10 Mart 2017, Cuma 13:34:06

Bülent Eczacıbaşı: "Yöneticilerimiz ve Rus konuklarımız vardı"

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı enkaz alanında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
  • Gerçekten burada hiçbirşey bilmeden yorum yazan, ölmüş insanların arkasından atıp tutan, o ağzına sakız ettiği insanlarla yüz yüze gelse, onları tanımış olsa belki de azıcık yüzü kızaracak ŞEYLER, nasıl bir yaratığa benzediğinizi gerçekten çok merak ediyorum. Evet ŞEY sizsiniz, insan olmadığınızı biliyorum da, nesiniz merak ediyorum. Ananız bile sizin gibi şeyleri doğurduğuna utanıyordur eminim. Gidin yıkayın ağzınızı, çünkü ağzınızı her açtığınızda etrafa o 3 harfli b ile başlayan kokudan yayılıyor..... Ölenlere Allah rahmet eylesin.....
  • O ucube kule neyin nesidir bu kadar çirkin bir yapı olamaz
  • Oraya buraya gelisi guzel yuksek yapilar yaparsaniz boyle olur.
  • Salim özen arkadaşımın babası kız bilmiyo bütün okul yasta kız hoplaya zıplaya yürüyodu bilmediği için yazık yaa
  • Boylesine aci bi haberde tgs, asker kokenli vs tarzi sacma sapan yorumlari yazan kendini bilmezleri filtreleyen ve konuya gerekli hassasiyeti gosteren moderatore tesekkur ediyorum.
  • Allah'ım izledim ama nasıl izledim. Canımdan can gitti. Hayatta her şey oluyor ama havacılık ile ilgili bir durum yaşandığında mahvoluyorum. Allah hepimizi korusun hayırlı iniş kalkışlar yapmayı nasip etsin. Merhumlara başsağlığı dilerim :(
  • İnsanlıktan nasibini almamış müsvetteler rahmetli kaptanımız Türkiye'deki en iyi helikopter pilotudur . Bilip bilmeden yazmak kolay . Allah hepinize daha beter ölümler nasip etsin !
  • Tesadüf yine
  • İnşallah bu yorumu yayınlarsınız, Eczacıbaşı' nın ilgilileri de okur. Valilik sebebi belli değil diyor. SHGM, resmi raporun yayınlanmasına kadar sessiz kalacak. Eczacıbaşı da bu kazayı sineye çekecek. Ama umarız Ruslar bunu asıl sorumluluk sahibi Müteahit kafalıların yanına bırakmaz. Şu şehre bir bakın. Her yerde mantar gibi biten gökdelenler, plansız, önlemsiz, bildirimsiz, hesapsız dikilen kuleler var. Çamlıcaya dünyanın ilk 20 sine girecek kule yapıyorlarmış. İnşallah gelecekte bir uçak, bir helikopter de ona çarpmaz. Meteoroloji raporlarının ölçülüp yayımlanması derseniz, ayrı bir komedi. Ne işi bilen, ne de verilen teçhizatı doğru düzgün kullanıp ölçüm yaparak kullanıcılara sunan gerçek uzmanlar var. Sebebi belli kardeşim hem de kabak gibi belli. Elin Amerikalısı Irak' a operasyon yaparken, bu koridoru kullanacağım. Hiç bir hava aracı girmesin diye hava sahasını yönetiyor. Sen görerek uçacak hava araçlarına alternatifli koridor niye belirlemiyor, radar desteği de sağlamıyorsun.
  • Sanirim vfr koridor icin beylikduzu tarafina acilmis olabilirler.. yakınlarina sabir diliyorum.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 11.16'da kalkan TC-HEZ tescilli Sikorsky S-76 tipi helikopter Büyükçekmece- Beylikdüzü arasındaki Endem Televizyon Kulesi'ne saat 11:21'de çarparak düştü.

