22 Ocak 2022, Cumartesi 08:36:56

Bukele TUSAŞ'ı ziyaret etti

El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'yi ziyarete gitti.
  • Bukkale kim El Salvador ne? Neye layığız?
  • Bu günde birini bulmuş sayın Kotil salvadorlular uzayın nerede olduğunu biliyorlar mı.,!!!! El Birliği ile uzaya gidiyoruz.
  • Ne önemli olay,dünyada hiçbir konuda esamesi okunmayan,halkı büyük oranda aç,sefil,dünyanın öbür ucunda bir ülkenin cumhurbaşkanı burayı ve temeli ziyarete gelmiş de haber olmuş...

Geçtiğimiz gün Türkiye'ye ticaret konusunda anlaşmalar için gelen El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'yi (TUSAŞ) TUSAŞ'ı ziyarete gitti.

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Twitter hesabından, Bukele'nin TUSAŞ'a yaptığı ziyarete ilişkin bilgi verdi.

"YAPTIĞIMIZ ANLAŞMALAR İLE GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK"

El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele'yi tesislerinde ağırlamaktan gurur duyduklarını belirten Kotil, "Havacılık ve uzay alanındaki kabiliyetlerimizle iş birliğine hazır olduğumuzu ileterek, uydu alanındaki iş birliği anlaşmamız ile güzel bir başlangıç yapmış olduk." ifadesini kullandı.


Bukele TUSAŞ'ı ziyaret etti

Yorumlar

Bukkale ~ 2 yıl önce
Bukkale kim El Salvador ne? Neye layığız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rizelilik ~ 2 yıl önce
Bu günde birini bulmuş sayın Kotil salvadorlular uzayın nerede olduğunu biliyorlar mı.,!!!! El Birliği ile uzaya gidiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay bee ~ 2 yıl önce
Ne önemli olay,dünyada hiçbir konuda esamesi okunmayan,halkı büyük oranda aç,sefil,dünyanın öbür ucunda bir ülkenin cumhurbaşkanı burayı ve temeli ziyarete gelmiş de haber olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000