20 Ağustos 2011, Cumartesi 10:05:14

BU SÜRPRİZE HAZIR OLUN!

Paris'teki Orly Havaalanı’nda çalışmaya başlayan yeni görevli herkesin dikkatini çekiyor...
  • Bu olumsuzluklar ulastirma bakaninin istifasi ile hollolacak gibi gozukmuyor.Sarkozy mutlaka istifa etmeli.Bu kafa yapisi ve yandas kayirma politikalari artik yetti.Sarkozy dirensede bir sey degismez.Mutlaka gidip yerine elinde tesbih ayaginda takunyali badem biyikli birilerinin gelmesi lazim.Yoksa bu gidisata baska turlu dur demek imkansiz gibi gozukuyor.
  • arkadas hakli. bu yuzden ulastirma bakani istifaaa deeermisim.
  • bu yönetim anlayışı ve bu yandaş kayırma politikaları yüzünden paris orly havalimanı bir adım bile ilerleyemez
Sıradan bir insan gibi görünen bu kişi bütün gün olduğu yerde duruyor ve konuşarak yolculara yardımcı oluyor. Bazı meraklı yolcular bu çalışana dokunmak istese de bunda pek başarılı olamıyor. Çünkü, sürekli gülümseyen havaalanı personeli aslında bir hologram. 2 boyutlu hologram kendisiyle konuşulunca selam verebiliyor. ‘İyi yolculuklar dileriz. Bavullarınızı almaya gidebilirsiniz’ diyerek yolcuları karşılayan ışık hüzmesi bir pleksiglas üzerine yansıtılıyor. 
 
Gözleriyle takip ediyor
 
Önceden kaydedilen görüntüler yüksek çözünürlük kalitesi ile başta çocuklar olmak üzere birçok kişinin ilgisini çekti. Havaalanı yetkisi Didier Leroy ‘Grev yapmayan sürekli gülümseyen hologramlar havacılık sektörünü değiştirecek. Bazı yolcular karşılarında insan benzeri bir teknoloji olmasından ürktüler’ dedi. Korsika’ya giden yolcu Cedric Olivier de ‘Gözleriyle beni takip etmesi tüylerimi diken diken yaptı’ dedi. 

Vatan
BU SÜRPRİZE HAZIR OLUN!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu olumsuzluklar ulastirma bakaninin istifasi ile hollolacak gibi gozukmuyor.Sarkozy mutlaka istifa etmeli.Bu kafa yapisi ve yandas kayirma politikalari artik yetti.Sarkozy dirensede bir sey degismez.Mutlaka gidip yerine elinde tesbih ayaginda takunyali badem biyikli birilerinin gelmesi lazim.Yoksa bu gidisata baska turlu dur demek imkansiz gibi gozukuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadas hakli. bu yuzden ulastirma bakani istifaaa deeermisim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu yönetim anlayışı ve bu yandaş kayırma politikaları yüzünden paris orly havalimanı bir adım bile ilerleyemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000