbul ucmustum.Tanisabilirmiyiz demistim. Hayir demisti. Bulent Ersoy insandir. Yapmaz yaptiysa da haklidir.Transfer firmasini port clinic sanmistir.
  • SKANDAL OLAN GERÇEK İSE EĞER PERSONELİ SAVCININ ÇAĞIRMASI HAVALİMANI KURALLARI BELLİDİR 1 SAAT ÖNCE GELİRSİN UÇAKTA YERİN ALIRSIN O SAVCI KİM İSE İLK UÇAKLA BU ÜLKEYİ TERK ETSİN
  • ben de bu tip yorumlar neden kaldırılmıyor onu merak ediyorum.
  • Sen herkeseten şikayetçi oluyosun da o bedenin de senden şikayetçi olacak Allahin karsısında Allah senden o vucudunun cinsinin hesabini senden soracak seni Yaradan erkek olrak dunyaya gondermis sen ise naptin Allaha şirk koştun cinsiyet değiştirdin bunun hesabini sen nasil vereceksin??? Allah karşı bi durum bu cinsiyet degismek sen dyorsun ki beni Allah erkek olarak yaratmadi ben beni yaradan dan sikayetciyim demek istyosun bu degisiminle ve Rabbim bunu sana soracak para pul kurtarmayacak seni o zaman iş isten degisecek Bulent bey mi Bülent hanim mi artik be dyecem

Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'dan Antalya'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı'na gelen ünlü sanatçı Bülent Ersoy, uçağı kaçırınca olay çıkardı. Kendisini uçağa götüren tekerlekli sandalye hizmeti veren şirketin o günkü tüm çalışanları hakkında sikayetçi oldu.  

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, İstanbul Havalimanı'nda olay çıkardı. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Konser programı için Antalya'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı'na gelen Ersoy'u, uçağının kalkmasına 10 dakika kala girdiği havalimanında Air Clinic adı verilen ve tekerlekli sandalye hizmeti veren şirket çalışanları karşıladı. Uçağa binmek için çok geç kalan Ersoy, uçağın çoktan kapı kapattığını öğrenince adeta deliye döndü. Geç kalmış olmasına rağmen uçağı kaçırmasından Air Clinic çalışanlarını sorumlu tutan sanatçı, çalışanlara hakaretler yağdırdı. Bir süre telefonla  görüşen Ersoy'un bu görüşmesinden sonra bazı Air Clinic çalışanları savcılık talimatıyla ifade için karakola davet edildi.

Sanatçının Antalya'da vereceği ve 1 milyon TL'ye anlaşmasını yaptığı konserini kaçırdığı için son derece sinirli olduğu öğrenildi.

©AirportHaber.com

Bülent Ersoy uçağı kaçırınca havalimanında ortalık karıştı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (267)

Gökhan ~ 4 yıl önce
Sanatcı olmanız insanları aşağılama yada küçük düşürücü hakaretler ile tepki vermenize sebeb değildir. Sizin yaptığınız Bülent Ersoy terbiyesizlik değilde nedir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W.I.P ~ 4 yıl önce
Bu insanlar bizlerin ilgi ve alakasıyla şimdiki kariyerini kazanıyor. Sonrada sırtına basarak çıktığı insanlara hakaret ediyor. 10 dk önce gelirsen öyle olur. Ne işin vardı. Biraz daha erken gelseydin. Aslında hakaret ettiği insanlar hep davacı olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arif Kırmızıaslan ~ 4 yıl önce
Beyefendi veya hanımefendi. Özel uçak tutsaydınız madem öyle. İnsanları ezmeye hakkınız yok, haddini bil haddini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BTA ~ 4 yıl önce
ADB de BTA daki çalışan meyve suyunu küçük bardakta verdi diye kıza bardağı fırlatmıştı. Safi kapris başka bieşy değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuşa 10 dakika kala mı gelmiş ~ 4 yıl önce
Gülermisin ağlarmısın kendi si thy nin ceosu mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 yıl önce
Aır clinik işini yapmıyor sanki biri yada birileri silah zoruyla iş yaptırıyor buna çoğukez şahit oldum ifade verme olayı biraz ağır olmuş ama adamlarda iş ciddiyeti diye bir kavram maalesef yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ö aydın ~ 4 yıl önce
Bunun yüzunden calısanlar ekmeğinden olursa yaziklar olsun derim
Muratti ~ 4 yıl önce
Ben Bulent Ersoy'la Ben iki kez karsilastim.O zamanlar Lacoste Magazasinda calisiyordum. Eski Sevgilisi Cem Adler'le gelmisti. Sari bir spor ayakkabi almisti. Ben ayakkabinin bagini baglamak icin egildim. Bulent Ersoy izin vermedi.Kendi baglasin estafurullah dedi.iyi insandir. Bi yanlislik vardir.Muazez Ersoy'la Sivas Istanbul ucmustum.Tanisabilirmiyiz demistim. Hayir demisti. Bulent Ersoy insandir. Yapmaz yaptiysa da haklidir.Transfer firmasini port clinic sanmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmk ~ 4 yıl önce
Insan olmak başka uçağa 10 dk kala alana gelmek başka. Erken geleydi , o yaşa gelmiş bilmiyormu erken gidilmesi gerektigini . Ilk defamı biniyor uçağa. Yaşlandı demek , birde o kadar suslenecem diye gec kalmıştır
Desire79 ~ 4 yıl önce
SKANDAL OLAN GERÇEK İSE EĞER PERSONELİ SAVCININ ÇAĞIRMASI HAVALİMANI KURALLARI BELLİDİR 1 SAAT ÖNCE GELİRSİN UÇAKTA YERİN ALIRSIN O SAVCI KİM İSE İLK UÇAKLA BU ÜLKEYİ TERK ETSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deneme ~ 4 yıl önce
Ortada bir şikayet var, yüzde yüz haklı da olsunifade için savcılığa illa ki bir kez gitmek gerekmez mi?
airport haber ~ 4 yıl önce
ben de bu tip yorumlar neden kaldırılmıyor onu merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asım ~ 4 yıl önce
Çalışanlar TCK kapsamında hangi suçu işlemiş ki savcı ifadeye çağırıyor??? Her şikayete millet karakola çağrılsa, kimse iş güç yapamaz. Ülkede birilerinin dediğinin olduğu aşikar.
Göktürk ~ 4 yıl önce
Sen herkeseten şikayetçi oluyosun da o bedenin de senden şikayetçi olacak Allahin karsısında Allah senden o vucudunun cinsinin hesabini senden soracak seni Yaradan erkek olrak dunyaya gondermis sen ise naptin Allaha şirk koştun cinsiyet değiştirdin bunun hesabini sen nasil vereceksin??? Allah karşı bi durum bu cinsiyet degismek sen dyorsun ki beni Allah erkek olarak yaratmadi ben beni yaradan dan sikayetciyim demek istyosun bu degisiminle ve Rabbim bunu sana soracak para pul kurtarmayacak seni o zaman iş isten degisecek Bulent bey mi Bülent hanim mi artik be dyecem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ss ~ 4 yıl önce
O Allah ile onun arasında sana buradan ötmek düşmez. O kadar inançlısın bu yaptığında buyuk gunah sen kimsin yargılıyorsun hesap soruyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000