12 Ocak 2014, Pazar 13:23:57

BU TARİHLERDE RUSYA'DA TÜM SIVILAR YASAK

11 Ocak itibariyle Rusya'daki tüm havaalanlarında, uçak yolcularının el bagajlarında sıvı taşıma yasağı, gelen itirazlar üzerine bazı istisnalar getirilerek başladı.
  • Rusya ADAM olmaya mı başladı ???

Eskiden 100 ml'ye kadar sıvı maddelerin (içecek, kozmetik dahil) alınmasına izin verilirken, Soçi Olimpiyatları öncesinde alınan özel güvenlik önlemleri nedeniyle "miktarına bakılmaksızın sıvı alınması tamamen yasaklandı" açıklaması yapılmıştı.

7 Ocak-21 Mart tarihleri arasında sürecek yasağa kamuoyundan itirazlar gelmiş ve özellikle ila. kullanmak zorunda olan hastalar isyan etmişti.

Uygulama dün başlarken, bu tepkiler dikkate alınarak son anda bazı istisnalar getirildi. Buna göre ilaç, bebek yiyecekleri ve havaalanı içindeki duty free mağazalarından satın alınacak içkiler yasağa dahil olmayacak.

Ancak havaalanında güvenlik kontrolü sırasında yolcuların yanlarına alacakları ilaçların "gerçekten ilaç olduklarının" ispatı için doktor reçetesi dahil belge istenebileceği, bu nedenle çok zorunlu olmadıkça yolcuların yanlarına hiçbir sıvı madde almamalarının daha iyi olacağı uyarısı yapılıyor. (Türkrus)

BU TARİHLERDE RUSYA'DA TÜM SIVILAR YASAK

Yorumlar

ADAMLAR ACAİP YA! ~ 10 yıl önce
Rusya ADAM olmaya mı başladı ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adamdı zaten ~ 10 yıl önce
Rusya zaten adamdı, hala adam. Kimisine göre doğrudur kimisine göre yanlış ama adamların bir karakteri var. Son 5-10 senedir filizlenen ÇİN'i saymazsan, RUSYA dünyanın ikinci büyük gücüdür. Tamam, VATANIMI ÇOK SEVİYORUM ama kendimizi kandırmayalım. Rusya olabilmek için 1milyon fırın ekmek yememiz lazım, adam başı. Senin 2milyon yemen lazım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000