Eczacıbaşı Grubu'na ait helikopterde 7 kişi bulunuyordu.  Helikopterin Kaptan Pilotu'nun Alaaddin Nacar ikinci pilotunun ise Ahmet Bulut olduğu öğrenildi. Helikopter  Vitra Rusya Genel Müdürü Salim Özen ile Aleksandr Vanin, İgor Kochergin, Luit Mina Churova ve Elena Badraga isimli 4 Rus’u taşıyordu.

Kaza yerine gelen Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Eczacıbaşı “Sanırım Bozüyük'teki fabrikaya gidiyorlardı. Kazanın nasıl olduğuna yönelik bilgimiz yok. İçerisinde yönetimicilerimiz ve  Rus konuklarımız, müşterilerimiz vardı” dedi.

KUĞU HAVACILIK'TAN AÇIKLAMA
Kuğu Havacılık ve Turizm AŞ Genel Müdürü Gürcan Mallı, İstanbul Büyükçekmece'deki helikopter kazasına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Kuğu Havacılık bünyesinde operasyon yapmakta olan TC-HEZ kuyruk numaralı 2008 üretim tarihli Skorsky S76 C++ tipli helikopterimiz İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Eskişehir Bozüyük seferini yapmak üzere saat 11.20’de kalkış yapmıştır. Kalkıştan kısa bir süre sonra helikopterimizin Beylikdüzü mevkiinde maalesef kaza kırıma uğradığı haberi tarafımıza ulaşmıştır. Helikopterimizde uçuş ekibinden 2 kişi ve 5 yolcu bulunmaktadır. Uçuş ekibi Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut, yolcu isimleri ise Salim Özen, Aleksandr Vanin, Igor Kochergin, Luidmila Chuprova, Elena Badragan." ifadelerini kullandı. 

VALİ ŞAHİN: "SEBEBİ HENÜZ NET DEĞİL"
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Büyükçekmece'deki helikopter kazasında ilk belirlemelere göre, 5 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Vali Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 11.16'da Atatürk Havalimanından kalkan özel bir şirkete ait helikopterin, 11.21'de Büyükçekmece sınırları içinde E-5 karayolu üzerine henüz sebebi netleşmemiş bir nedenle düştüğünü belirtti.

Burada ilk tespitlere göre 5 kişi hayatını kaybettiğini ifade eden Vali Şahin, "Hem enkaz kaldırma çalışmaları hem de yolun trafiğe açılma çalışmaları hızla sürdürülüyor. Detaylı bilgiyi kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.

Bülent Eczacıbaşı: "Yöneticilerimiz ve Rus konuklarımız vardı"

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Yazık ~ 7 yıl önce
Gerçekten burada hiçbirşey bilmeden yorum yazan, ölmüş insanların arkasından atıp tutan, o ağzına sakız ettiği insanlarla yüz yüze gelse, onları tanımış olsa belki de azıcık yüzü kızaracak ŞEYLER, nasıl bir yaratığa benzediğinizi gerçekten çok merak ediyorum. Evet ŞEY sizsiniz, insan olmadığınızı biliyorum da, nesiniz merak ediyorum. Ananız bile sizin gibi şeyleri doğurduğuna utanıyordur eminim. Gidin yıkayın ağzınızı, çünkü ağzınızı her açtığınızda etrafa o 3 harfli b ile başlayan kokudan yayılıyor..... Ölenlere Allah rahmet eylesin.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.Ç ~ 7 yıl önce
O ucube kule neyin nesidir bu kadar çirkin bir yapı olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gelisi guzel ~ 7 yıl önce
Oraya buraya gelisi guzel yuksek yapilar yaparsaniz boyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ysman ~ 7 yıl önce
Salim özen arkadaşımın babası kız bilmiyo bütün okul yasta kız hoplaya zıplaya yürüyodu bilmediği için yazık yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 7 yıl önce
Boylesine aci bi haberde tgs, asker kokenli vs tarzi sacma sapan yorumlari yazan kendini bilmezleri filtreleyen ve konuya gerekli hassasiyeti gosteren moderatore tesekkur ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık ~ 7 yıl önce
Allah'ım izledim ama nasıl izledim. Canımdan can gitti. Hayatta her şey oluyor ama havacılık ile ilgili bir durum yaşandığında mahvoluyorum. Allah hepimizi korusun hayırlı iniş kalkışlar yapmayı nasip etsin. Merhumlara başsağlığı dilerim :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengo ~ 7 yıl önce
Bu yoruma olumsuz oy vermek için ruh hastası olmak lazım, siz bir doktora görünün, acil....
Av ~ 7 yıl önce
İnsanlıktan nasibini almamış müsvetteler rahmetli kaptanımız Türkiye'deki en iyi helikopter pilotudur . Bilip bilmeden yazmak kolay . Allah hepinize daha beter ölümler nasip etsin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 7 yıl önce
neden kazaları hep en iyi pilotlar yapar.bozüyük doğuda helikopterin batıda ne işi var !!
AHL ~ 7 yıl önce
AHL trafiğinden dolayı batıdan gitmiş olamaz mı
Kemal ~ 7 yıl önce
Belli oluyor en iyi pilot olduğu , her kazadan sonra aynı masallar; habacılık iyi pilot istemiyor artık, kurallara uyan pilot istiyor!
AHL' ye ~ 7 yıl önce
Allah sana akıl versin derim ama onu da koyabilecek bir kafa, içinde de beyin lazım değil mi?
Guest ~ 7 yıl önce
Tesadüf yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açıklamaymış... ~ 7 yıl önce
İnşallah bu yorumu yayınlarsınız, Eczacıbaşı' nın ilgilileri de okur. Valilik sebebi belli değil diyor. SHGM, resmi raporun yayınlanmasına kadar sessiz kalacak. Eczacıbaşı da bu kazayı sineye çekecek. Ama umarız Ruslar bunu asıl sorumluluk sahibi Müteahit kafalıların yanına bırakmaz. Şu şehre bir bakın. Her yerde mantar gibi biten gökdelenler, plansız, önlemsiz, bildirimsiz, hesapsız dikilen kuleler var. Çamlıcaya dünyanın ilk 20 sine girecek kule yapıyorlarmış. İnşallah gelecekte bir uçak, bir helikopter de ona çarpmaz. Meteoroloji raporlarının ölçülüp yayımlanması derseniz, ayrı bir komedi. Ne işi bilen, ne de verilen teçhizatı doğru düzgün kullanıp ölçüm yaparak kullanıcılara sunan gerçek uzmanlar var. Sebebi belli kardeşim hem de kabak gibi belli. Elin Amerikalısı Irak' a operasyon yaparken, bu koridoru kullanacağım. Hiç bir hava aracı girmesin diye hava sahasını yönetiyor. Sen görerek uçacak hava araçlarına alternatifli koridor niye belirlemiyor, radar desteği de sağlamıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava tahmini ~ 7 yıl önce
Pilotlarımız yurtdışına uçtukları zaman meteoroloji ile ilgili hiçbir sürprizle karşılaşmadıklarını defalarca söylemişlerdir. Ama yurt içinde maalesef durum farklı diyorlar.kötülemek için söylemiyorum ama gerçekler bunlar. Pilotlarımız bunu defalarca geçmişte dile getirdiler. Hava tahmini ile ilgili sorunların devam ettiği düşüncesindeyim.
Haddimizi bilip ~ 7 yıl önce
Allahın işine karışmayalım
Allah, ~ 7 yıl önce
Bu dünyada müdahil olmaz ve bu Kuran'da açıkça ifade edilir! Kaza, kırım, can kaybı her zaman olabilir ama Allah (bizim dilimiz için doğrusu Tanrı) dünyevi işlere Kuran'a rağmen taraf olarak telaffuz edilirse, sonu nereye varacak? Kaza kırım incelemesi yapılmasın o zaman!
Yakinlarina sabir diliyorum.. ~ 7 yıl önce
Sanirim vfr koridor icin beylikduzu tarafina acilmis olabilirler.. yakınlarina sabir diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000